View Full Version : 432 si Globuriada
Neuptolem
13 Jan 2008, 20:11
Mai sunt la noapte (03:00 AM) Globurile de Aur???
Spuneau ca sunt probleme ca din cauza fiindca pentru ca scenaristii cu greva lor, mama lor de scenaristi!
vladvaidianu
13 Jan 2008, 20:46
cica se tine doar o conferinta de presa... mama lor de scenaristi :)
Proletar
13 Jan 2008, 20:58
chiar dacã e conferinþã de presã, probabil tot în direct va fi transmisã.
Neuptolem
13 Jan 2008, 21:58
Adica "432" nu are cum sa castige in noaptea asta???? :((
Proletar
13 Jan 2008, 22:24
Adica "432" nu are cum sa castige in noaptea asta???? :((
ba da, mai :)
inlocuirea ceremoniei cu o conferinta de presa nu inseamna anularea premiilor.
Neuptolem
14 Jan 2008, 01:10
mai
:love:
--------------------------------
E pe HBO (03:00 AM). Uitasem...daca a mai uitat careva, iata-ca-i cineva treaz la ora asta facandu-si datoria.
De va plicisiti, nu uitati, aveti DDTV la dispozitie. Glumesc, desigur! :D
De mai e vreo fata treaza la ora asta, o invit la o cioco calda virtuala, eu am plecat sa-mi fac...
Ai crezut ca batranul tau cawboy a plecat luandu-si adio de la viata? / Suntem tot timpul impreuna, nimeni nu ne poate desparti. Edward Norton e beton! Mare actor! Am scris ceva pt American History X vazut de curand, pot spune ca a devenit filmul meu preferat (cel putin pt 6 luni = perioada de saturatie dupa 5-8 vizionari).
Traiasca HBO! Si 432! De va lua Globul, pica la Oscar, mm, ce credeti? Tot tre sa ia ceva dar mai ales Oscarul.
Monologand despre "4 luni, 3 saptamani si 2 zile", l-am vazut de curand si abia astept sa-l revad, e aiurea ca nu l-am prins in cinema, in provincie e ca la balci, s-a dus alvitza dinainte. Adica ajungi din "vacantza" in ziua urmatoare dupa ce a fost dat afisul jos, exprimandu-ma mai corect (cu dedicatie pt Cazeemeer).
"...si daca la 10-15 ani te intrebi ce a mai facut John Connor dupa ce Terminatorul s-a amestecat cu otelul topit, la 25-30 vrei s-o vezi pe Gabitza in continuare, pe Otilia; oare cum ar fi reactionat Gabitza in fata unui Bebe in ianuarie 1990?, sau hai, 1993-1994?..." Cel mai bun film romanesc cu siguranta, un dialog strasnic iar personaje ca Bebe exista si in ziua de azi, cel putin pana prin 2000, eu i-am intalnit. Poate revin cu o analiza la topicul de la Cinematografia romaneasca.
Neuptolem
14 Jan 2008, 14:18
Best Foreign Language Film
WINNER
Scaphandre et le papillon, Le (2007)
Other Nominees:
4 luni, 3 saptamani si 2 zile (2007)
The Kite Runner (2007)
Se, jie (2007)
Persepolis (2007)
Las', n-are nimic, dupa mine, filmul si-a pastrat valoarea la modul cel mai intact posibil, globuletul nu inseamna nimic; va avea sanse mai mari la Oscaruri, am spus-o si ma bucur ca si altii cred asta, de fapt, poate-i chiar logica toata treaba...pe 22 ianuarie nominalizarile la Oscar! Tinem pumnii!
Legat de conferinta de presa, naiba s-o ia! cand a fost??? am asteptat de la 03:00 AM la 04:00 AM butonand pe toate canalele, eram sigur! mie mi se intampla de-astea tot timpul, sufar la capitolul ghinion pe plan informativ artistic, as putea spune ca sunt no.1, mi se infunda pixul, hartia n-o gasesc, sunt ocupat, cand gasesc hartia vine unul, cand gasesc nr de telefon pleaca altul...va povestesc cum incerc sa fac o comanda simpla la Nemira, 2 carti de Stephen King, de pe 12 decembrie, nici acum nu am reusit sa le procur, si este 14 ianuarie fuck-it! :( , ar fi cazul sa revin la Condica de Sugestii si Reclamatii, nah...ca am devenit off-topic, bullshit! :hmm:
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.