PDA

View Full Version : Heath ?

Mala Portugal
22 Jan 2008, 23:03
http://news.sky.com/skynews/article/0,,70131-1301898,00.html
:(

StefanDo
22 Jan 2008, 23:09
nu se poate! nu cred ca-i pe bune... :(
dar este, stirea e pe toate site-urile

Neuptolem
22 Jan 2008, 23:30
http://www.tmz.com/2008/01/22/heath-ledger-is-dead/
:( :( :(

Supastar
22 Jan 2008, 23:41
i liked him... :(

RIP

Pitbull
23 Jan 2008, 00:11
Dumnezeu sä-l ierte.

M0n0
23 Jan 2008, 00:20
M-a socat nitel si pe mine cand am vazut stirea acu vreo 20 de minute...
Era un actor care promitea multe in meseria lui...
R.I.P.

De abia astept sa-i vad personajul din The Dark Knight.

bellhop
23 Jan 2008, 03:39
deci, pana la urma chiar l-a parasit pe Jake..:oops: sorry, couldn't resist.RIP. Lasa ca poate ia Oscarul postum pentru Joker;

pe de alta parte, parea baiat cuminte, nici macar nu era pe lista specimenelor pe cale de disparitie; Legende vii ca Britney si Amy Winehouse scapa cu o mahmureala, too bad. :(

Cazeemeer
23 Jan 2008, 07:47
pe de alta parte, parea baiat cuminte, nici macar nu era pe lista specimenelor pe cale de disparitie;
That's not entirely true. Se scria nu de mult despre el ca devenea o aparitie progresiv tot mai bizara si mai antisociala cand era vazut prin NY, de cand cu despartirea de sotie, dar the official spin era ca toata chestia facea parte din intrarea in rolul de Joker.
Dar stirea chiar e socanta fiindca, indiferent de ce probleme personale avea, cariera lui mergea intr-o directie complet favorabila.

Prospero
23 Jan 2008, 10:34
That's... disturbing... R.I.P.

Ei bine, cum ziceau si aia pe imdb, nu cred ca e blestemul lui Joker. Nicholson inca misca...

Gloria
23 Jan 2008, 12:41
http://www.cinemagia.ro/news.php?news_id=7390 - declaratii de la Hollywood, o scurta incursiune in viata/ cariera actorului; aseara am stat jumatate de ora cu ochii atintiti la peretele alb din fata mea, repetandu-mi in gand vestea tragica. Ce porcarie, actorul asta chiar era foarte talentat. Era printre actorii mei de suflet.

Supastar
23 Jan 2008, 15:10
aseara am stat jumatate de ora cu ochii atintiti la peretele alb din fata mea, repetandu-mi in gand vestea tragica.
hai sa nu fim melodramatici!:sick:
ii pocim memoria! :sleep:

Gloria
23 Jan 2008, 16:58
e un mesaj "de stare"; asa am simtit sa scriu la ora 13.41; si chestia cu privitul -tinta in gol e o metafora pentru dispozitia de dupa aflarea vestii.

Neuptolem
23 Jan 2008, 19:27
Ce porcarie, actorul asta chiar era foarte talentat.
100% de acord cu tine, Gloria. Iata ca pot fi pe aceeasi lungime de unda cu un moderator. Desi nici un rol al sau nu m-a lasat masca era poate cel mai apropiat actor (ca si charisma sau look) de Brad Pitt - preferatul meu, iar ca talent, recunosc, peste el.

Era printre actorii mei de suflet
Era foarte indragit de prietena mea si probabil de multe fete, femei din intreaga lume. E ca o ironie dura la adresa succesului (aproape gloriei) atins de un barbat exemplar de pe aceasta planeta, asa mi se pare.
Mi-a lasat un gust amar, ce mai pot spune....

Supastar
23 Jan 2008, 22:47
probabil cea mai oripilanta veste auzita de ceva vreme:
nush c biserica din sua vrea sa protesteze/boicoteze inmormantarea lui ledger pt k a juca rol d gay in brokeback mountain! :shock:
http://perezhilton.com/2008-01-23-hate-church-to-picket-ledgers-funeral

Cazeemeer
24 Jan 2008, 00:47
Din cate se pare a fi efectiv homosexual nu iti atrage un boicot funerar, dar a indrazni sa joci un asemenea personaj intr-un film constituie un motiv suficient. Or maybe the church just has something against acting, in general.

Pitbull
24 Jan 2008, 00:51
Isi fac reclamä pe spezele mortului - cä de, era VIP.
Religia e si ea o marfä. Tetzel upgradat si updatat.

silver_boy
24 Jan 2008, 04:55
Nu stiu de ce...dar mie actorul asta mi s-a parut vesnic un tip introvertit & sentimental, ( nu intamplator a facut un rol d exceptie in Brock.M. si nu intamplator - indraznesc sa spun- Ang Lee l-a ales pentru rol...)
Dupa cum nu tot intamplatoare sunt si rolurile care l-au consacrat: ( n-a intrupat mereu tipologiile sentimentalului, a celui situat totdeauna in proximitatea mortii...? The Patriot, Brokeback Mountain...
Ia rememorati repede 10 actori tineri si talentati, pana in 30-33 de ani...gasiti vreun "bolnav de metafizica" cum parea Lendge ?...
kred ca Mel Gibson ( in fond, cel care l-a "descoperit" & lansat)a dat cea mai inspirata caracterizare, numindu-l un actor care poseda "acel agent necunoscut capabil sa lumineze ecranul".
nu m-ar mira sa se afle ca, in fond, s-a sinucis...
oricum: un actor sarmant, discret si sensibil, pe care il adoram ..RIP

Supastar
24 Jan 2008, 08:02
Dupa cum nu tot intamplatoare sunt si rolurile care l-au consacrat: ( n-a intrupat mereu tipologiile sentimentalului, a celui situat totdeauna in proximitatea mortii...? The Patriot, Brokeback Mountain...
daca e asa, s nu uitam de monster's ball in care rolul lui e foarte disturbing

ioanatango
24 Jan 2008, 09:41
sau rolul din "candy",pentru cine a vazut filmul(mie personal mi-a placut foarte tare) unde interpreteaza dealtfel f natural,un dependent de droguri...

europe_east
27 Jan 2008, 03:25
Cei mai multi actori celebri ma lasa indiferenta total, si mai sunt si cativa f putini care fac parte din "familie"-- chiar imi placea de Heath... :(
Brothers Grimm & Brokeback :love:

Dominic
27 Jan 2008, 23:04
Din cate am inteles a fost supradoza...insa de medicamente...imi displacea ideea de actor-drogat...nu k nu ar fi destui insa...pacat...R.I.P

Mala Portugal
28 Jan 2008, 21:46
Mel Gibson ( in fond, cel care l-a "descoperit" & lansat)
Eu cred ca l-au facut celebru gropitele pe care le facea in 10 Things I Hate About You :oops: :love:

djinjis
30 Jan 2008, 01:42
avea ceva mai mult decat "gropitele" din I hate you ten times...