View Full Version : dvd cu evenimentu zilei
Mikcael,dark angel
12 Oct 2007, 00:27
Nu ca as face reclama la evenimentul zilei si sa cumpere cat mai multa lume,dar vreau sa vad ce parere aveti. De miercurea asta,din 10 octombrie,evenimentul zilei va da la pretul de 5 lei,un dvd cu un film ce a castigat ceva premii oscar. Cum vi se pare initiativa aceasta? Filmele anuntate pe luna octombrie sunt Aviatorul,Milion Dolar Baby,Crash si Brokeback Mountain. Vi se par cele mai indicate filme pt inceput? Daca v-ati fi ocupat voi de aceasta campanie,ce filme ati fi pus in prima luna?
Eu sunt de parere ca este o initiativa nimerita pentru cinefilul din Romania,avand in vedere ca un dvd costa in magazine de la 30 de lei in sus.
Astept parerile voastre!
herbert
12 Oct 2007, 00:59
sunt filme bune. nu toate marita sa le ai in colectie pe DVD, dar merita sa le vezi...
Pitbull
12 Oct 2007, 01:53
Brava!
Alex Leo Serban
12 Oct 2007, 06:19
mda; m-au sunat sa spun 2 vorbe dspr 'aviatorul', dar m-au prins intre avioane - bruxelles si istanbul... poate data viitoare - sigur insa k nu la 'mil $ baby' (k nu mi-a placut) si nici la 'brokeback...' (k imi ies vorbe) :lol:
Pitbull
12 Oct 2007, 13:43
m-au sunat sa spun 2 vorbe dspr 'aviatorul', dar m-au prins intre avioane
Corect! A picat la fix! Deci, ai vorbit despre "Aviatorii", nu?
Mikcael,dark angel
13 Oct 2007, 17:53
mda; m-au sunat sa spun 2 vorbe dspr 'aviatorul', dar m-au prins intre avioane - bruxelles si istanbul... poate data viitoare - sigur insa k nu la 'mil $ baby' (k nu mi-a placut) si nici la 'brokeback...' (k imi ies vorbe) :lol:
dar la crash?
Pitbull
13 Oct 2007, 19:36
m-au sunat sa spun 2 vorbe dspr 'aviatorul', dar m-au prins intre avioane
...care se ciocneau.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.