View Full Version : Subtitrare romana pe dvd`uri
Am o problema care nu imi da pace :) la noi negasindu`se destule filme pe dvd am mai cumparat din alte tari filme care nu au titrare in romana.Intrebarea mea este : se poate baga titrare in romana direct pe dvd`ul original ? Multumesc oricui isi face timp sa ma lamureasca si pe mine :)
Raspunsul ar fii : bineinteles ca nu. Pe dvd-urile originale sesiunile sunt inchise, deci nu mai poti sa scrii peste.
Fa-ti tu dvd si fii inpacat cu gandul ca ai subtitrare in romana.
Bafta
Ai incercat sa alegi titrarea sau ai asteptat sa o gaseasca calculatorul direct ?
legardere
07 Feb 2008, 08:12
Treaba sta in felul urmator: La DVD-uri daca sunt deschise cu player-ele normale de filme (format avi de ex.) nu sunt foarte mari sanse sa deschida si subtitrarea, deoarece formatul acesteia nu este recunoscut si mai ales nu este decodat de player. Solutia ar fi softul de DVD-Player (ex. Power DVD) care trateaza DVD-ul ca si cand ar fi citit cu un DVD-player legat la TV, atunci poti accesa si meniul si implicit poti alege subtitrarea, este posibil ca ulterior selectiei limbii de subtitrare aceasta sa nu fie rulata, dar in acest caz o poti remedia prin intermediul butoanelor din meniul programului.
Pe scurt foloseste soft special de DVD-player.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.