View Full Version : Chiar nu stie nimeni filmul asta?!?!?!
liviucristian22
28 Nov 2007, 19:29
Caut un film vechi de groaza. Tot ce mai tin minte este ca erau niste tipi care se intorceau de la o petrecere si unu din ei se certa pe drum cu tovarasha lui... au ajuns acasa el a lovit-o fata a cazut si a lesinat. Fiind betzi au crezut ca a murit...au dus-o cu masina si au aruncat masina intr-un lac... da gagica nu murise de la lovitura...s-a inecat. Dupa care ea se reincarnase si s-a intors sa ii omoare pe tipii astia....cam atat mai stiu eu.....in rest poate ma ajuta cineva....
Pitbull
28 Nov 2007, 22:24
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=14684
(Al TREILEA topic identic s-ar putea sä se lase cu scandal! :hmm:)
Neuptolem
28 Nov 2007, 23:10
Cum s-ajunga si el de la 2 mesaje la 5322? R: Copy-paste.
Vreun ucenic-voinic de la Universitatea Mistah-J?
Moare forumu', moare... :(
hellsteed
28 Nov 2007, 23:11
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. :(
Neuptolem
28 Nov 2007, 23:14
Nu-l va odihni! Ca a fost UN PACATOS!!! :x
Iadu'-l va arde!!! :w00t:
lady_mystyque
28 Nov 2007, 23:22
nu va arde ca nu va muri ... vin eu si il resuscitez! 220 bag in el :lol:
Neuptolem
28 Nov 2007, 23:28
220 bag in el
Eu zic 10.000 da volti! E mai cool! 8)
------------------------------------------------------------------------------------
Presimt ca voi ajunge Uncas-ul forumului...
lady_mystyque
28 Nov 2007, 23:36
220 bag in el
Eu zic 10.000 da volti! E mai cool! 8)
------------------------------------------------------------------------------------
Presimt ca voi ajunge Uncas-ul forumului...
dak imi faci tu rost de asa multi f bine... da s-ar putea sa ramana bietu forum carbonizat :lol: ... in fine trecem noi si peste asta ... renastem din cenusa ca pasarea phoenix :P
felicitari neuptolem ...asa dinainte.. sa fiu prima ;)
Neuptolem
28 Nov 2007, 23:46
felicitari neuptolem
Cu ce ocazie??? :w00t: Stai, stai, ca n-am inteles!!! :shock: E prima data! :happy: adica...chiar sunt felicitat??? Chiar chiar?? sau Chiar-da!??? :? Whatever! It's that CUL! 8) Itz very cul! 8) 8) 8)
Ma fac ca nu pricep! :D Aici... :P Forumul traieste! :) Foarte elevat, atat de elevat!!! :happy: :happy: :happy:
Mai posteaza ceva. Da' sa fie frumos, frumos si interesting, dk se poate cvadrodoct...nu, semidoct, nu...orice iti trece prin cap! Numa' sa traiasca in continuare! :happy:
Hai ca apoi iti povestesc ce senzatii am simtit in timp ce mancam Snickers! :lol:
Neuptolem
29 Nov 2007, 00:06
Hai ca apoi iti povestesc ce senzatii am simtit in timp ce mancam Snickers! :lol:
Eh, n-ai pierdut mare lucru, mi-au ramas alunele in masele...
Si astfel Nauptoleum a fost cel din urma dintre forumisti, Ultimul Dintre Filmangii - rimeaza cu: "La film o zbughii!" iar mesajul sau va dainui peste veacuri (ca-n A.I.) si extraterestrii ce vor dezgropa al sau mesaj blocat in Pentiumu' de pe fundu' Lacului Sf.Ana... (iar aici ne oprim ca Ei sa creada ca era ceva interesting si cvadrodoct!) 8)
http://www.cinemagia.ro/movie.php/A_I_Artificial_Intelligence?movie_id=1286&wnd=_default&hist=1
Pitbull
29 Nov 2007, 00:13
Filmangii
De unde stii
"Filmangii"
A folosi?
Neuptolem
29 Nov 2007, 00:20
Nope, nu e ala... :D
Creatie spontana, altceva... :?
Sinapsele au fost: cinefili-filmofili-apoi zdranck!-filmangii!
Destul de relevant pt momentul de fatza al forumului: http://www.cinemagia.ro/movie.php/Idiocracy?movie_id=19325 :(
Pitbull
29 Nov 2007, 08:35
Care?
Neuptolem
29 Nov 2007, 09:38
Care?
Eh care? Cum care? Indiciul il gasiti la AvP 2 in prima juma' de topic (din ce s-a scris pana acum.) :hmm:
Filmangii prin definitzie trag filme pe nari cu nesatz, le devoreaza, le felatzioneaza (sau cunilinguzeaza, dupa caz) feedback-ul artistic. Spre deosebire de cinemagii (sau cinemagisti) care se limiteaza doar la forum si CineMagia.
Pitbull
29 Nov 2007, 10:11
Care?
Eh care? Cum care? Indiciul il gasiti la AvP 2 in prima juma' de topic (din ce s-a scris pana acum.) :hmm:
Ce-i aia AvP 2?
Neuptolem
29 Nov 2007, 10:22
Care?
Ce-i aia AvP 2?
Nici eu nu stiu. E un film nou de groaza. Tot ce tin minte este ca sunt niste tipi care se intorc de la o petrecere si unu din ei se cearta pe forum pe drum cu tovarasha lui... ajung acasa el a lovit-o fata a cazut si a lesinat. Fiind betzi cred k ca a murit... dus-o cu masina si au aruncat masina-n lac... da gagica nu moare de la lovitura...fusese insamantata. Dupa care ea se reincarnase in Alien si s-a intors sa ii omoare pe tipii astia....cam din ce mai stiu eu.....in rest poate Predator i-a ajutat careva ajuta in rest poate ajuta si i-a omorat...Predator s-a incaierat cu Alein...k ou in tigaie...in rest poate ma ajuta cineva....sau careva ma ajuta in rest...cineva...
Pitbull
29 Nov 2007, 10:32
Care?
Ce-i aia AvP 2?
Nici eu nu stiu. E un film nou de groaza. Tot ce tin minte este ca sunt niste tipi care se intorc de la o petrecere si unu din ei se cearta pe forum pe drum cu tovarasha lui... ajung acasa el a lovit-o fata a cazut si a lesinat. Fiind betzi cred k ca a murit... dus-o cu masina si au aruncat masina-n lac... da gagica nu moare de la lovitura...fusese insamantata. Dupa care ea se reincarnase in Alien si s-a intors sa ii omoare pe tipii astia....cam din ce mai stiu eu.....in rest poate Predator i-a ajutat careva ajuta in rest poate ajuta si i-a omorat...Predator s-a incaierat cu Alein...k ou in tigaie...in rest poate ma ajuta cineva....sau careva ma ajuta in rest...cineva...
Asta nu-i AvP 2, dom'le, ästa-i Q9e ª.
Neuptolem
29 Nov 2007, 11:02
Care?
Ce-i aia AvP 2?
Ntz! Gelifierea Emulgaceridelor. ( ;) )
Pitbull
29 Nov 2007, 11:13
Care?
Ce-i aia AvP 2?
Ntz! Gelifierea Emulgaceridelor. ( ;) )
Da, dom'le!
liviucristian22
29 Nov 2007, 12:35
niste idiotzii...
Pitbull
29 Nov 2007, 13:03
Sau "niste idioti" (cu tîzî, dacä vrei...)
Sau "niste idiotenii" (tot cu tîzî, dacä doresti...)
Dar expresia "niste idiotii" (evident, cu tîzî, dacä preferi...) nu corespunde din punct de vedere gramatical.
Te-ai gândit cumva la substantivul comun feminin "o idiotie, douä idiotii" (bineînteles, cu tîzî, dacä-i musai...)?
Din päcate, nu existä. In limba românä, forma corectä este "o idiotenie, douä idiotenii" (de bunä seamä, cu tîzî, dacä tii tu cu tot dinadinsul.)
Deci, cum rämâne?
liviucristian22
29 Nov 2007, 13:14
Chiar nu imi pasa cate mesaje postati voi aici. L-am sters pe primul statzi linistitzi. Cat despre "Dumnezeu sa-l odihneasca in pace"...pai mai HELLSTEED ...s-o odihneasca pe aia care te-a facut papagalule... NEUPTOLEUM folosirea unor termeni precum "CUNNILINGUS"..."FELLATIO" nu te fac mai destept ("Orice prost poate stii. Scopul este sa intelegi." Albert Einstein). Va doresc o zi frumoasa in continuare, sa postatzi cat mai multe mesaje, sa fitzi cei mai tari pe acest forum si tot ce imi doritzi voi mie sa vi se indelineasca voua. P.S.
liviucristian22
29 Nov 2007, 13:17
"Esti un idiot" si "Sunteti niste idioti" e simplu. Multumit ?
Pitbull
29 Nov 2007, 13:18
Multumesc, dragä!
Pe bune - îti doream sä nu mai pui la inimä când glumeste lumea cu tine, si-ai sä träiesti mai mult. Si sä fii doar niiitelus mai atent când postezi, sä nu mai creezi topicuri paralele. E, dacä mi se-ntâmplä si mie la fel, este c-o sä ies în câstig? :)
L.E. Gramatical, sunt multumit.
Situational, nu - pentru cä, potrivit reflexivitätii, reciprocitätii si biunivocitätii pe care ai propus-o deasupra, tocmai ne-ai spus despre tine (la persoana a doua), un lucru pe care nu ti l-as fi dorit.
Neuptolem
29 Nov 2007, 13:22
Chiar nu imi pasa cate mesaje postati voi aici. L-am sters pe primul statzi linistitzi. Cat despre "Dumnezeu sa-l odihneasca in pace"...pai mai HELLSTEED ...s-o odihneasca pe aia care te-a facut papagalule... NEUPTOLEUM folosirea unor termeni precum "CUNNILINGUS"..."FELLATIO" nu te fac mai destept ("Orice prost poate stii. Scopul este sa intelegi." Albert Einstein). Va doresc o zi frumoasa in continuare, sa postatzi cat mai multe mesaje, sa fitzi cei mai tari pe acest forum si tot ce imi doritzi voi mie sa vi se indelineasca voua. P.S.
:lol: :lol: :lol: Jesus!!!
"Noi oamenii nu stim ce este esential in propria existenta personala. (...) Ce-i ce ma insulta nu traiesc in lumea mea (...) Ce stie un peste despre apa in care inoata intreaga viata?" Albert Einstein. Ce stie cristian despre forumul in care s-a aruncat? Ce stie? Oare ce??? Stie el cat este de adanc? Cunoaste el ale lui furtuni si tzunami??? ;)
liviucristian22
29 Nov 2007, 13:23
Ce inseamna pentru tine a face o gluma?
Pitbull
29 Nov 2007, 13:23
furtuni si tzunami???
Furtuni si tzunami-URI.
Päi, nu? :sleep:
films4all
29 Nov 2007, 13:24
Din pacate... nu prea! Inceputul e mereu greu..insa..se pare ca liviu a decis sa renunte din prima...
Pitbull
29 Nov 2007, 13:25
Ce inseamna pentru tine a face o gluma?
Printre altele, înseamnä si a avea încredere în umorul interlocutorului.
Din pacate... nu prea! Inceputul e mereu greu..insa..se pare ca liviu a decis sa renunte din prima...
Speräm sä nu. Noi läträm, da' nu muscäm - decât pe cine meritä, iar Liviu n-a dat semne, deocamdatä, c-ar fi chiar un din-äla.
Neuptolem
29 Nov 2007, 13:34
furtuni si tzunami???
Furtuni si tzunami-URI.
Päi, nu? :sleep:
Co-'Rekt!
Liviu, treb' s-"o" iei niztelush, intelegi, nitzelush, cu totzii am luat-"o" si ne-a prins bine, foarte bine! 8)
Afla ca-s mai nervos, orgolios si recalcitrant si revoltatator si insultator de 10 ori cat tine in punctul tau maxim! :hmm:
Pitbull
29 Nov 2007, 13:39
Io prima datä când am postat aici, la-nceputu' lu' 2005, Keyzer Soze m-a fäcut pekinez, iar Nume (acum Carmine Galante) mi-a zis c-o sug.
Si-acuma, Nume (care nu stiu pe un' häläduie de vreo lunä), mi-e bun prieten (si extra-forum, nu numai online).
liviucristian22
29 Nov 2007, 13:40
De la ce mesaj am postat eu si pana la ce s-a scris dupa, e cale lunga.
Pitbull
29 Nov 2007, 13:42
Uite cum e, dragä Liviu:
Don't leave us, and we won't leave you!
Neuptolem
29 Nov 2007, 13:44
Da, faza cu Galantul Carmin o stiam, de Keyser Soze 'cela, no; e tipu' cu avatar de maestru kung-fu chinezoio-Bruce-Lee?
Dintre forumistii vechi, l-as aduce inapoi pe: ricciotto. Nu am apucat sa schimb mesaje cu el.
De asemenea, pe Mistah J l-as aduce de Sarbatori acum, sa ne distram, ii dam in cap, il intoarcem pe dos, facem cu el cum face pitbull-ul cu Garfield, apoi il bannam. N-ar fi cul? 8)
films4all
29 Nov 2007, 13:47
............
De asemenea, pe Mistah J l-as aduce de Sarbatori acum, sa ne distram, ii dam in cap, il intoarcem pe dos, facem cu el cum face pitbull-ul cu Garfield, apoi il bannam. N-ar fi cul? 8)
si apoi l-am rebanna... asta a fost tare...
on @liviu
rabdarea e de aur!
Neuptolem
29 Nov 2007, 13:50
Primul meu contact cu Mr.Pitbull a fost la "Si totul era nimic..." cand imi dadeam aere de screenwriter (sunt dezechilibrat vis-a-vis de raportul euforie-infantila->seriozitate maturo-apasatoare, ati observat poate) apoi am primit niste palme usturatoare cu filme clasice...produsul finit a fost faptul ca am descoperit filmul clasic, m-a prins; pe cel european (actual) nu-l inghit, dar asta nu inseamna ca tre sa ma "smotocesc" cu Pitbull prin toate vagaunile forumului.
liviucristian22
29 Nov 2007, 13:51
films4all nu vei avea ocazia.
Pitbull
29 Nov 2007, 13:52
Da, Keyser äla e - un tip cam dificil, da' cool, dacä stii cum sä-l iei.
Mistah J a revenit acu' vreo lunä, douä, si-a dat iar în petec, si Stefan l-a bannat pentru încä un cincinal.
Ricciotto bine cä s-a dus, era o muiere nebunä räu, avea split personality si tendinte paranoic maniaco-depresive. Dupä vreo doi ani de absentä, hodoronc-tronc, a revenit sub forma unei clone, pe nume "Marge Gunderson" (era prin august 2005) si a dat drumul la niste scandaluri pe-aici, de nu se mai cunostea om cu persoanä! Apoi iar a dispärut brusc, si iarna trecutä a aterizat din nou, Ricciotto again, ca si cum nu s-ar fi întâmplat nimic, si ce sä vezi, s-a apucat nitam nisam sä reorganizeze forumul, sä decidä cine sä fie bannat, cine debannat, cine pus moderator si unde, cine demis (si tot cerea: "sä-mi povesteascä si mie cineva ce s-a mai întâmplat pe-aici în ultimii ani" - adicä... :shock: )... Evident, nimeni nu i-a dat atentie, si iar s-a topit... Bad case of N.F.S. :sleep:
films4all
29 Nov 2007, 13:55
films4all nu vei avea ocazia.
si eu cred acelasi lucru... :sleep:
hellsteed
29 Nov 2007, 13:57
bai liviu ce pana corbului mistret vb acolo. Ti-a zis tie cineva sa te odihnesti in pace? Parca eu ma refeream la faptul ca moare cinemagia(adica brand-ul, site-ul, forumul) dar vad ca iti asumi marea responsabilitate sa te confunzi cu ea. Te rog fa revizii la capitolul toleranta si rabdare, mai citeste odata , ca sa nu vin ulterior sa rad de tine doar fiindca esti incapabil si intolerant. da! pot sa rad.
liviucristian22
29 Nov 2007, 13:57
tipic noua romanilor, in tara orbilor chioru' e imparat.
Pitbull
29 Nov 2007, 13:59
Ricciotto aka Marge Gunderson nu era chioarä, era doar nefututä. (Poate de-aia nici n-a ajuns împäräteasä, oricât ar fi vrut ea.)
hellsteed
29 Nov 2007, 14:00
Cred ca se confunda cu One eye jack or joe... nu ?sau era cotton eye ?
liviucristian22
29 Nov 2007, 14:01
Am pasit cu stangul pe forum. Hellsteed iti dau voie sa arunci primul cu piatra.
Pitbull
29 Nov 2007, 14:04
Apropo, Hell, discutam despre asta si la Condica... > Vârfuri de trafic. Brandul/revista/siteul CineMagia o duc FOARTE BINE - vezi Trafic.ro, vezi tirajul-vânzärile, etc. In schimb, o problemä realä o are FORUMUL, într-adevär - dar nu e nimeni de vinä. Cum spuneam si-n topicul citat mai sus, perioada cool a forumurilor pe net a trecut, acum blogurile sunt trendy... E valabl cam peste tot. Forumurile cele mai slabe mor, iar cele bune se stabilizeazä la un nivel mai potolit. Iuresul de-acu' doi-cinci ani n-o sä mai revinä.
L.E.
Hai sä nu dea nimeni cu nici o piaträ, si sä-l läsäm pe Liviu sä se acomodeze. MULTI am pätit ca el.
hellsteed
29 Nov 2007, 14:04
sa dau cu pietre ? nu-mi permite structura organica sa fac asta.. in schimb pot sa indrum spre cunoastere intru iertare si cainta.
intrebare : ce personalitate , om shtiu eu cine a avut doar de suferit fiindca a fost tolerant si rabdator.
Excceptie fac aici relatiile lor cu femeile
Neuptolem
29 Nov 2007, 14:05
Mistah J a revenit acu' vreo lunä, douä, si-a dat iar în petec, si Stefan l-a bannat pentru încä un cincinal.
Iara??? Omul ala nu se poate controla, not joke. Dk EL nu se poate controla, cum sa-l mai controleze ALTII???
Ricciotto bine cä s-a dus, era o muiere nebunä räu, avea split personality si tendinte paranoic maniaco-depresive
Astea nu le stiam, bin', nici nu ma intereseaza partile intime, decat pana la o anumita limita, am citit mesajele mai vechi din atelier si parea(-era!) destul de copt cu scenaristica. Si acum sar la alta: ce s-ar intampla daca ar veni pe forum Cristian Mungiu, o zi pe luna, raspunzand la cele mai interesante intrebari? Platit de Cinemagia, reclama la TV iar finantarea ar creste din bannere-le publicitare (marim tarifu', pe sistemu': unde e Mungiu, cresc vizitatorii, forumistii chiar).
hellsteed
29 Nov 2007, 14:07
da . asa e Pitt . eu unul am blog. dar mi se rupe fiindca nivelul de comunicare la nivelul blogurilor e mic. ne indreptam oare spre autism ? eu scriu ceva , tu scrii ceva si ne facem commenturi, ne aduagam unul pe altul la blogroll. super tare. Poate ne facem si pe hi5 sau alte de astea :))
liviucristian22
29 Nov 2007, 14:09
:lol: hellsteed "intrebare : ce personalitate , om shtiu eu cine a avut doar de suferit fiindca a fost tolerant si rabdator."
Pitbull
29 Nov 2007, 14:10
Nu-i rea ideea, totu-ar fi sä VREA!
Apropo, Alecu Solomon are user aici, si a activat o vreme (vezi "Cinematografia româneascä > Doc.ro")
Dragos Bucur de asemenea (tot acolo ... > "Dragos Bucur")
Ana Ularu era una dintre cele mai active userite ale noastre (dar sub nick, doar prietenii o stiau).
Mara Nicolescu la fel.
Cristian Nemescu (Dumnezeu sä-l ierte), la fel.
Si Tudor Voican.
Cristi Puiu, Nae Caranfil si Andrei Gorzo citesc permanent forumul, dar nu posteazä.
...etc.
@Hellsteed
Sä stii cä s-ar putea sä ai dreptate, cu autismul! Dacä stau sä mä gândesc, e unul dintre motivele pentru care iubesc forumurile si detest blogurile.
hellsteed
29 Nov 2007, 14:12
Nu e rea ideea unor asemnea intalniri lunare. Ar fi in genul emisiunilor de radio, asa imi inchipui eu. S-ar da si teme probabil pe datile viitoare. :)
Pitbull
29 Nov 2007, 14:14
Te pomenesti cä ti-a iesit un îngeras pe gurä! Ia s-o sun eu pe Gloria, sä-i spun ideea!
hellsteed
29 Nov 2007, 14:16
No suna. :huh: ca acush am vazut-o inregistrata. se plimba si ea pe aici. Pittbull nu ai blog ? As face pariu ca ar fi un blog absurd. Stii la ce ma refer.
Neuptolem
29 Nov 2007, 14:16
Agreez o anumita libertate, desfasurare!, in panorama dimensiunii virtuale; m-ar stresa sa am un blog numai al meu, o presiune interioara m-ar inclina sa recurg la nervi cand ma voi gandi ca nu am mai pus nimic de 2 luni acolo, dandu-i o aura de obligativitate a postarii. In atelier intru cand vreau, ies cand vrea mushkyw meu.
Poate ne facem si pe hi5
Pa' cine rezista 3 luni pe CineMagia le da gata pe pitzipoancele de pe hi5! 8) Nu-i asa Hellsty? :lol:
hellsteed
29 Nov 2007, 14:18
u bet ya :)))
Pitbull
29 Nov 2007, 14:19
Am sunat-o, da' n-are semnal, sau ceva... I-am dat m.p., väd si eu cä e on.
Blog n-am, si sper nici sä n-am vreodatä! N-am timp de bloguri - e cronofagie curatä. Am grupuletul meu MSN (care hiberneazä de vreo patru ani), am cronicile pe Liternet, am prezenta aici... mi-ajunge.
Neuptolem
29 Nov 2007, 14:26
Cristi Puiu, Nae Caranfil si Andrei Gorzo citesc permanent forumul, dar nu posteazä.
Ia te uita! Nu stiam.
Mungiu nu ar fi batut in cuie, ii putem contacta pe Nae, Gorzo, Puiu, Rasuceanca, etc.
Ideea o am de ceva timp dar ma gandeam ca nu as fi luat in serios (Premiu pt Sinceritate! :P ). Totul se face pe net today iar CineMagia ar putea sa le ia fatza altor site-uri inca de pe-acum (site-uri ce, probabil vor recurge la asta in viitor, gratie combustibilului consumat de masinile cu destinatia Screenwriting's Workshop prin tara sau doar Bucharest). Ar fi un fel de seminar gen Robert McKee (al Romaniei, Virtual).
liviucristian22
29 Nov 2007, 14:39
in final imi spune si mie cineva daca stie cum se numeste filmul?
Pitbull
29 Nov 2007, 14:45
Din päcate, e evident cä "finalul" încä n-a venit (sau, poate, din fericire... ;) ). Nimeni dintre noi nu l-a väzut, altfel l-am fi recunoscut. Da' nu dispera. Mai avem si alti useri, si alti vizitatori - noi, ästia, suntem doar cei mai activi. Pânä la urmä, aproape sigur o sä ti-l identifice cineva. (Am väzut topicuri ca al täu la care se räspunsese chiar si dupä luni de zile, dacä nu ani! Cum ti-o fi norocul...)
Hint: gândeste-te la ceva date, nume, cuvinte, etc., care sä poatä fi folosite la cäutarea pe IMDB.
liviucristian22
29 Nov 2007, 14:52
l-am vazut acum 15 ani...chiar nu mai tin minte...mersi oricum
Neuptolem
29 Nov 2007, 14:53
in final imi spune si mie cineva daca stie cum se numeste filmul?
Actorii/filmul sunt/este cumva asiatic(i)? Am o vaga idee...
liviucristian22
29 Nov 2007, 14:55
nu e asiatic. sigur productie sua
Nu e rea ideea unor asemnea intalniri lunare. Ar fi in genul emisiunilor de radio, asa imi inchipui eu. S-ar da si teme probabil pe datile viitoare. :)
pai am mare nevoie de ajutorul vostru pentru asemenea intalniri lunare; deocamdata sper pentru mijlocul lui decembrie sa obtin un film bun si sa facem noi - forumistii o vizionare in avanpremiera - cum am avut cu Dreamgirls, Tzameti; dupa aia sa ramanem la o discutie - o sa invit si regizori. TRe sa ne gandim ce format dam acestor intalniri: invitam un regizor sa ne vorbeasca, facem si o vizionare, pe cati oameni contam, mai chemam si outsideri?etc
Pitbull
29 Nov 2007, 16:44
Ideea cu vizionarea decembristä e excelentä, chiar mi-era dor.
Si ideea întâlnirilor lunare live e bunä, dar eu mä gândeam la altceva: invitarea câte unui regisor, scenarist, actor, producätor, operator, etc., pe FORUM, pentru câte un termen dinainte stabilit (o säptämânä, o lunä), într-un topic special, dedicat lui (sau unui subiect asociat cu el; ex: Mungiu - "Amintiri din Epoca de Aur"; Puiu - seria lui de filme, începutä cu "M.D.L."; Nae Caranfil: "De la "...sporgersi" la "...täcere", etc.). Acolo, userii vor pune întrebäri, omul va räspunde când va avea timp (pe parcursul acelui interval dinainte stabilit), si se va lega un dialog. Evident, topicul va fi moderat la sânge, nu se vor permite spamuri, vulgaritäti, etc. (La fel de evident, ce spun eu aici e doar o improvizatie; trebuie sä discutäm serios.)
La ASA ceva mä gândeam.
Model: în aprilie-mai 2006, înainte de lansarea albumului "Fericire în rate", formatia Vama Veche a fäcut ceva similar: CHAT LIVE cu userii, în chat-room-ul site-ului, joia între orele 17:00-19:00. A iesit foarte interesant, plin de calitäti - dar si de accidente si parazitäri, din cauza haosului: chat într-o camerä, între cinci membri ai formatiei si 60-70 de useri! (Eu eram moderatorul, si a fost o experientä halucinantä!) Aici, dacä aplicäm formula "topic de forum", va fi mult mai bine controlat - si mai comod pentru invitatul respectiv.
hellsteed
30 Nov 2007, 20:43
sa fie atunci..
Carmine Galante
01 Dec 2007, 19:53
la-nceputu' lu' 2005, Keyzer Soze m-a fäcut pekinez, iar Nume (acum Carmine Galante) mi-a zis c-o sug..
Ce vremuri ...
lady_mystyque
03 Dec 2007, 23:30
sa fie atunci..
e invitata toata lumea?? :? ca suna tempting... i totally agree si intalnirile lunare si invitarea unui regizor sau nu numai pe forum:)
Pitbull
04 Dec 2007, 01:33
Intotdeauna e invitatä toatä lumea - si online, si offline.
CineMagia e o familie.
Supastar
04 Dec 2007, 12:50
CineMagia e o familie.
care isi abandoneaza copii mai maricei, adolescenti asa, cand dezvolta un simt al umorului mai putin pudic! :x
ei,ei Supastar, nu exagera. pupici.
Pitbull
04 Dec 2007, 14:18
Nu, Supi are perfectä dreptate, dar se exprimä foarte succint. Realitatea a fost putin mai bogatä în detalii semnificative:
Desgur, nu e totuna cu a-ti abandona propriul copil (indiferent de vârstä, chiar si la maturitate asa ceva ar fi odios), cu a fi abandonat de el. Ce ne facem când acel copil pleacä el de acasä, si dupä un timp revine doar ca sä mânjeascä peretii, scriind pe ei numai obscenitäti? Dar familia, ce bucurie cä-l revede, nu-l ceartä, nu-l pedepseste, ba din conträ, îl laudä - mai mult, în versuri! Cam ca astea, de pildä:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=13911&start=25
Si totusi, fiul rätäcitor rätäcit rämâne, ba mai räu, acum nu mai scrie pe pereti prostioare inofensive, ci de-a dreptul obscenitäti - si nu cu vopsea, nu cu bulion, ci cu niste materii mult mai rusinoase. Ca de pildä:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=14554
Mai mult, a început sä le scrie lucruri similare, în particular, unor membri ai familiei care nu-i fäcuserä nici un räu. I s-a atras atentia prieteneste, cu cäldurä si umor, cä nu e frumos ce ace, si cä dezamägeste niste oameni care l-au respectat si pretuit mult. Nu numai cä a ignorat acest apel, ci a continuat.
Cu mult regret, într-o asemenea situatie, nu-l mai poti primi în casä.
Tu ce-ai face, Supi?
Carmine Galante
04 Dec 2007, 20:44
http://www.versuri.ro/versuri/megfl_parazitii+goana+dupa+iluzii.html
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.