PDA

View Full Version : agentii de casting

humbert
17 Jan 2008, 07:17
are cineva o lista cu adresele agentiilor de casting din buc?

films4all
17 Jan 2008, 16:52
anapenciu@artstudio.ro, Send an Instant Message alexandru_agarici@yahoo.com, andreeau@talentworks.ro, mihaisofronea@gmail.com, casting@librafilm.net, office@librafilm.net, casting@castelfilm.ro, anca@mandragora.ro, alex@mandragora.ro, iancu@tcu.ro, films_4_all@yahoo.com, exitfilms@gmail.com, Send an Instant Message lceterchi@yahoo.com, contact@eventz.ro, contact@megafilm.ro, contact@iqcasting.ro, casting@dynamictalents.ro, dalina@mediasat.ro, flashmediaproduction@gmail.com, office@hifilm.ro, castingacum@gmail.com, standardcasting@gmail.com, profesionalcasting@gmail.com, casting@gmail.com, casting@bazzarfilm.ro, mihaig@mediasat.ro, Send an Instant Message catalindordeea@yahoo.com, mihaibratila@gmail.com, mihai.ghior@gmail.com, id.casting@gmail.com, darianproductions@hotmail.com, mihai.dragoianu@star-revolution.ro, radumarin@rocasting.ro

te pot ajuta astea :P

doareu
17 Jan 2008, 23:14
ahhh...ms :D

si ai informatii despre ele? adica ai putea spune care sunt de incredere, care sunt cele mai bune etc.

Cazeemeer
17 Jan 2008, 23:24
Ador modul in care films4all si-a aruncat strategic si propria adresa de mail printre toate celelalte.

films4all
18 Jan 2008, 00:20

si ai informatii despre ele? adica ai putea spune care sunt de incredere, care sunt cele mai bune etc.

no frend..informatii nu am..cu parere de rau..daca nu esti incepator pe net.. straduieste-te putin sa cauti, cu tata Google, informatiile.

Ador modul in care films4all si-a aruncat strategic si propria adresa de mail printre toate celelalte.

ehh..fie ca ma crezi fie ca nu ma crezi... mi-a trimis si mie cv omuletul ala... si spre uimirea mea..nu a fost singurul care a facut asta insa.. decoamdata nu pot sa intretin o casa de casting... poate mai tarziu si le-am pus cv-urile deoparte ca de, si eu fac film.. :) ..so.. intr-un fel e normala afirmatia ta construita pe un strop de gelozie..dar chill.. sunt un tip corect. Daca ma intrebi de unde ma stiu ei casa de casting..n-am nici cea mai vaga idee. Pur si simplu ma trezesc cu mailurile impodobite cu zeci de adrese de mail la CC. Atat.
De ce am lasat adresa de mail acolo..pur si simplu..am dat copy paste :P

Take care.

doareu
18 Jan 2008, 14:54

no frend..informatii nu am..cu parere de rau..daca nu esti incepator pe net.. straduieste-te putin sa cauti, cu tata Google, informatiile.

:))
mare lucru nu se gaseste.
ai putea sa-mi spui cam ce experienta se cere? in general :?

films4all
18 Jan 2008, 20:26
mah..eu nu le am cu actoria clar sunt falrs..cu cat ma straduiesc mai mult sa joc bine cu atat sunt mai fals.. deci..nu am participat niciodata la un casting ..sau n-am apicat niciodata pentru nici un rol chiat ca rolul cerea exact ce aveam eu.

Si asa e mult zis experienta pentru ca pentru un rol poate trebuie decat sa fii u..pt alt rol.. trebuie sa fii altcineva... deci depinde ce se cere.. iti dai seama ca nu iei tu rolul principal..daca nu ai ceva filme bune in spate si esti cunoscut si..si si si..

Bafta! :)

doareu
19 Jan 2008, 00:57
mah..eu nu le am cu actoria clar sunt falrs..cu cat ma straduiesc mai mult sa joc bine cu atat sunt mai fals.. deci..nu am participat niciodata la un casting ..sau n-am apicat niciodata pentru nici un rol chiat ca rolul cerea exact ce aveam eu.

Si asa e mult zis experienta pentru ca pentru un rol poate trebuie decat sa fii u..pt alt rol.. trebuie sa fii altcineva... deci depinde ce se cere.. iti dai seama ca nu iei tu rolul principal..daca nu ai ceva filme bune in spate si esti cunoscut si..si si si..

sa fie...cand o sa fie :))
ms :P

legardere
21 Jan 2008, 08:10

Aici ati calcat pe terenul meu.
E drept ca ai nevoie de ceva roluri pentru a-ti face mana, insa legat de treaba ca trebuie sa fii tu pentru rolul X e mai mult decat relativ. Practic asta se rezuma la cum vezi tu personajul, si apoi cum a fost vazut el de regizor si nu in ultimul rand scenaristul, practic tu ca actor trebuie sa incerci sa gasesti valentele comune ale voastre (tu&personaj) si de acolo sa il dezvolti.
Sa te joci pe tine ar insemna sa fie filmul chiar despre tine, ceea ce nu vad sa se intample prea curand.
Sa stii ca e adevarat ca daca esti cunoscut ai sanse mai mari la rolul principal, dar nu inseamna neaparat ca eti actor, tocmai de aia anul trecut intr-un clasament facut de publicul tele-spectator in 2 etape, au fost excluse in a doua etapa (sau hai sa zicem in finala) "vedetele" care au fost catalogate drept actori dar nu pot fi numite asa ceva. Rezultatul: media de varsta a celor care au putut fi votati era bine peste 50 de ani, cauza, e cat de simpla actorii in tara noastra numita (nu spun cum) nu au dreptul sa joace in filme pentru ca nu sunt cunoscuti, sau pentru ca au jucat teatru si nu pot juca film (o aberatie mai mare nici ca se putea auzi).

humbert
22 Jan 2008, 16:30
Multumesc pentru adrese...as fi preferat adresele postale si nu elctronice...pentru castinguri cel ma ibine e sa te duci direct la ei pentru a te baga i nbaza de date ( ti se fac pozele la fata locului + completarea unei fise speciale) ...mai rar cu CV-uri trimise prin email.

Pentru a participa la u ncasting ajunge sa faci parte di nbaza de date a respectivei agentii; pentru a castiga un casting...well :)....asta-i cu totul altceva...e o chestie care tine de noroc, carisma, talent si mai ales..regizor.

StefanDo
22 Jan 2008, 16:40
adresele respective sunt gazduite de site-urile agentiilor de casting. sunt sigur ca gasesti acolo adrese fizice, numere de contact, eventual alte informatii utile. Spor la sapat ;)

humbert
23 Jan 2008, 07:31
din toate 40 adrese d email am cules 5 adrese. Libra Film
Popa Soare Nr. 52; Et. 1; Ap. 4
Sector 2 Bucureºti, România
Tel/Fax:
3266480
3260268
office@librafilm.net

MANDRAGORA MOVIES

Adresa
Grigore Mora 24, Sector 1
011887, Bucuresti
ROMANIA
tel: 316 7432
fax: 318 4665

TYPE CAST UNION
Adress : 1 Maria Hagi Moscu Street, Bucharest
Phone : 0726.157 788
Email : casting@tcu.ro

MegaFilm
Bucuresti, str. Academiei nr 29, sector 1 (reper Piata Universitatii)
telefon/fax: +40 21 313.66.43
e-mail: contact@megafilm.ro

Hifilm

Str. Traian 179,
tel: 2524867/66 sau 0723200640
email: office@hifilm.ro

thanks

protopopescu
13 Jun 2008, 14:35
NEVER WORK WITH TALENT WORKS. THEY NEVER PAY!!!!!!

legardere
16 Jun 2008, 11:27
NEVER WORK WITH TALENT WORKS. THEY NEVER PAY!!!!!!

Poate ne spui si cum altfel poti ajunge cunoscut, daca nu faci cateva sacrificii din partea ta, pentru a-ti creea animite contact in domeniu, astfel incat sa poti sa ajungi direct acolo fara agentii?

TwistAndrei
03 Aug 2008, 00:40
Sa nu uitam de agentia de casting Twist Media

Programul de inscrieri / actualizare poze casting:

Joi si Vineri: 10:00 - 17:00

- Programarile nu sunt necesare;
- Inscrierea si fotografiile de casting sunt gratuite;

Adresa: Strada Dr. Raureanu nr. 6, etaj 2
Sector 5, Bucuresti

Numerele de telefon la care ne puteti apela sunt :

021.310.03.90
037.290.56.10

Site : http://twistmedia.ro/

Adresa de mail : office@twistmedia.ro

mafalda
12 Sep 2008, 08:18
Acum cativa ani am avut de a face cu o agentie de casting: EUROTALENT.
Dar nu stiu daca mai exista.

Pitbull
12 Sep 2008, 08:22
Deci, Maffy, azi e rândul lui "Vreau sä stiu" la hopa-us-cu-topicele-vechi?
Abia astept sä väd când ajungi la "Condicä..."!
Le iei dupä un anume algoritm, sau aleator?

mafalda
12 Sep 2008, 08:47
@pittbul

Tot cotrobaind eu prin forumul asta, am gasit subiecte mai vechi interesante care au fost abandonate. Pacat!

Neuptolem
30 Sep 2008, 00:24
Ce nu te omoara, te face mai puternic!
Mafalda, poti detalia, please? Imi suna cunoscut. :D
Sa facem cunostinta: eu sunt Neuptolem. 8) Tu? :oops:

mafalda
01 Oct 2008, 10:41
@ neuptolem
Ma cheama... Mafalda, dar nu le stiu chiar pe toate ( ca prostii :P )