View Full Version : Haideti, spuneti, nu fiti sfiosi!
thequietsurfer
11 Nov 2007, 18:23
M-am gandit mult daca sa deschid subiectu asta care isi propune sa adune confesiuni de cinefili care ignorand cronici, critici, ratiune si norme estetice au fost macar putin cuceriti de filme considerate aproape unanim ca fiind "horror" sau "voma"(ca sa citez din clasicii forumului).
Cum eu sunt cel ce a initiat ritualul de exorcizare, imi permit sa incep(stingherit, :oops: ):
What dreams may come(macar pt. imagine, efecte, Robin Williams si Max von Sydow)
Pitbull
11 Nov 2007, 18:42
A, päi dom'le, pläceri d-astea vinovate avem cu totii! :D
Pentru mine, cea mai gogonatä cred cä e "Superman", (1978, Richard Donner), unul dintre cele mai tâmpite action-superhero-SF-uri fäcute vreodatä - da' mor la faza cu Margot Kidder picând din cioclopter, si la aia când pune falia San Andreas la loc, si mai ales când învârteste Pämântu' invers, ca sä dea timpu-napoi si s-o învie. Meserie, frate! :oops:
Si comisarii lu' Nicolaescu (pânä-n '74, pe urmä pa! Adicä trei filme.)
Si-o sä-mi mai amintesc, si mai zic.
mai gogonata decat la mine nu cred: american ninja (in apararea mea: aveam ceva mai putini ani decat azi).
thequietsurfer
11 Nov 2007, 19:23
Pe mine ma amuza Lex Luthor(Gene Hackman) si recunosc ca atunci cand Superman a luat Pamantu drept titirez aflat la degetu mic si eu am fost miscat(nu chiar ca biata planeta, dar atins dincolo de epiderma).
La filmu romanesc de dinainte de 89 sunt spre rusinea mea praf. Adica Morometii, nea Marin, Padurea spanzuratilor and "the rest is silence". Nu chiar the rest(ar mai fi cateva printre care si Liceenii), dar sunt pe dinafara cand vine vorba de epoca aia. Revenind la subiect-Braveheart se pune?(dezvoltasem o mica obsesie pentru WW).
Daca nu se ia in calcul-Merlin(ala din 98 pe care-l dadeau astia pe Hallmark; cu Sam Neill si Miranda Richardson). Am ramas si cu o maxima poetico-filozofica d-acolo:"When we're forgotten we cease to exist"(Mab). Oricum eu zic si-acuma ca e o ecranizare reusita a mitului asa ca nu prea am
mustrari de constiinta cinefila cand ma gandesc la el.
thequietsurfer
11 Nov 2007, 19:30
Subscriu la American Ninja(si eu eram mic).
In plus, din zona actiune, impuscaturi, arte martiale si altele-Commando, Conan si Rambo(mai ales primu si al doilea). Aveam si cartonase cu Stallone
si Schwarzi-dar cui nu i-au placut la vremea aia(si la o varsta cand ti se spunea mucea).
Proletar
11 Nov 2007, 19:55
toate filmele din seria "Naked Gun", plus "Top Secret", "Hot Gun", "Avion 1 si 2"...
imi place Leslie Nielsen...
"Missing in action" cu Chuck Norris...
filmele cu Jackie Chan...chiar si cele mai vechi...
in general, imi plac filmele pe care s-a pus amprenta clandestinitatii vizionarii pe casete video inainte de '89...
Bruce Lee era mai tare decat Jackie Chan (pe care il stiam de Chikie Chan) si Jean Claude Van Damme, Steven Seagal si Chuck Norris erau bestiali. Ce vremuri .... ce vhs-uri...
thequietsurfer
12 Nov 2007, 14:13
Bruce Lee il bate pe Van Damme!!!!!!Faza era de...Coma :D :D
Prospero
18 Nov 2007, 18:52
Eu mi-am facut principiu din a ma durea la basca de normele critice majoritare daca nu concorda cu opinia mea, asa ca am o lista de filme care s-ar incadra in acest topic foarte lunga...
Supastar
18 Nov 2007, 22:01
@prospero
nu mai tin minte cum ramasese faza: tu erai mistah j? tu erai cu asexualitatea? sau te confund?
Pitbull
18 Nov 2007, 22:29
Prospero aint Mistah J.
Mistah J was Alakazam raised from the banned.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.