View Full Version : Top 10 Filme Horror
Care sunt pentru voi cele mai bune zece filme horror. Incep eu :
10.A Nightmare On Elm Street (1984)
9. The Thing (1982)
8. The Texas Chain Saw Massacre (1974)
7. Jaws (1975)
6. Night of the Living Dead (1968)
5. The Exorcist (1973)
4. Alien (1979)
3. The Shining (1980)
2. Psycho (1960)
1. Halloween (1978)
si alte filme bune mai sunt : Pet Sematary (1989), The Haunting (1999), Rosemary's Baby (1968), Poltergeist (1982), It (1990), The Ring (2002), seria Evil Dead (1981 - 1992)
razvan-gabriel
01 Aug 2007, 18:53
1. The Thing
2. restul
...printre cele enumerate mai sus cred ca merita mentionata si seria Hellraiser, in special 1, 2, 4, 5, 7...
techn0yd
05 Sep 2007, 18:03
da HALLOWEEN (1978) cred si eu k merita locul 1 dar nu ai mentionat de SILENT HILL care are un scenariu destul de original , nu crezi sau nu l-ai vazut? 8) 8) 8)
seven7seven
05 Sep 2007, 22:01
da HALLOWEEN (1978) cred si eu k merita locul 1 dar nu ai mentionat de SILENT HILL care are un scenariu destul de original , nu crezi sau nu l-ai vazut? 8) 8) 8)
Numa original nu-i.. :lol: :lol:
Silent Hill a fost o incercare (esuata) de a stoarce bani de pe seama japonezilor, care au imprimat jocurilor video din seria Silent Hill, simboluri din horror-ul japonez, povesti de speriat copii, umor britanic (negru, rosu) si gore american. SH (jocurile, despre ele-i vorba), sunt un cumul enorm de referinte. De la King pana la Kubrick,de la Poe pana la Lynch; ai fi uimit sa vezi unde te duce explorarea universului SH. E un film horror, unul al naibii de bun, pe care-l traiesti pe viu, impreuna cu personajele.
Filmul, filmul e o nenorocita de parodie americanizata, la fel ca si The Ring, la fel ca si The Grudge.
Scenariu original? De fapt, ce-au facut? Au luat frumusetea lui Keiichiro Toyama si-au ciopartit-o, au adaugat din scenariile urmatoarelor jocuri, au carpit de la ei unde nu era destula drama, au amestecat cu sange si cu un Pyramid Head care arata ca un idiot (rolul lui, in SH2 - e unul extrem de complex - nu e plin de sine si omoara pe oricine fara motiv; el este intruchiparea regretului eroului principal; e forma lui de auto-pedepsire si auto-invinuire pentru moartea.. mai bine aflii singur.. ;)).
Scenariu original.. :hmm:
Total de acord cu seven......Am auzit ca hienele de la Hollywood ar avea de gind sa faca un remake si dupa Cannibal Holocaust :sick:
seven7seven
06 Sep 2007, 18:31
Total de acord cu seven......Am auzit ca hienele de la Hollywood ar avea de gind sa faca un remake si dupa Cannibal Holocaust :sick:
O sa-l faca in intregime cu CGI (si-o sa apara speculatii in presa americana, cum ca au fost folosite cadavre adevarate, si proteste de la asociatii pentru protectia animalelor), o sa-i adauge o poveste de dragoste, explozii, si-o sa il convinga pe Van Dame sa revina la actorie, ca sa joace rolul soldatului din experimentul genetic esuat (de pe insula vecina), care o sa-i salveze pe toti, si la sfarsit o sa innebuneasca si-o sa se puna pe omorat (moment in care se opreste pelicula, cu un fade spre negru cu ochii lui VD in prin plan, manat de nebunie mai ceva ca Nicholson in The Shining; evident, Cannibal Holocaust 2).
Alien I din 1979 mi se pare cel mai bun film horror pe care l-am vazut.
Il revad mereu cu placere si savurez suspansul creat de Ridley Scott. Din pacate nu am vazut nici un alt film horror care sa se ridice la nivelul lui. Astept recomandari...
THE SHINNING al lui Kubrick cred ca ramine cel mai bun si unul dintre cele mai scary, in acelasi timp. Si Alien e un horror cult dar nu se ridica totusi la nivelul celui mentionat mai sus.
Mai recent, THE BLAIR WITCH PROJECT mi s-a parut un horror foarte bun, chiar daca s-a facut mult misto pe seama lui. E foarte realist si iti ramine multa vreme in minte dupa ce l-ai vazut prima data.
Intr-un fel te sperie mai tare decit Alien, deoarece teroarea e nevazuta si iti poti imagina tu ce-i mai rau, pe cind in Alien, dupa ce vezi monstrul, impactul se mai diminueaza. Ramine totusi o serie cult (primele 3 cel putin).
lady_mystyque
12 Sep 2007, 11:26
oh you don't really man The Blair Witch Project do you?????? :shock:
a fost cea mai crunta plictiseala din viata mea!!!!.. aproape am adormit la el... si era unu noaptea cand m-am uitat la el singura in toata casa ! deci aveam toate premisele necesare! dar rezultatul a fost :sick:
sory!
Mi-a placut Blair Witch pentru ca a venit cu ceva original in peisajul filmelor horror dominat de o groaza de filme trase la indigo. Nu m-am plictisit deloc la el, probabil ti s-a intimplat asta deoarece preferi ceva de genul TEXAS CHAINSAW MASSACRE (care mi-a placut si mie, recunosc) sau alte filme cu multa risipa de singe si adrenalina...
Blair witch 2 e intr-adevar un rebut si nu merita sa pierzi vremea cu el, dar originalul mi s-a parut un film bun.
Poate mai sint si altii de aceeasi parere cu mine. :)
lady_mystyque
13 Sep 2007, 23:18
nu-s nicic pe genu texas chainsaw ma plic aproximativ si la alea pt ca sunt stupide adik de la atatea capete/oameni taiati ma ia cu somn... dak am chef de taiat oameni ma duc la fac si fac practica pe morti! :love: :P
mi-a placut in schimb the ring!
Lucky Luciano
15 Sep 2007, 01:21
Kairo (Pulse)
The Woman in Black
Tetsuo
Kitchen Sink
Dellamorte Dellamore (Cemetery Man)
Videodrome
Spider Baby or, The Maddest Story Ever Told
Hardware (M.A.R.K. 13 )
Trouble Every Day
Session 9
jimi-jazz
31 Oct 2007, 23:03
1.The Shining
2.Psycho
3.Jaws
............
Cazeemeer
01 Nov 2007, 23:35
1.The Shining
2.Psycho
3.Jaws
............
Nu e chiar un top 10, nu?
Si personal nu sunt incantat de The Shining. Desi imi place Kubrick, detasarea lui tipica nu se preteaza extraordinar la genul horror. Desi filmul are scene creepy, per total n-are impactul adecvat.
Senseless
21 Apr 2008, 18:23
vad ca nimeni nu mentioneaza de filmele japoneze, considerate somitati apartinand genului horror
un film horror care merita vazut de 1000 de ori este "A Tale Of Two Sisters" (2003)
Senseless
21 Apr 2008, 18:26
in sfarsit intalnesc o pers caruia nu i-a placut filmul The Shinning...
The shining -cea mai mare porkrie...
dar am un top 10;)):
10.el orfanato
9.the grudge
8.the omen
7.dark water
6.the mist
5.the amytyville
4.the eye
3.fragile
2.the ring
1.the others
StefanDo
23 Apr 2008, 10:09
senseless, avatarurile trebuie sa aiba maxim 100 de pixeli latime.
avatarul tau era mult prea mare, ti l-am sters
Senseless
23 Apr 2008, 14:48
StefanDo asta sper ca e buna :P
StefanDo
23 Apr 2008, 15:13
asta e prea mica, nici macar un pixel n-are :P
Senseless
23 Apr 2008, 15:47
off, pai nu am o poza atat de mica si program de modificat (si pixelii,daca este) nu am :(( help if u know how :D
Senseless
23 Apr 2008, 16:14
vroiam sa zic ca nu am o poza de exact 100 de pixeli... :((
StefanDo
23 Apr 2008, 16:22
pai descarca si tu un executabil de photo filtre (un program f. simplu de procesare foto), instaleaza-l, gaseste-ti o poza (preferabil pe inalt) si schimba-i dimensiunea
nu-i chiar asa greu
Intra pe imageshack.us uploadeaza poza acolo si ii dai resize image for forum/internet page si apoi bagi linku` aici pe site si ai rezolvat toata problema :)
1- the thing
2- the shining
3-night of the living dead 1990
4-friday the 13th part 3
5-the mist
6-dawn of the dead 2004
7- halloween 2007
8-dead birds
9- hostel 1
10-In the Mouth of Madness 1995
si mai sunt multe filme klumea
drum construit
15 Jul 2008, 18:18
1- the thing
2- the shining
3-night of the living dead 1990
4-friday the 13th part 3
5-the mist
6-dawn of the dead 2004
7- halloween 2007
8-dead birds
9- hostel 1
10-In the Mouth of Madness 1995
si mai sunt multe filme klumea
criss robi
09 Aug 2008, 23:00
1.WICKED LITTLE THINGS
2.N-A UITAT CE-AI FACUT ASTA VARA1,2.
3.BLACK CHRISTMAS
4.GHOST LAKE
5.HOUNDED FOREST
6.SHUTTER
7.GHOST SHIP
8.THE EXORCIST
9.HALLOWEEN
10.SCREAM
1. Exorcism of Emily Rose
2. The others
3. The abandoned
4. The ring (1)
5. A tale of two sisters
6. Shutter
7 Fragile
8 Masacrul din texas
9 El orfanato
10 The ring 1
mi-a placut mult si Hostel... si m-a speriat foooaaarte tare scena din Inside cand batea tipa aia la usa si a strigat-o p nume sa ii deschida :D
punkdiana
13 Aug 2008, 19:05
1.The Happeneng
2.Pulse
3.Stiu ce-ai facut asta vara.
4.I Know Who Killer Me
5.Halloween
6.Freddy vs. Jason
7.Bride of Chucky
8.Seed of Chucky
9.Child's Play
10.Child's Play 2
:huh:
punkdiana,"i know what you did last summer" nu este horror:P
criss robi
15 Aug 2008, 08:50
CE?Ai vazut filmul vreodata.E printre filmele mele preferate de groaza.
Daca ideea cu un criminal(mai infricosator decar Michael Myers)imbracat in costum de pescar negru,cu un carlig mare in mana omoara oameni noaptea .
Uite trailar-urile:
Partea a 2:http://www.youtube.com/watch?v=CcHJvukTHWo
partea a 3:http://www.youtube.com/watch?v=8NwP8MFZqlk&feature=related
Prima parte:http://www.youtube.com/watch?v=s46Nurfe_Bs&feature=related
criss robi
15 Aug 2008, 08:51
http://www.youtube.com/watch?v=8NwP8MFZqlk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=CcHJvukTHWo
http://www.youtube.com/watch?v=s46Nurfe_Bs&feature=related
Suspect de bizar
15 Aug 2008, 13:33
CE?Ai vazut filmul vreodata.E printre filmele mele preferate de groaza.
Daca ideea cu un criminal(mai infricosator decar Michael Myers)imbracat in costum de pescar negru,cu un carlig mare in mana omoara oameni noaptea .
Uite trailar-urile:
Partea a 2:http://www.youtube.com/watch?v=CcHJvukTHWo
partea a 3:http://www.youtube.com/watch?v=8NwP8MFZqlk&feature=related
Prima parte:http://www.youtube.com/watch?v=s46Nurfe_Bs&feature=related
Ideea-i buna,si daca lasi la o parte talentul echivalent a unei cizme a actorilor,muzica de rahat,regizoru la fel,filmatu la fel de artistic ca chilotii llui tati Maria din vale,ar putea fi privit ca horror.
criss robi
15 Aug 2008, 14:55
Ideea-i buna,si daca lasi la o parte talentul echivalent a unei cizme a actorilor,muzica de rahat,regizoru la fel,filmatu la fel de artistic ca chilotii llui tati Maria din vale,ar putea fi privit ca horror.
De aceeaactrita principala din primele 2 parti Jennifer Hewitt Love a ajuns asa renumita datorita filmului si John Gray ia oferit rolul principal in Mesaje de Dincolo.
De aceea filmul s-a vandut in mii de exemplare in toata lumea.
De aceea exista si partea 2,3 si chear a 4.
Suspect de bizar
15 Aug 2008, 15:03
De aceeaactrita principala din primele 2 parti Jennifer Hewitt Love a ajuns asa renumita datorita filmului si John Gray ia oferit rolul principal in Mesaje de Dincolo.
Si filmele poro se vand ca painea calda da nimei nu zice ca Jena Jameson tre sa ia oscar.
akum ai cautat pe google?wikipedia sau ai enciclopedie "de aia mareee"
mai lasa-ne cu un film ce merita incadrat cu succes la rebuturi...si repet asta este mai mult thriller...hai sa inchidem discutia ca deja denatureaza:P
Cinemania
25 Sep 2008, 14:54
sa bag si io
1. The Exorcist (1973)
2. City of the Living Dead (1980)
3. Hellraiser (1987)
4. Profondo rosso (1975)
5. Nightbreed (1990)
6. Burned at the Stake (1981)
7. Aenigma (1987)
8. The House of Clocks (1989)
9. The House by the Cemetery (1981)
10. Suspiria (1977)
The Eye 2008 cu Jessica Alba ,restul de aici http://filmedegroaza.ebul.ro/
Vrei sa iei ban de postezi atatea linkuri ?
1. Alien - Ridley Scott (1979)
2. Aliens - James Cameron (1983)
3. Vertigo - Hitchcock (1958)
4. Silence of the lambs - Jonathan Demme (1991)
5. Hannibal - Ridley Scott (2000)
6. Silent Hill - Christophe Gans (2006)
7. The Machinist - Brad Anderson (2004)
8. Constantine - Francis Lawrence (2005)
9. Espinazo del diablo - Guillermo del Toro (2001)
10. Peur(s) du noir - Blutch, Charles Burns (2007): ok ok recunosc ca e animatie, de aia l-am si pus la zece, ca daca ar fi fost film pe bune era probabil la locul 2 sau 3 :P
Mmm un top pe gustul meu.
fr3zatu
19 Dec 2008, 14:03
Daca va rog frumos si suntetzi amabili va dau id'ul meu ca sa imi trimitetzi va rog ceva filme Horror fiindca eu nu ma descurc dota_and_pg_my_life
Multumesc frumos!! ;) :D
tziganu
23 Dec 2008, 10:51
1408
shinning (1997)
the exorcism of emily rose
the others
shutter
the grudge 1
...mai sunt si altele dar atatea imi vin in cap acum...e bun de urmarit si Horrorfest - 8 movies to die for
1)-The Exorcist (1973)
2)-Aliens (1986)
3)-Alien (1979)
4)-Psycho (1960)
5)-Shaun of the Dead (2004)
6)-Grindhouse (2007)
7)-Halloween (1978)
8 )-The Thing (1982)
9)-The Others (2001)
10)-Jaws (1975)>Nu prea mi-a placut.
1 The Thing
2 The Shining
3 Rec
4 Event Horizon
5 Aliens
6 El Orfanato
7 Fragile
8 Misery
9 Alien (la vremea lui - acum extraterestrul din plastic care iese din burta aluia imi aduce aminte mai mult de Space Balls)
10 Supravietuitorul (numai morti vii in filmul asta)
mah copii, sunteti varza.
da' e ok, adica face nolan filme PROFUNDE PSIHOLOGICE si INTUNECATE pentru voi astia care dati cu shiningu in fasole si care in loc sa fiti cinstiti si sa ziceti ca jessica alba e o taratura extrem de sexoasa ziceti ca joaca in filme de groaza bune.
hardware e un film mijtocutz si stilizat care este, cum sa zic SF post-apocaliptic [si deci ruda cu terminator, nu cu TCM]. daca tot va place filme cu fantome cretine japoneze poate va sesizati atunci cand filmele sunt cu protagonisti cu ochi oblici care NU sunt japonezi ci coreeni...
Jessica Alba a jucat in The Eye, care mi s-a parut un horror stupid.
Pitbull
02 Jan 2009, 19:42
Uite-l pe KORBEN! :)
Cinemania
04 Jan 2009, 13:25
da, dar nu cred ca o sa se dea vizibil pe forum prea des
Twinsen
12 Feb 2009, 19:39
10. Ekusute
9. Bloody Reunion (Seuseung-ui eunhye)
8. Kairo
7. Dorm (Dek hor)
6. Paperhouse
5. Masque of the Red Death
4. Whispering Corridors (Yeogo Goedam)
3. Ginger Snaps
2. A tale of two sisters (Janghwa, Hongryeon)
1. Spider forest (Geomi sup)
nici mie nu mi-a placut the shinning, prea mult trage de timp....
Squishy
22 Jun 2009, 00:18
count me in
Cinemania
22 Jun 2009, 08:22
as in Top 10 Filme Horror
shadowofnight
24 Jun 2009, 17:53
1. exorcism of emily rose....maybe
2. kre k Carrie ....desi cartea mi-a placut mai mult...
3...i know what u did last summer ...foarte fain
4. i know what u did last summe 2:D
hm..de aici chiar nu mai stiu:D
Cinemania
24 Jun 2009, 22:30
te-ai cam imprastiat...nu ezita...mai baga...nu-ti fie teama :D
ce plm sa mai bage ..ca a facut-o de oaie cu seria aia de cacat:|
Waaa am vazut aseara pe primatv Event Horizon,nu am vrut sa il iau dupa torrent ca mi se parea cam ieftin dar este delicios de gory;;)Laurence Fishburne si Sam Neill absolut geniali...intra in top 10:D
Cinemania
25 Jun 2009, 13:40
ce plm sa mai bage ..ca a facut-o de oaie cu seria aia de cacat:|
Waaa am vazut aseara pe primatv Event Horizon,nu am vrut sa il iau dupa torrent ca mi se parea cam ieftin dar este delicios de gory;;)Laurence Fishburne si Sam Neill absolut geniali...intra in top 10:D
vai dar ce urat vb :D
event horizon e cool de tot
shadowofnight
26 Jun 2009, 00:19
km de kkt?????
3 este, da primu nu chiar....
si ii cu jen. love hewit
:D
Fiecare cu gusturile lui:Pmie nu mi-a placut,dar mai baga filme,nu mi-o lua in nume de rau ,eram mai irascibila atunci :D
@Cinemania
Eram mai irascibila atunci,nu te supara ca am vorbit urat....
shadowofnight
26 Jun 2009, 12:54
lol nu ti-am luat-o in nume de rau :))
da nush ce sa mai pun :-??
Cinemania
26 Jun 2009, 14:18
Fiecare cu gusturile lui:Pmie nu mi-a placut,dar mai baga filme,nu mi-o lua in nume de rau ,eram mai irascibila atunci :D
@Cinemania
Eram mai irascibila atunci,nu te supara ca am vorbit urat....
io sa ma supar pe tine ?! :-*
@shadowofnight
poi doar pe astea le-ai vazut?
@cinemania
ma bucur ca esti atat de simpatic:*
shadowofnight
26 Jun 2009, 17:12
nu asta am vrut sa zic....
da nu imi amintesc ceva...hm....care merita pus in top 10....atfel mai sunt mirrors, 30 days of night, hide and seeks, the ruins desi nu prea ii horror..etc, etc....
in mom asta imi mai vine in minte unrest da nu mai stiu cu ce ii....
nu asta am vrut sa zic....
da nu imi amintesc ceva...hm....care merita pus in top 10....atfel mai sunt mirrors, 30 days of night, hide and seeks, the ruins desi nu prea ii horror..etc, etc....
in mom asta imi mai vine in minte unrest da nu mai stiu cu ce ii....
Mirrors este distrus,30 days of night este bunicel,lui hide and seek ii cam trebuia si putin gore,the ruins nu l-am vazut...uitete si tu la astea care au spus astia ca merita
PEACE!
shadowofnight
26 Jun 2009, 17:42
dak tot ai zis mia aruncat un ochi pe cateva topuri de p'aici....
the exorcist: dak asta ii filmu ala cu nenea ala si cu copila ia care la un moment dat mergea ca un paianjen pe scari atunci lam vazt si o fo foarte tare
the orphanage...sincer nush dc ii in atatea topuri mie nu mi so parut prea senzational.....
the grudge:hm....bunicel da eu nam prea inteles nik din el...
dark water> eh...nu mia prea plakt...
.the mist...nush dc il tot intalnesc pe la horror da o fost foarte fain
the eye>sincer...nu chiar o fost spectaculos....si dc se numeste the eye knd ii vorba de 2 ochi?
fragile asta chiar mio placut:X
the ring : fost fain.
masaru din texas iar o fo fain...
mneah mi lene sa mai scriu
stefan_c
26 Jun 2009, 18:27
hmmm... mi-e lene sa fac un top...dar... mi-au placut urmatoarele,ce-mi aduc akm aminte...seria the ring, seria the grudge, seria saw, seria final destination, the excorsism of emily rose, see no evil, shutter etc... sunt obosit,nu-mi mai vin altele in minte...revin ..
miercuri
26 Jun 2009, 23:21
No love for Scream the metaslasher? I like my violence spiked up with irony :P
shadowofnight
27 Jun 2009, 01:02
lol cineva de ape forum zicea ceva de skeleton key(2005 cred)
genial filmu
foarte foarte tare:D:D
intra in top 10 100%
super marfa filmu chiar merita vazut
lol cineva de ape forum zicea ceva de skeleton key(2005 cred)
genial filmu
foarte foarte tare:D:D
intra in top 10 100%
super marfa filmu chiar merita vazut
l-am vazut eu,nu este cine stie ce,pustiu' ala a jucat bine;)
LE,scuza-ma am incurcat,am vazut alt film cu titlu asemanator,m-am grabit sa raspund:Dala pe care l-am vazut eu se numea Skeletons in the Closet.
shadowofnight
27 Jun 2009, 19:01
oo ba da ii fain....
ce pusti btw?
miercuri
28 Jun 2009, 00:45
The Skeleton Key e un thriller decent, nimic iesit din comun. Are un pic de atmosfera Souther Gothic, dar in rest destul de previzibil.
1. The Exorcist : The Beggining
2. El Orfanato
3. The Ring
4. The Grudge [ varianta japoneza ]
5. Drag me to hell
6. Saw I
7. Amityville
8. Silent Hill
9. The Exorcism of Emilly Rose
10. Constantine
2. El Orfanato
3. The Ring
5. Drag me to hell
6. Saw I
7. Amityville
8. Silent Hill
10. Constantine
topul asta este bunicel,dar pe primul ar merge the exorcist al lui Friedkin.
Cinemania
08 Jul 2009, 20:17
2. El Orfanato
3. The Ring
5. Drag me to hell
6. Saw I
7. Amityville
8. Silent Hill
10. Constantine
topul asta este bunicel,dar pe primul ar merge the exorcist al lui Friedkin.
da, dar e un top personal :D
mai modern asa, dar de foarte bun gust
chiar asa Mikala, ai vazut Exorcistul lui Friedkin ? sunt sanse mari sa-ti mearga la suflet si sa ajunga sus de tot dupa cum incearca EgOisM sa te corupa :D
sunt sasnse enormeee,ENORMEEEE>:) >:)
Dap , l-am vazut . Mi-a placut , evident m-am speriat :)
Cinemania
08 Jul 2009, 22:44
Dap , l-am vazut . Mi-a placut , evident m-am speriat :)
si nu refaci topul ? :-?
Nu :) am sa-l las asa .
[ P.s. : Astept recomandari de filme horror . Am vazut in Juno , un film de Al Gore ? parca la el se referea nu ? ]
Cinemania
08 Jul 2009, 23:07
asta poate fi un inceput bun:
http://www.imdb.com/chart/horror
da ma bag in seama si zic asa:
de ex.
April Fool’s Day
orice horror de Carpenter
orice horror de Argento
orice horror de Romero
An American Werewolf in London
Night of the Demons
The Fly
primul Texas Chainsaw Massacre (de Tobe Hopper)
seria Hellraiser
seria Evil Dead
Nightbreed
am obosit
Multumesc frumos . Romero e tare :)
Cinemania
08 Jul 2009, 23:10
Am vazut in Juno , un film de Al Gore ? parca la el se referea nu ? ]
se refera la filmul The Wizard of Gore
Stiam eu ceva :)) cu the wizard dar nu eram sigura :)
Eu l-am recunoscut dupa coperta in Juno.Uite ca mi-ati adus aminte de Non si deve profanare il sonno dei morti al lui Jorge Grau,mi-a placut mult.
Medicate
14 Sep 2009, 14:32
Hai sa bag si eu un top10 :
10.30 days of night ( mi s-a parut destul de bunicel )
9.Night of the living dead ( cel din 1968 , cand l-am vazut prima oara cred ca aveam 7 ani ... super )
8.The blair witch project ( am trait filmul .... probabil din cauza asta mi-a placut destul de mult )
7.The Uninvited ( deznodamantul m-a lasat cu gura cascata )
6.Drag me to hell ( mi-a placut in special scena cu satirul .... dansul acela caracteristic )
5.Constantine ( nu a fost un horror pp-zis .... dar actiunea si rolul perfect jucat de K.R. m-a impresionat )
4.Mirrors ( idee foarte buna .... iar sunetul isi face datoria )
3.The grudge ( ciudat .... dar aici pun accentul pe cel american .... a avut cateva faze de era sa-mi stea inima )
2.Seria Alien ( nu pot sa fac o departajare intre acestea .... toate mi s-au parut foarte bune )
1.The exorcism of Emily Rose ( unul din filmele mele preferate .... m-a impresionat prin faptul ca a fost inspirat dintr-un caz real )
14 Sep 2009, 21:13
am si eu un top...
1. The exorcism of Emily Rose - m-a marcat si cel putin o luna mi-a fost frica sa ma uit seara la ceas daca ma treazeam :))
2. Saw 2 - cred ca e cel mai bun
3. Resident Evil (toate 3)
4. Masacrul din Texas (remake)
5. IT -god ce m-a speriat clovnul ala de atunci imi este frica de ei =))
6. The Last House On The Left - nu chiar asa horror dar cred ca e cel mai bun film de anul asta
7. Drag Me To Hell
8. Alien 1
9. Evil Dead 1
10. Masacrul din Texas (originalul)
P.S: Filme vechi nu prea am vazut. Ceva recomandari? :D
Nu sunt un mare fan al genului, dar incerc si eu un top sa vad ce iese...
1. A tale of two sisters (pentru gusturile mele e primul fara nici un dubiu)
2. Shutter
3. The Exorcist
4. Aliens
5. Dawn of the dead
6. Alien
7. The Shining
8. 28 Days Later
9. Night of the living dead
10. Jacob's Ladder
Cam asta a iesit. Ca sa nu existe dubii asupra anumitor titluri, fiecare e varianta originala.
The silence of the lambs si Shaun of the dead ar fi undeva printre primele locuri, dar desi teoretic fac parte din gen mi-e cam greu sa le vad ca filme horror. Primul il vad mai mult ca un thriller, iar al doilea ca o comedie.
Planuiesc sa vad The Host si Audition in curand...
Disciple
14 Sep 2009, 22:00
1.Shutter - 2004(Thailanda)
2.Yomigaeri - 2002(Japonia)
3.Alone - 2007(Thailanda)
4.The Others - 2001(Franta)
5.Calvaire - 2004(Franta)
6.Mirrors - 2008(SUA)
7.Drag Me To Hell - 2009(SUA) - comentati cat doriti,dar filmul asta este surprinzator de bun
8.Creep - 2004(UK)
9.Cabin Fever - 2002(SUA)
10.Darkness Falls - 2003(SUA)
1.Shutter - 2004(Thailanda)
2.Yomigaeri - 2002(Japonia)
3.Alone - 2007(Thailanda)
4.The Others - 2001(Franta)
5.Calvaire - 2004(Franta)
6.Mirrors - 2008(SUA)
7.Drag Me To Hell - 2009(SUA) - comentati cat doriti,dar filmul asta este surprinzator de bun
8.Creep - 2004(UK)
9.Cabin Fever - 2002(SUA)
10.Darkness Falls - 2003(SUA)
Pot sa intreb cum e Cabin Fever ?
Cinemania
14 Sep 2009, 22:17
numa' bun de pus pe rana :D
ti-l recomand calduros
Disciple
14 Sep 2009, 22:22
Brutal,interesant desi povestea pare in prima faza rasuflata si datator de senzatii reci pe sira spinarii...;)
Te-am convins?
Cinemania
14 Sep 2009, 22:32
Disciple minte...nu e deloc brutal
Disciple
14 Sep 2009, 22:38
Lasa ca tu te-ai dus imediat cu gandul la BDM(brutal death metal)..."Brutalul" pe care l-am folosit eu este de alta natura...pe care numai eu o inteleg.:))
Cinemania
15 Sep 2009, 06:28
cautai cumva bloody disgusting ? :D
M-ati convins :) trebuie sa-l vad :)
10.28 days later(si 28 monts later)
9.Psycho(toate fimele)
8.Hellraiser(tooooooate filmele)
7.Silence of the lambs
6.Saw(toate filmele)
5.Child's play(toate fimele)
4.Texas chainsaw massacre(toate filmele)
3.A nightmare on Elm street(toate filmele)
2.Friday the 13th(toate filmele)
1.Halloween(toate filmele)
>:)
Medicate
17 Mar 2010, 12:11
Un top bine inchegat ... numai cu serii ce nu-si merita locul in sectiunea horror : Child's play ? .... oh come on !
Cinemania
17 Mar 2010, 12:35
care e problema cu Child's Play ?
Cel putin primul, regizat de Holland, e de top.
Medicate
17 Mar 2010, 17:23
Nu suport seria respectiva .... fiind un fan infocat al filmelor horror , pot spune cu mana pe inima ca : "Papusa ucigasa" ( asa cum a fost tradus pentru prima data titlul filmului in Romania ) nu se poate incadra intr-un top al genului horror !
Cinemania
17 Mar 2010, 17:26
Si totusi e vorba de topuri personale aici.
Medicate
18 Mar 2010, 14:56
Aici ai dreptate , poate am fost putin recalcitrant !
Cinemania
18 Mar 2010, 17:49
Nu-i nici un bai. :D
1. The Shining (1980)
2. The Exorcist (1973)
3. Nosferatu: Phantom der Nacht (1979)
4. The Texas Chain Saw Massacre (1974)
5. Don't Look Now (1973)
6. Rosemary's Baby (1968)
7. À l'intérieur (2007)
8. The Devils (1971)
9. The Thing (1982)
10. Vampyr - Der Traum des Allan Grey (1932)
Cinemania
19 Mar 2010, 12:58
1. The Shining (1980)
2. The Exorcist (1973)
3. Nosferatu: Phantom der Nacht (1979)
4. The Texas Chain Saw Massacre (1974)
5. Don't Look Now (1973)
:x =P~ =P~ =P~ =P~ :D
How about the last five?:-? Tot n-ai vazut À l'intérieur inca?
Cinemania
19 Mar 2010, 13:29
Si ultimele 5 (in afara de À l'intérieur pe care inca nu l-am vazut :"> ) sunt de suflet. Nu sunt de stomac, in schimb, ca celelalte, adica nu-mi gadila fluturii chiar asa de rau. :D
Amintesc topul meu vechi, pus mai demult pe aici:
1. The Exorcist (1973)
2. City of the Living Dead (1980)
3. Hellraiser (1987)
4. Profondo rosso (1975)
5. Nightbreed (1990)
6. Burned at the Stake (1981)
7. Aenigma (1987)
8. The House of Clocks (1989)
9. The House by the Cemetery (1981)
10. Suspiria (1977)
Ar cam trebui sa sufere niste modificari, totusi. Am mai vazut/revazut unele chestii intre timp. Voi rascoli mormintele ceva mai incolo. :D
Cinemania
19 Mar 2010, 13:30
...the fuck happened with The Shining (1980) ??!!!!
Pe asta tre' sa il bag in top cat mai sus. Ce nap. :D
Aici era necesar macar un top 30. E nasol sa lasi pe dinafara un Argento, un Bava sau un Romero, un Carpenter (un film in top e relativ putin) sau un Larry Cohen (parca trebuie sa-ti tai o mina ori un picior). Mai trebuia facut un pic de loc pentru stil & atmosfera (The Innocents, The Haunting), visceral (Martyrs, Wolf Creek, The Descent), oddities (Haxan, Begotten), putin romantism macabru (Buttgereit)...
Poate cu alta ocazie...:D
Cinemania
19 Mar 2010, 13:57
Stai sa vezi cum incalc io toate regulile si fac un top 50 =))
Si nici macar asta nu mi-ar ajunge :D
AlexandruAdri
23 Mar 2010, 11:53
dar am un top 10;)):
10.el orfanato
9.the grudge
8.the omen
7.dark water
6.the mist
5.the amytyville
4.the eye
3.fragile
2.the ring
1.the others
Ft bun topul asta
dar am un top 10;)):
10.el orfanato
9.the grudge
8.the omen
7.dark water
6.the mist
5.the amytyville
4.the eye
3.fragile
2.the ring
1.the others
Ft bun topul asta
ft prost ACUM:)))
Cinemania
24 Mar 2010, 08:32
Chiar voiam sa zic :D
Intre timp te-ai schimbat total. :P
CosminHorrorMaster
05 Sep 2011, 12:59
Uuuuuu... asta este foarte greu
15.Saw (2004)
14.Frankenstein (1930 + 1994)
13.The Mummy (1932 + 1999)
12.Alien (1979 + II + III + IV)
11.Predator (1987 + remake 2010)
10.The Stranger (2008).
9.Grave Encounters (2010)
8.An American Werewolf in London (1981)
7.Nightmare in Elm Street (1984)
6.Friday the 13th(1980 + II + III + IV)
5.Shawn of the Dead (2004) + Zombieland (2009)
4.Sleepy Hollow (1999)
3.The Thing (1982)
2.The Wolfman (1941 + 2010)
1.Halloween (1978)
NightChild
05 Sep 2011, 13:16
1. The Exorcist (1973)
2. The Thing (1982)
3. The Shining (1980)
4. Black Christmas (1974)
5. Rosemary's Baby (1968)
6. The Last House on the Left (1972)
7. Dawn of the Dead (1978)
8. Unsane/Tenebre (1982)
9. Halloween (1978)
10. Let the Right One In (2008)
etc...
Am prea multe horror-uri favorite sa pot face un top 10 :D
Chain letter
Orphan
Toata seria Saw
Toata seria Hellraiser
Ring
Grudge
Topul tau e cam ciudat , dar gusturile nu se discuta .. dupa mine
10. The Ring
9. The Thing
8. Poltegrist
7.Child`s play ( Chucky)
6.28 days later
5.Friday the 13`th ( ala originalu)
4.The others
3. Psyho
2.Hallowen
1. The Shining
cosmin742000
15 Sep 2011, 22:50
1 The Birds
2 Psycho
3 The Little Girl Who Lives Down the Lane
4 The Exorcism of Emily Rose
5 Tesis
6 Låt den rätte komma in
7 Rosemary's Baby
8 Cani arrabbiati
9 L'uccello dalle piume di cristallo
10 Phenomena
1. El orfanato
2. A Tale of Two Sisters
3. The Haunting (primul)
4. Rosemary's Baby
5. Noroi
6. Black Christmas
7. The Exorcist
8. Shutter
9. Gin gwai
10.The Woman in Black
PetSound
28 Sep 2011, 19:30
10. Nosferatu (1922)
9.The Thing (1982)
8.Evil Dead II (1987)
7.Horror of Dracula (1958)
6.An American Werewolf in London (1981)
5.House of Wax (1953)
4.Dracula (1992)
3.Bride of Frankenstein (1935)
2.Dracula (1931)
1.The Wolfman (1941)
chuckyfan
29 Sep 2011, 21:38
Ce ma enerveaza pe mine topurile astea care nu le pot alcatui:) . Dar totusi hai sa vedem:
10. Fright Night ( 1985 )
9.Sweeney Todd ( BBC 2006 ) - nu consider filmul lui Burton ca facand parte din genul horror
8.Nekromantik
7.Noroi
6.Child's Play
5.Requiem ( 2006 parca )
4.Session 9
3.House of Usher ( cu Vincent Price )
2.Evil Dead ( toata seria, mai cu precadere ultimul )
1.Amityville Horror ( 1979 )
tonymaestrul
24 Nov 2011, 18:05
Eu pun Pe locul unu filmul The Descent . Pe locul doi The descent 2 . Apoi vin urmatoarele filme fara vreo ordine sigura : Insidious , The Grudge , Vacancy , Mirrors , The Last house on the left , House of wax, Silent hill , Hide and seek .>:)
chuckyfan
25 Nov 2011, 16:55
Eu pun Pe locul unu filmul The Descent . Pe locul doi The descent 2 . Apoi vin urmatoarele filme fara vreo ordine sigura : Insidious , The Grudge , Vacancy , Mirrors , The Last house on the left , House of wax, Silent hill , Hide and seek .>:)
n-ai vazut filme horror facute inainte de anul 2000, asa-i?
arnoldroland
27 Nov 2011, 16:32
Din a ta lista decat Silent Hill si House of wax prezinta ceva interes....in rest, o listuta a filmelor foarte mediatizate, dar slabe din multe puncte de vedere...in fine, pot spune ca nici prea de lasat nu sunt :D
arnoldroland
27 Nov 2011, 16:41
Pai sa vin si cu o lista a mea, daca tot e subiectu` :
10 - Shallow Ground (2004)
9 - Cruel World (2005)
8 - Simon Says (2006)
7 - Black Christmas (2006)
6 - Creep (2004)
5 - High Tension (2003)
4 - End of the Line (2007)
3 - Autopsy (2008)
2 - Inside (2007)
1 - Happy Birthday to me (`81)
EugenLaurentiu
28 Nov 2011, 17:55
Vad ca nu a pomenit nimeni de REC , la mn intra in top horror fara probleme.
Nikolle007
08 Jan 2012, 20:18
Da, ai prefecta dreptate cu REC
Nikolle007
08 Jan 2012, 20:22
pt mine suna cam asa:
1. Silent Hill
2.REC
3.Mirrors
4.Sl8n8
5.Grave Encounters
6.Pandorum
7. The Messengers
8.The Unborn
9. Stay Alive
10. Fragiles
Disciple
09 Jan 2012, 07:07
De la 3 pana 6, 8-9 sunt nedumerit. :D
NightChild
09 Jan 2012, 13:04
pt mine suna cam asa:
5.Angels & Demons
Asta nu cred ca e horror, de fapt sunt convins ca nu e. :P
Nikolle007
09 Jan 2012, 20:32
am vazut prea multe filme horror :D si nu imi vin in minte chiar cele mai creepy, sper ca ma intelegeti, nu? :D
gill331
16 Apr 2012, 10:44
1 the exorcist
2 Pet Sematary (1989),
3 The Haunting (1999),
4 Rosemary's Baby (1968),
5 Poltergeist (1982),
6 It (1990),
7 The Ring (2002)
8 the thing
9 fright night
10 wrong turn
1. Rosemary's Baby (1968)
2. Kairo (2001)
3. The Thing (1982)
4. Dawn Of The Dead (1978)
5. Suspiria (1977)
6.The Shining (1980)
7. Martyrs (2008)
8. Carnival Of Souls (1962)
9. The Hills Have Eyes (2006)
10. Session 9 (2001)
DarkNight00
08 Jul 2012, 00:19
1. Rosemary's Baby (1968)
4. Dawn Of The Dead (1978)
astea nus prea horror da ma rog daca tu zici
Da, corect, nu sunt doar horror.
chuckyfan
10 Jul 2012, 07:30
dawn of the dead e horror. nici eu nu consider rosemary's baby ca aparținâng genului, dar atâta timp cât are anumite elemente specifice. cred că merge mână-n mână cu Psycho.
Da, Rosemary's Baby nu are foarte multe elemente horror, si nici alea putine pe care le are nu sunt prea accentuate. Dar ca atmosfera nu am vazut nimic mai bun, e nelinistitor tocmai din cauza "cuminteniei" aparente pe care o afiseaza. Ca tot vorbim de filmul cult, asta e clar genul de film pentru care poti dezvolta o obsesie, cel putin din punctul meu de vedere.
Cat despre Dawn Of The Dead...nu e numai un film cu zombie, are si critica sociala, si autoironie, si actiune cat pentru zece filme cu Van Damme. Si de asta e filmul meu preferat din "six-pack"-ul lui Romero (cu Day Of The Dead foarte aproape, dar nu l-am bagat in top pentru mai multa diversitate).
dau si eu un top:
1.saw
2.amityville horror
3.the grudge(seria)
4.the eye
5.shutter(varianta japoneza)
6.mirrors(seria)
7.the fog
8.one missed call
9.stay alive
10.the ring(seria)
Salutare la toata lumea. Am vazut ca sunt foarte multi cunoscatori de filme de graoza.
Eu caut un film pe care l-am vazunt undeva prin anii nouazeci si ceva dar nu mai stiu nici cum se numea.
Tot ceea ce imi amintesc despre el esca ca era vorba de un experiment nu stiu ce intr-un laborator din desert.
Experimentul sa facut pe un om iar acesta la un moment dat a scapat de sub control si ii omorea pe toti cei de acolo sugandule creierul prin nas , lui parca ii iesea ca un corn ceva din gura si le sugea la astia creierele.
Final filmului era ca unul din doctori parca, a fost scapat din laboratorul ala si incerca sa fuga cu un avion dar ala la urmarit si sa agatat de aripa de la avion iar doctorul il impuscase parca si ala a cazut jos.
Asta e cam ce imi mai amintesc din el, chestia e ca as vrea foarte mult sa il mai vad o data dat incerc de cateva luni sa il caut si nu il gasesc din cauza ca nici macar nu stiu cum se numea.
A apropo filmul a fost difuzat pe TVR 1 din cate imi amintesc
Multumesc tuturor celor care vor incerca sa ma ajute
Gata lam gasit era vorba de
The Outpost (1995)
http://www.imdb.com/title/tt0114070/
Salutare la toata lumea. Am vazut ca sunt foarte multi cunoscatori de filme de graoza.
Eu caut un film pe care l-am vazunt undeva prin anii nouazeci si ceva dar nu mai stiu nici cum se numea.
Tot ceea ce imi amintesc despre el esca ca era vorba de un experiment nu stiu ce intr-un laborator din desert.
Experimentul sa facut pe un om iar acesta la un moment dat a scapat de sub control si ii omorea pe toti cei de acolo sugandule creierul prin nas , lui parca ii iesea ca un corn ceva din gura si le sugea la astia creierele.
Final filmului era ca unul din doctori parca, a fost scapat din laboratorul ala si incerca sa fuga cu un avion dar ala la urmarit si sa agatat de aripa de la avion iar doctorul il impuscase parca si ala a cazut jos.
Asta e cam ce imi mai amintesc din el, chestia e ca as vrea foarte mult sa il mai vad o data dat incerc de cateva luni sa il caut si nu il gasesc din cauza ca nici macar nu stiu cum se numea.
A apropo filmul a fost difuzat pe TVR 1 din cate imi amintesc
Multumesc tuturor celor care vor incerca sa ma ajute
del_pierro
04 Oct 2012, 20:18
Salut ,ma poate ajuta si pe mine cineva cu numele a doua filme vechi?
1- "este vorba de o gelatina care de cate ori inghite pe cineva se mareste"
2- "este vorba despre un film cu o cobra care scapa dintr-o cusca,ajunge intr-un orasel si incepe sa omoare lume exceptie facand doar un preot de care aceea cobra nu se putea apropia di cauza crucii...
Multumesc mult!
1- "este vorba de o gelatina care de cate ori inghite pe cineva se mareste"
Asta-i The Blob (1958) sau The Blob (1988).
PS: Vezi ca nu ai postat unde trebuie.
NimeniAltu2k9
15 Oct 2012, 21:41
1. [Rec] (2007)
2. The Shining (1980)
3. Saw (2004)
4. Triangle (2009)
5. Dawn of the Dead (1978)
6. El Orfanato (2007)
7. Grave Encounters (2011)
8. The Thing (1982)
9. Demon Knight (1995)
10. The Texas Chainsaw Massacre (1974)
bianca_roca
15 Jun 2013, 22:33
Ordinea este aleatorie:
01. The Exorcism of Emily Rose (2005)
02. Insidious (2010)
03. Dawn of the Dead (2004)
04. Carrie (1976)
05. The Amityville Horror (2005)
06. Paranormal Activity (2007)
07. The Ring, The Ring Two (2002, respectiv 2005)
08. Child's Play (1998)
09. The Messengers (2007)
10. A Nightmare on Elm Street (1984)
SQueeZer
10 Jan 2014, 14:21
10. El orfanato (2007)
9. Haunter (2013)
8. Dead Silence (2007)
7. 1408 (2007)
6. Paranormal Activity (Toată Seria)
5. Sinister (2012)
4. The Conjuring (2013)
3. SAW (Toată Seria)
2. Insidious (2010)
1. Insidious Chapter 2 (2013)
Am ramas in urma cu filmele horror si as vrea sa primesc cateva sugestii,indiferent de anul de aparitie.Asta daca a mai ramas careva pe zona :)
Twinsen
17 May 2016, 21:02
Housebound (http://www.imdb.com/title/tt3504048/reference) - horror/comedy
Coherence (http://www.imdb.com/title/tt2866360/reference) - horror/SF
R-Point (http://www.imdb.com/title/tt0417072/reference) - horror/horror :p
Multumesc frumos! Daca iti mai aduci aminte vreunul,as fi recunoscator.
Check out this trailer: https://www.youtube.com/watch?v=76yBTNDB6vU
Twinsen
18 May 2016, 00:20
Pe scurt, ca e cam tarziu: Villmark, Gyeongseonghakyoo, Ginger Snaps, Black Death, Kamisama no iu tôri :)
Tenc iu! Raman dator cu niste bere rece :)
wild_sebastian
24 Jun 2016, 17:04
The Amityville Horror (2005)
The Exorcism of Emily Rose (2005)
F.E.A.R
The Ring, The Ring Two
The Shining
Saw
Triangle
Tacerea mieilor
The Messengers
Insidious
into_the_labyrinth
17 Nov 2016, 23:33
Precizez că este aproape imposibil să alegi 10 filme, sunt mult mai multe care pot fi luate în considerare (valabil şi pt. alte genuri în afară de horror). Dar pot spune care sunt primele 10 filme la care m-am gândit când am citit întrebarea (e o alegere pur personală, nu am pretenţia că are valoare universală, deci vă rog nu întrebaţi "de ce lipseşte X" sau "de ce am introdus Z").
Ordinea în care le enumăr este aleatorie, nu este un "clasament".
1. Nightbreed (Clive Barker's Nightbreed).
2. The Cube.
3. The Hills Have Eyes (2006).
4. Silent Hill.
5. Triangle.
6. The Ring (ambele).
7. The Exorcism of Emily Rose.
8. Mirrors.
9. A Nightmare on Elm Street (1984).
10. The Others
Cretzulynne
22 Apr 2017, 12:49
Dat fiind ca tin foarte mult la definita filmului de groaza ( HÓRROR, horror, s. n., adj. invar. 1. S. n. Gen de filme caracterizat prin atmosferă și teme macabre, prin violență, agresivitate etc. 2. Adj. care este conceput să provoace groază, oroare, teamă. – Cuv. engl. - sursa: DEX.ro), pentru mine inca nu a aparut filmul care sa ma faca sa tresar, sa mi se stranga intreaga fiinta, sau sa nu mai pot fi calma dupa vizionarea filmului respectiv. Si am incercat multe filme horror. Multe, multe! Drept consecinta, nu pot face un top caci ar arata cam asa:
1. - (10/10 - nivel teama)
2. -
3. -
4. -
5. -
6. -
7. -
8. -
9. -
10. The Exorcist (1973) (3/10 - nivel teama)
E greu, fratilor. Greu. (:|
Twinsen
22 Apr 2017, 18:15
Incearca R-Point (http://www.imdb.com/title/tt0417072/reference)
Cretzulynne
25 Apr 2017, 10:10
E curios faptul ca oricui i-am mentionat de asta, toti au incercat sa ma "salveze", recomandandu-mi fel de fel de filme. Oare ce va schimba daca vad toate horror-urile din intreaga cinematografie ? :-/ Exista pe acolo, pe undeva filmul care sa ma sperie si ma asteapta sa-l descopar ?
Chiar asa de anonim sa fi ramas [-( ? Si bun al dracu' si ingrozitor de terifiant =)) ?
Scuzati-ma pentru scepticismul meu, insa nu cred deloc in asa ceva. Nu exista. >:) O:-)
tonynguyen
15 May 2017, 04:10
Eu cred ca cele mai bune filme horror sunt:
1. SAW (de la 1 la 7, anul acesta pe 27.10.2017 apare SAW 8)
2.THE CONJURING (de la 1 la 2 si tot anul asta va aparea 3)
3.THE EXORCIST
4.ANABELLE (1 si anul asta va aparea 2)
5. DEAD SILENCE ( cred ca asa se scrie)
6. IT
P.S: ASTA A FOST PAREREA MEA !
source : taihinhnendepnhat.net (https://taihinhnendepnhat.net/)
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.