View Full Version : Un film despre unu care este onfectat q un virus
-=xXx=-
10 Nov 2007, 01:07
qm se numeshte filmu ala in care unu este infectat q un virus mortal shi ca sa se vindece el trebe sa ishi bage adrenalina shi faci tot felu de nebuniii i tare filmu shi la sfarshitu filmului moare tipu... va rog zicetzimi shi mie qm se numeshte
ms mult :D
lady_mystyque
10 Nov 2007, 01:15
ah da si mie mia fost recomandat filmu de cel putin 3 ori de catre cea mai buna prietena a mea si de fiecare data uit sa-l vad.... anyway filmu se numeste Crank.....
ps: bonus cronica de pe liternet
http://agenda.liternet.ro/articol/3690/Alina-Voiculescu/Ultimul-Statham-Foarte-tare-frate---Crank.html
btw pitbull don't u have a piece of writing on this?
Pitbull
10 Nov 2007, 02:41
Nu l-am väzut... Altfel, din cronicä, pare interesant. Totusi, mä simt tentat sä reproduc urmätorul fragment - privitor nu la film în sine, ci la anumite reactii pe care le poate stârni:
Necunoºtinþa omoarã arta cinematograficã sau, în cel mai bun caz, o transferã undeva în underground-ul benzilor de downloadãri de prin reþelele miºcãrii antigramofoniste ºi o supune pãrerilor - departe de a fi critice - de prin paranteze, care se încadreazã în subzona subculturalã a lui "foarte tare frate!". Dacã încã nu sunteþi convinºi, iatã alte câteva pãreri "critice": "cel mai p...a film pe care l-am vãzut", "vedeþi-l doar cu lumina aprinsã", "frate, dacã ai probleme cu inima, stai departe!", "beton de gagici", "superþâþe, frate, uitã-te!" etc. Astfel, un regizor necunoscut, un scenarist necunoscut ºi o distribuþie asemenea sunt sortite, din start, pieirii.
-=xXx=-
10 Nov 2007, 11:40
ms mult lam gasit:D
lady_mystyque
10 Nov 2007, 21:57
npc
poate apuc si eu sa-l vad zilele astea
tell ur opinion dupa ce il vezi
e ok filmul, e dinamic, e funny.. dar nu-i prea interesant. si e cam exagerat.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.