Gloria
10 Jul 2007, 12:02
Ptr. ca in asa o dispozitie ma simt, deschid acest topic; e posibil sa mai fie in alta parte, daca da, va rog sa ma atentionati. Azi am primit un mail legat de un articol de pe Cinemagia. Mai exact despre o poza - cea afisata inca la Star interviul saptamanii, cu Angelina Jolie; dau copy -paste la mesaj:
From:Maria Marginean
Date: 10 iulie 2007 10:57
To:contact@cinemagia.ro <contact@cinemagia.ro>
Subject: Pt Gloria -Mona Sauciuc
Stimata d-na,
Sunt foarte curioasa cum ati reusit sa aveti poza din filmul in care joaca Angelina Jolie.Foarte intimplator am intrat pe acest site si la fel de intimplator am vazit poza.Nu mi-a fost greu sa recunosc aceea persoana in poza, nicidecum nu este Angelina Jolie. Daca tot ati trucat o poza facuta aici in Romania de ce nu ati scos si plasele cu ardeii ...altfel nu as fi recunoscut...Discutia ramine deschisa , deocamdata nu divulg informatii mai multe , stiti dvstra unde , astept un raspuns rapid din partea dvstra.
Apropo , am facut ciorba de ardei umpluti ...
Na, doamna se credea si spirituala facand gluma cu ardeii :sick: .
Iata si raspunsul meu:
http://www.amightyheartmovie.com/
Aceasta de mai sus e adresa web oficiala a filmului "A mighty heart". O veti recunoaste pe Angelina Jolie chiar daca joaca rolul cubanezei Mariane Pearl. De altfel, poze cu Angelina interpretand-o pe jurnalista cubaneza circula pe net de la lansarea filmului. Care a avut premiera la Cannes, in mai; nu intamplator am fost si eu acolo si l-am vazut.
O zi buna,
Voi cum i-ati fi raspuns?
From:Maria Marginean
Date: 10 iulie 2007 10:57
To:contact@cinemagia.ro <contact@cinemagia.ro>
Subject: Pt Gloria -Mona Sauciuc
Stimata d-na,
Sunt foarte curioasa cum ati reusit sa aveti poza din filmul in care joaca Angelina Jolie.Foarte intimplator am intrat pe acest site si la fel de intimplator am vazit poza.Nu mi-a fost greu sa recunosc aceea persoana in poza, nicidecum nu este Angelina Jolie. Daca tot ati trucat o poza facuta aici in Romania de ce nu ati scos si plasele cu ardeii ...altfel nu as fi recunoscut...Discutia ramine deschisa , deocamdata nu divulg informatii mai multe , stiti dvstra unde , astept un raspuns rapid din partea dvstra.
Apropo , am facut ciorba de ardei umpluti ...
Na, doamna se credea si spirituala facand gluma cu ardeii :sick: .
Iata si raspunsul meu:
http://www.amightyheartmovie.com/
Aceasta de mai sus e adresa web oficiala a filmului "A mighty heart". O veti recunoaste pe Angelina Jolie chiar daca joaca rolul cubanezei Mariane Pearl. De altfel, poze cu Angelina interpretand-o pe jurnalista cubaneza circula pe net de la lansarea filmului. Care a avut premiera la Cannes, in mai; nu intamplator am fost si eu acolo si l-am vazut.
O zi buna,
Voi cum i-ati fi raspuns?