View Full Version : am o problema, ma putetui ajuta??
ale-anda
28 Aug 2007, 12:52
vreau sa imi fac un forum personal...
ale-anda
28 Aug 2007, 12:54
deci vreau sa imi fac un forum personal si nu stiu cum se poate deschide un subiect nou... va rog, care stiti ajutati-ma....mie nu imi apapre decat subiectul bun venit pe forum si nu pot face nimic ca sa fac eu un subiect, dar care sa poata avea si alte subsubiecte ( ca sa zic asa )...
Carmine Galante
28 Aug 2007, 21:25
De unde apareti frate?
Pitbull
28 Aug 2007, 23:31
...frate?
Soro. :hmm:
ale-anda
28 Aug 2007, 23:34
mnah.... pun si eu o intrebare si deja se trezeste cineva sa imi sara in cap : :x ... dragut din partea ta, Carmine Galante
lady_mystyque
29 Aug 2007, 00:19
mnah.... pun si eu o intrebare si deja se trezeste cineva sa imi sara in cap : :x ... dragut din partea ta, Carmine Galante
in fine si ce ai vrea tu sa scrii pe topicu ala separat? :?
ale-anda
29 Aug 2007, 22:28
nu mai conteaza !!!
Carmine Galante
30 Aug 2007, 07:37
Ne-am linistit... :sleep:
ale-anda
30 Aug 2007, 11:52
ete nah... ce sa spun !!!... vai da primitori mai sunteti mah....
lady_mystyque
30 Aug 2007, 13:48
lasa nu il lua in seama pe carmine asa e el... noi ne-am invatat deja... :sleep:
si dak suntem ironici nu inseamna neaparat ca nu suntem primitori... sense of humor.... very important on this forum! :lol:
si totusi zi ce vroiai sa scrii pe forumu ala separat ca sa nu murim nestiutori... :lol:
ale-anda
30 Aug 2007, 13:56
lasa am rezolvat... am vrut sa vad daca pot creea un subiect nou care sa aiba subtitluri... atata tot. dar dupa cum spuneam am rezolvat... asa ca....nu mai conteaza
lady_mystyque
30 Aug 2007, 14:06
ai rezolvat adik l-ai creat? unde? aici ca eu nu il vad.... :?
si sa nu mai zici ca noi nu suntem primitori... acu cand te intreb nu mai conteaza .... si tot noi suntem aia care nu sunte primitori... mai ai naibii :shock: in fine las-o balta...
ps: see you all later ca plec la tara pana miercuri! :( o sa-mi fie dor de forum! :(( :P ... bye bye
ale-anda
30 Aug 2007, 14:10
ce sa zic altceva ? daca zic ca l-am rezolvat inseamna ca l-am rezolvat... sa zic ca nu am rezolvat??? si nu ii aici ca ii pe alt forum !!!!!!!!!!! si nu ma refeream la tine neaparat ca nu sunteti primitori... ete nah ce sa zic....
lady_mystyque
30 Aug 2007, 14:15
ete nah ce sa zic....u have a problem with this... iar ete nah? :huh:
Pitbull
30 Aug 2007, 15:17
Stai.
Deci.
"Ete na" = "(Uit)e-te [(uit)ä-te, priveste] + poftim (iatä)."
Prin urmare, de unde "nah" în loc de "na"?
Posibilitäti:
- Nahorniac (Florin) = aspirant politic român din deceniul trecut, oligofren, candidat la Primäria Capitalei.
- Nahapetov (Rodion) = actor rus, interpret al rolului masculin principal din "Sclava iubirii", de Nikita Mihalkov.
- Nahum Transport / Silence de mort = firmä de înläturare a cadavrelor, din comedia de actiune "O afacere pe cinste"
Alte variante...? :?
Carmine Galante
30 Aug 2007, 22:28
"Ospitalitate" is our middle name ! ;)
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.