View Full Version : Reclame idioate
Carmine Galante
27 Sep 2007, 19:00
Doar cateva exemple:
ING - cu pensiile private, copiate dupa emisiunea lui Gheorghe de la Pro Tv, numa' ca veriga slaba lipseste, ai dracu' toti stiu raspunsurile dupa dictare. "Misto" si numele candidatilor.
CEC, cu Andi Vasluianu. Reclama e marfa, dar face un deserviciu clientului. Reiese ca, cardul CEC e pentru tigani boschetari care fura cainii pensionarilor din parc. Un Trandafir din B.D. modern.
Nea Cornele, Ciucas, mi-a chinuit concediul. Exemplele ar putea continua la nesfarsit.
Asa cum gasesc reclama de la perroni de 11/10. The Shirelles - Baby It's You
Pitbull
27 Sep 2007, 19:13
Anii '80:
Se-ntâmplä adesea, când te gräbesti,
Trecând pe o stradä, sä ocolesti,
Un om ce-ti oferä cu bani, dar putini,*
Frumoase câstiguri, ba chiar si masini!
E omul cu toneta,
Un mic magazin, foarte mic!
Acesta-ti oferä reteta:
Câstiguri la loz în plic!
(Urma strofa a II-a)
29 Oct 2007, 21:17
este una acum cu leonard doroftei, o reclama la actimel, parca...ceva de la danone.
doroftei zice ceva de genul: aveam sistemul imunitar foarte slabit si de aceea raceam foarte usor... cum pana mea sa crezi un boxer profesionist ca raceste foarte usor??? pai daca si astia se plang de guturaiuri....
e cam veche tot s emai intampla sa dau de ea, cea cu zboara puiule zboara, ... :D
Oh tu weekend...anyone?
Varianta feminina mai penibila decat cea masculina (macar asta din urma vorbeste singur)
Doar cateva exemple:
ING - cu pensiile private, copiate dupa emisiunea lui Gheorghe de la Pro Tv, numa' ca veriga slaba lipseste, ai dracu' toti stiu raspunsurile dupa dictare. "Misto" si numele candidatilor.
CEC, cu Andi Vasluianu. Reclama e marfa, dar face un deserviciu clientului. Reiese ca, cardul CEC e pentru tigani boschetari care fura cainii pensionarilor din parc. Un Trandafir din B.D. modern.
Nea Cornele, Ciucas, mi-a chinuit concediul. Exemplele ar putea continua la nesfarsit.
Asa cum gasesc reclama de la perroni de 11/10. The Shirelles - Baby It's You
Imi place teribil melodia de la Peroni. Desi imi parea cunoscuta ( am o gramada de melodii din anii 60 ) nu am reusit sa o gasesc. Am dat search pe net si am gasit undeva : in realitate este un remake dupa Shirelles - baby it's you. Melodia este cantata de o englezoaica de origine braziliana Maria Antonia si a fost refacuta special pentru aceasta reclama in 2006. Puteti sa o downlodati aici : http://www.fileul.com/view.php?file=C4xSO9
P.S. desi nu sunt fumator imi lipsesc reclamele la Marlboro......
lady_mystyque
10 Nov 2007, 01:30
:love: :* u've made my day.... uhmmm night.... anyway :P
Cazeemeer
16 Dec 2007, 14:25
"Lucrurile pe care nu le spui, se pierd"
Virgula intre subiect si predicat? Numai pe mine ma zgarie greseala asta flagranta din reclama de absolut fiecare data cand o vad? Si macar de nu ar fi peste tot in perioada asta. Nu pot sa nu incep un rant-inside-my-head de fiecare data cand isi face aparitia pe undeva sloganul si sa nu ma intreb daca, din toata masinaria publicitara a Vodafone-ului, chiar nimanui nu i-a picat fisa ca ceva nu e corect (in special ca in general absolventii de litere ajung copywriteri, or so they say).
diana10
16 Dec 2007, 16:52
Cea mai enervanta mi se pare cea de la ING - Pensii Private :sick:
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.