Log in

View Full Version : Inima de tigan.

Lex @ Fun
20 Nov 2007, 13:06
SaLuT .. Am nevoie de ajutor :D .. Vreau si eu sa stiu cum pot luat serialul "Inima de tigan"? Sa il am in pc.
Astept raspuns.
Bafta.

Proletar
20 Nov 2007, 15:16
SaLuT .. Am nevoie de ajutor :D .. Vreau si eu sa stiu cum pot luat serialul "Inima de tigan"? Sa il am in pc.
Astept raspuns.
Bafta.

Ciordeste-l!

Lex @ Fun
20 Nov 2007, 15:50
Credeam ca ma poate ajuta careva ..dar vad ca ma luati la misto ..

Pitbull
20 Nov 2007, 16:13
Nu pune la suflet, aici la noi asa se practicä, un fel de "test de bärbätie" (sau de "femeinicie" - dupä caz)...
Da' si ciorditul lui Prole avea el skepsisul lui - însemna "pirateazä-l": suflä-l de pe net cu ODC, Azureus (torrente), etc.
Dacä vrei mai multe detalii, cere si ti se vor da - da' nu de mine, care uite-acusica plec la Dakino.

mafalda
15 Aug 2008, 09:41
Am vazut si eu, din intamplare cateva episoade din "Inima de tigan"
Sa va explic cat de bine e realizat? Sa vedeti: o secventa cu paruiala intre niste cartofori. Unul se alege cu o cicatrice pe obrazul drept. Dupa cateva cadre, cicatricea era pe obrazul celalatl! :lol:
Dar nu e singurul film in care vad asemenea... gafe (le pot numi asa?)
La EPICENTRU, un film american filmat tot in studiourile Media Pro, in secventa cutremurului, cadeau din cladiri bolovani de cateva tone si sareau ca mingile de cauciuc :lol:
Mai vreti?
La filmul "Hartia va fi albastra" a lui Radu Muntean, ger, nameti de zapada, si la un moment dat intra in cadru o creanga de copac cu frunze verzi, iarna! :lol:
La "Ticalosii" lui Serban Marinescu, chiar in ultima secventa, se vede intr-un cadru microfonul ala lung folosit la filmari. Bina ca nu au uitat in vre-un cadru si clacheta! :lol:
Si am mai vazut un film, dar nu-mi amintesc titlul acum, unde la un moment dat, intr-o secventa filmata intr-un interior se vede proiectata pe un perete umbra aparatului de filmat! :lol:
Cine este responsabil intr-o echipa de filmare de asemenea gafe?

Pauline Kael
15 Aug 2008, 13:14
Mafalda,n-am citit ce-ai scris ,dar pe cine intereseaza ( filmul asta)?Pe nimeni.
Stiu ca ti-ai facut un obicei sa cutreieri forumul cum cotropea Gengis han Asia si sa nu raspunzi la intrebari. :D

illotempore2002
15 Aug 2008, 14:40
de ce nu-l banam pe cocalarul asta cu telenovelele lui?
chiar tre sa vedem asemenea orori ? nu e suficient ca vbim despre toate cacaturile la "acum pe ecrane"?

StefanDo
15 Aug 2008, 14:55
de ce l-am bana?
mai bine lasa mafalda subiectul asta in pace

chiar, mafalda, chiar trebuie sa dezgropi subiecte de-acum trei ani? :)

illotempore2002
15 Aug 2008, 14:59
cum adica de ce l-am bana?

ca e cocalar manelist prost care se uita la inima de tigan. nu e suficient?

nu am observat ca e de anul trecut topicul, am crezut ca l-a deschis boul acuma

StefanDo
15 Aug 2008, 15:01
omul n-a facut decat sa ceara informatii despre inima de tigan
tu, in schimb, il faci cocalar, manelist, prost si bou

de aici lucrurile arata cu totul altfel ;)

illotempore2002
15 Aug 2008, 15:26
cerand informatii despre adi minune (iti dai seama, depui un efort, iti faci cont pe forum, postezi etc, inseamna ca esti disperat) oferi informatii despre tine

nu ai sa-mi torni si tu rahatul ala de proverb "gusturile nu se discuta"

ba da, se discuta

asa ca daca omu a intrebat de o telenovea, este foarte logic ca pot trage toate concluziile deja trase mai sus

illotempore2002
15 Aug 2008, 15:27
si tu nu faci decat sa sustii astfel de cocalari pe forum si sa-i incurajezi sa ne intrebe de telenovele, devreme ce ii iei apararea astuia

StefanDo
15 Aug 2008, 16:24
ai avut o zi proasta?

cand faci pe cineva prost si bou (doar pentru ca a intrebat ceva desprea Inima de tigan), nu spui nimic despre acel om, dar spui foarte multe despre tine

calmeaza-te

illotempore2002
15 Aug 2008, 16:29
am avut o zi foarte buna
pana sa vad topicul asta si sa te mai vad ca ii si iei apararea cocalarului

:lol:

StefanDo
15 Aug 2008, 16:46
de gheorghe dinica ce parere ai?

si nu mai folosi, te rog, cuvinte precum cele de mai sus

illotempore2002
15 Aug 2008, 16:47
bine, sa lasam cocalarii sa traiasca
:D

ce treaba are gheorghe dinica

StefanDo
15 Aug 2008, 16:53
joaca in inima de tigan
e si el cocalar?

illotempore2002
15 Aug 2008, 16:54
hai ca m-am prins acum de ce-l aperi pe asta care cauta inima de cocalar :D

si tu te-ai uitat la filmul asta

joaca dinica in filmul asta?
e un fraier!
si-a vandut sufletul unui cocalar!

:lol: :lol: :lol:

redmen
15 Aug 2008, 17:00
Live and let live !

illotempore2002
15 Aug 2008, 17:02
ce sa-ti spun, ai venit tu sa ne strici joaca!
:x

EgOisM
15 Aug 2008, 17:14
intelegeti si oamenii rasisti,cocalarii nu fac decat sa faca de ras tara asta...ei nu stiu decat sa se dea mari si tari ca au "mertsane","aur", ei sunt shmecheri si mai stiu eu ce vocabular....eu ii urasc din tot sufletul si mi se pare ca serialul asta de toata jena ii incurajeaza....cel mai rau imi pare de actorii cu adevarat buni care joaca in aceasta telenovela.

Salmoksis
21 Aug 2008, 22:43
pânã ºi culoarea fontului este roºie... adevãrat proletar!