View Full Version : filmul " the last don" ???!!!!!!
aftermath.ltd
06 Feb 2008, 06:11
Va roooog muult de tot sa imi spuneti cate cd-uri are filmul( sau cate parti are)....am vazut doar 3 cd-uri din prima parte.De unde pot lua restul???...nu gasesc nicaieri si ma enerveaza la culme ca nu pot vedea mai departe..............SFAT: voi cei de pe Odc ...nu va mai punetzi la share filme care nu sunt complete:P:P:P:P
legardere
06 Feb 2008, 08:28
Sfatul meu,
voi cei care nu vreti sa cumparati filme folositi Torrentele, sunt mai "destepte" ca stii exact ce ei (inclusiv calitate).
Pitbull
06 Feb 2008, 08:32
Ba nu stii "exact" nici acolo...
Te frigi cu câte-un dummy care-ti cere ba sä downloadezi nu-s' ce codecu' pulii, ba sä te înregistrezi în dracu' stie ce comunitatea pizdii pentru câte-un cicä password (si tot degeaba, cä film, ioc!), de nu stii ce-i aia (în ambele sensuri)!
legardere
06 Feb 2008, 09:45
Depinde ce tracker folosesti. Cele cu inregistrare chiar merg.
La codecuri am 2 variante cu care nu am avut surprize decat cu un singur format care de fapt e o magarie (nu mai tin minte numele). Codec "K-Lite Codec Pack" MERGE OK LA ORA ACTUALA SI CU VERSIUNE DE 2 ANI VECHIME, sau un player magic pe nume "VLC", ce nu deschide VLC-ul nu e film e magarie.
La tracker in clipa de fata folosesc "numai" 5 dar recomand 2 cu cea mai mare caldura Bitt-torrent si TorrentBits, nu am treaba si trage cu toata banda care o am EU la dispozitie (inclusiv trafic metropolitan).
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.