View Full Version : Un hacker dezvaluie finalul ultimului Harry Potter
StefanDo
23 Jun 2007, 12:51
Misterul ce inconjoara finalul ultimei parti din saga vrajitorului britanic Harry Potter este posibil sa fi fost distrus zilele trecute de un hacker. Acesta a postat pe un forum informatii cu privire la cea mai asteptata carte a anului, Harry Potter and the Deathly Hallows. Hacker-ul, al carui nick este Gabriel, afirma ca a luat o copie digitala a cartii lui J.K. Rowling spargand reteaua editurii londoneze Bloomsburry. De luni de zile, fanii seriei dezbat aprins finalul cartii, dupa ce autoarea a anuntat ca un personaj principal va muri.
Va fi Harry, va fi Ron, va fi Hermione, se intreaba toata lumea, iar mesajul lui Gabriel este posibil sa raspunda la aceasta intrebare. "Publicam acest spoiler pentru a face citirea cartii inutila si plictisitoare", scrie hacker-ul in postul sau. Editura ce publica Harry Potter a facut imense eforturi pentru a tine finalul ultimei carti secret si a intretine astfel succesul acestei francize de multe miliarde de dolari. Un reprezentant al editurii a refuzat sa comenteze dezvaluirile hacker-ului, precizand ca inainte de fiecare aparitie a cartilor din serie au avut loc "dezvaluiri" similare.
Iata mai jos mesajul postat de Gabriel.
Mesajul de "ATENTIE, SPOILERE!" nu mai este necesar... :)
"Dear my brothers,
Voldemort killed Hermione. Yes, that's true. And we knew that 2 days ago. This is the end of the not yet published (someone could call that 0day) book
Harry Potter and the Deathly Hallows .
At the end of the story Hagrid was killed by Snape in the attempt of ambush Hermione and Ron. Ron and Hermione flees in privet drive but Voldermort, surprising them, engaged a magical duel with Ron and Hermione.
Voldemort attacked trough the imperius curse and Hermione, to protect the life of Ron fight hardly for more than 6 pages and then finally die.
(boring, very boring... it's always the same story!)
Then, to make a long story short, Harry came up, killed all the bad guys and Hogwarts against became a good place to stay and have fun.
Ah, i missed one important information about Draco Malfoy, he started to create Horcrux (for fun and profit!). The end."
Pitbull
23 Jun 2007, 13:38
Dea Domnu' sä fie pe bune! :D
StefanDo
23 Jun 2007, 13:46
de ce, ti-era teama sa nu-l omoare pe Potter? :)
Anyway, Rowling e in stare sa schimbe finalul in doi timpi si trei miscari. Pun pariu ca in noua varianta a cartii va muri Ron :lol:
Pitbull
23 Jun 2007, 14:33
Awww..... :(( :(( :((
Nu mai am nici un chef de viatä.
lady_mystyque
23 Jun 2007, 14:47
sincer eu nu cred ca va fi asa j.k. rolling spuse-se la un moment dat ca vor muri 2 personaje principale nu unul sau dak va fi numai unul sunt sigura ca va fi harry... :?
Pitbull
23 Jun 2007, 14:54
Pe cât punem pariu c-o sä-l omoare pe Langdon?
Oricat de socanta ar fi, aceasta "cronica a unei morti anuntate" nu sta in picioare nici ca motivatie narativa, nici ca stil al autoarei, nici ca logica a evolutiei personajelor...Nu pui cap la cap o structura si un univers atat de coerent ca Harry Potter timp de 10 ani pentru a-l dinamita in ultima clipa ...singura varianta posibila ar fi ca Hermione sa moara intr-adevar si Harry sa treaca prin Valul din Departamentul Misterelor sau cu ajutorul cuiva de dupa Val sa o aduca inapoi printre cei vii....desi la JK Rowlings mortii raman in general morti, asa cum trebuie.. ;)
Pitbull
23 Jun 2007, 17:22
A, nu-i ca-n "Piratii din Caraibe"? :?
Päi si-atunci, care-i hazu'? :huh:
Eu zic asa: :hmm:
Acuma, cä tot s-a aflat c-a omorât-o pe Hermione, sä schimbe si sä punä sä omoare pe cineva, de sä nu ghiceascä NIMENI - de pildä, pe Ionut Jder, sau pe Imelda Marcos. Si sä nu scrie NICAIERI, cä ästia pot sä-i citeascä manuscrisele si din satelit. Se duce la tipografie, si LE DICTEAZA TIPOGRAFILOR TOT FINALUL. Tipografia va fi päzitä de fortele S.W.A.T. si S.E.A.L.S., care vor tine tipografii sechestrati înäuntru, ca sä nu spunä! Iar ultimele pagini ale cärtii, cele de dupä moartea lui... Dalai Llama, sau Arkadina, sau Nutu Cärmäzan, în fine, cine-o muri acolo, sä fie impregnate cu o otravä volatilä, astfel ca fiecare cititor sä dea-n primire înainte de a apuca sä le povesteascä si altora.
Päi vä dati seama ce-o sä se mai batä lumea? Intr-o säptämânä, o sä se-mbogäteascä amicii mai ceva ca Bill Gates!
Prince of Persia
23 Jun 2007, 20:42
Bai gabriele("hackerul") m-ai lasa-te k nu cred k ai spart u calculatoarele alea. Din cate shtiu, Rowling scrie pe foaie shi dupa aia le pune pe un pc. Nu cred k acel pc are conexiune la internet din motive clare de securitate. Chestia asta ar putea fi o minciuna creata chiar de editura pentru a face publicitate shi sfarshitul va fi diferit. Asha k statzi relaxati, inca n-atzi aflat sfarshitu.
:D mama ce bine imi pare daca ar muri Hermione , dar nemaipomenit ar fi sa moara Harry,...si uite asa ne apucat de scenarii, hackeru'Gabriel face ce face orice cetatean posesor de PC si Internet, baga zvonuri, povestea nu se leaga cu finalul din HP 6, unde sper ca nimeni nu s-a mirat ca Dumbledore a murit.
Nu stiu de ce dar am impresia ca madam Rowling n-a produs un final "apoteotic" cum se asteapta mai toti fani.
Mult nu mai e de asteptat asa ca hai sa vedem ce se intampla ca oricum se va gasi careva sa posteze imediat ce inhata cartea ce si cumj, la noi oricum cartea nu se lanseaza in aceeasi zi ca-n restul lumii. 8)
Proletar
24 Jun 2007, 16:26
voi chiar va bateti capul cu harry potter? :?
Pitbull
24 Jun 2007, 22:49
(...) sä omoare (...) de pildä, pe Ionut Jder, sau pe Imelda Marcos. (...) Dalai Llama, sau Arkadina, sau Nutu Cärmäzan, (...) !
Vezi cu câti ne batem capul?
Cica in tabloidul The Sun a aparut un articol care zice ca hackerii au inventat un nou virus care, inainte de a infecta calculatorul transmite mesajul ca "Harry Potter a murit".
Virusul este practic ascuns intr-un fisier denumit exact ca si titlul celei de-a saptea povesti al carei protagonist este indragitul vrajitor adolescent: " HarryPotter-TheDeathlyHallows.doc".
http://www.realitatea.net/72653_Hackerii-au-creat-un-virus-care-anunta-moartea-lui-Harry-Potter-.html
fascinant
true true
devil_doll
03 Jul 2007, 12:44
:w00t: it is official mai baiete: u are pissing me off> Dupa ce ai postat in orice topic posibil, si pe si alaturi cu aratura, doar ca sa manifesti si tu un punct de vedere, este timpul sa te lamureasca cineva> nu AI un punct pertinent de vedere la chiar orice< Nu e neaparat adresata acestui topic manifestarea ta, fiindca nu e la latitudinea ta sa comentezi ce ar trebui sa-i intereseze pe altii. Take a chill pill si intre timp, please somebody stop the spam.
:hmm:
eu am citat pe cineva care a scris ceva. sunt de acord cu el. tu ce vrei de la mine ?
pana la urma daca moare sa nu moare Harry( desi ar da bine sa moara-da ma si eu o dorinta, cum aveau unii pe vremea cand Calinescu cu doua manute scoate pe unii din foame). De asteptata mai e nitel ca dupa 21 iulie se gaseste carev a sa impartaseasca si celor care nu vor fugi cuprinsi de fervoare spre Carturesti ca sa prinde volumul cu pricina!
Deci am gasit si eu pe net asa zisa a 5 a carte furata, e o tampenie. Se vede clar ca acea carte nu este scrisa de autoare. Anyway as putea sa o postez daca imi spune un moderator daca am voie sau nu.
seven7seven
19 Jul 2007, 21:43
o chestie interesanta am vazut dimineata asta pe reddit, ala care a facut poza a uitat sa scoata EXIF de pe ea, si s-a aflat serial-numer-ul si modelul camerei :)
someone is going to jail :D
silly americans.. :happy:
StefanDo
19 Jul 2007, 23:12
este a saptea carte si desigur ca NU ai voie s-o postezi aici
oricum se gaseste peste tot in acest moment
am "rasfoit-o" si eu, curios fiind de acel ultim cuvant despre care s-a discutat atata. Recunosc, am fost foarte surprins... :D
devil_doll
20 Jul 2007, 12:14
am "rasfoit-o" si eu, curios fiind de acel ultim cuvant despre care s-a discutat atata. Recunosc, am fost foarte surprins... :D
for the love of..no spoilers please.. :x vreau s am si eu parte de surpriza finala..like in the fortune cookies..u never know what u are going to get..so lets keep it that way :lol:
angel_4u
25 Aug 2007, 16:53
Nu citesc Harry Potter dar dak asta e finalu... :( :( :( :( :( :( :(
Carmine Galante
25 Aug 2007, 22:44
Fa si tu poza aia mai mica, ne doare okii.
ale-anda
26 Aug 2007, 14:37
cartea a aparut de mult timp si in Romania ( bineinteles in engleza). Dar tin sa va spun ca tot ce zice hacker-ul ala este gresit!!!!!!. Nu imi dau seama cum a reusit "sa afle chestiilea astea" pt ca imprastie idei gresite. :x Am citit cartea iar finalul este TOTAL diferit ( !!!! ) si in plus mie mi se pare o carte foarte buna :)
. Sunt foarte constienta ca nu toti sunt fani Harry Potter dar credeti-ma cand va spun ca acest film a depasit cu muuuuuult incasarile filmului spiderman 3 si PROBABIL si cele ale piratilor din caraibe !!! Daca tot tinea asa de mult acel hacker sa faca mai neplacuta seria Harry Potter putea sa aleaga alta varianta pt ca asta nu a dat deloc rezultate !!!!!!!! :x In concluzie eu zic sa nu credeti chiar tot ce scriu "anonimii" astia pe internet si eu , cel putin, cred ca Harry Potter este o carte si un film super tare :)
RockGirl008
27 Aug 2007, 21:32
si eu am citit cartea si sunt de acord cu ale-anda 8)
aceste "spoileruri* sunt false....cik Snape il omoara pe Hagrid, Voldy pe Hermione....aceste sunt cam ireale .. 100% ca NU acesta scrie in carte :huh:
dak cineva vrea sa strica "vraja" cartii sas incerca cu altceva... :hmm:
angel_4u
28 Aug 2007, 16:09
Fa si tu poza aia mai mica, ne doare okii.
lasa draga k mai invioraste forumu
Pitbull
28 Aug 2007, 19:04
"Invioraste" = îl bagä-n viori? îi cântä la vioarä? îi sparge vioara-n cap?
Carmine Galante
28 Aug 2007, 21:23
îi sparge vioara-n cap?
Cred ca asta.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.