PDA

View Full Version : Victor Socaciu si Dida Dragan in conducerea TVR

Proletar
24 Jun 2007, 23:05
Victor Socaciu si Dida Dragan in Consiliul de Administratie al TVR.

Pentru?
Impotriva?
Se abtine cineva?

Pitbull
25 Jun 2007, 00:49
Eu mä tot abtin, de când am intrat aici...
Fä, mä, un poll.
Si mai bagä si altii, la fel de buni ca ei - de pildä:
- Tudor Mohora
- Margareta Pâslaru
- Nelson Mandela
- Alla Pugaciova
- Nicolae Furdui Iancu
- Matty Aslan
- Florence Nightingale
- Jean Georgescu
- Constantin Dobrogeanu-Gherea
- Melanie Hamilton
- Vasile Cârlova
- Lucrezia Borgia
- Aprodul Purice
- Deceneu

larinho80
25 Jun 2007, 07:32
pentru Deceneu votez eu!

Proletar
25 Jun 2007, 08:04
La urma urmei, De ce nu eu? :)

silver_boy
25 Jun 2007, 08:36
bunã D.D. in conducerea TVR
...existã momente în viaþã, când - pentru a te impune - e nevoie sã ZBIERI

she is the WOMEN

Pitbull
25 Jun 2007, 09:08
Dida is the WOMEN
Victor is the MEN
O propun si pe Lulu Mihäescu (Veronica), she will be the CHILDREN.

Alex Leo Serban
25 Jun 2007, 21:25
OMG! :sick:

c kestie (cu lulu mihaescu): vbeam la roma cu o prietena romank si-i criticam acerb p amarashtenii aia d frati nustiucum (presedintele & premieru polonezi), kre au fost nu's c vedete-copii... si atunci am avut ac revelatie: e k si cum am pune-o presedinta p 'veronik'!

da cre k totusi e prea tirziu pt ea; o sa ajunga presedinta cleopatra stratan :w00t:

Proletar
25 Jun 2007, 21:59
cert este ca Marina Almasan Socaciu va avea asigurat statul de plata in TVR.

Alex Leo Serban
25 Jun 2007, 22:08
ASTA n mai lipsea - sau, cum spune francezu: un malheur n'arrive jamais seul... :((

devil_doll
25 Jun 2007, 22:37
o sa ajunga presedinta cleopatra stratan :w00t:

:lol: why not? at least she would look nice and have nothing to say..comparativ cu ne vor auzi urechile de la alte genii--

Pitbull
25 Jun 2007, 23:42
amarashtenii aia d frati nustiucum (presedintele & premieru polonezi), kre au fost nu's c vedete-copii...
http://www.imdb.com/title/tt0060771/
Tin minte filmul, l-a dat Tudor Caranfil la "Telecinemateca pentru copii si tineret", martea la opt seara pe programu' doi, cu reluare miercurea la zece dimineata, prin anii 1971-74...
Era un film cam mortäcinos si stätätor, cu mici sclipiri de umor pe ici, pe colo. Pustii arätau destul de cool, dar antipatici (cum cereau si rolurile), si jucau binisor. Una peste alta, cam lipsit de har, totul.
Dom'le, da' cu cätelele mele ce facem? Cä am douä. Le bägäm p-ambele-n TVR, sau le punem presedintä si premierä (care cum, n-am preferinte).

Proletar
25 Jun 2007, 23:50
Dom'le, da' cu cätelele mele ce facem? Cä am douä. Le bägäm p-ambele-n TVR, sau le punem presedintä si premierä (care cum, n-am preferinte).

Mai lasa-le, poate prinde vreuna un post de presedinta a Norvegiei. ;)

hellsteed
26 Jun 2007, 00:35
DECENEU :O :)))) nu vine niciodata singur.... asa-s baietii toate sunt pervers... gata sa produca averse de controverse :))

larinho80
26 Jun 2007, 10:47
erau vreo 3 baieti de fatza,da' stateau cu spatele.......mi-a facut din ochi cu mana,ca stevie wonder