View Full Version : Fidelitate pe termen scurt sau libertate pe termen lung?
musetell
28 May 2007, 21:51
..intr-o relatie ce preferati? daca ati avea de ales intre o relatie mai scurta dar in care sa existe fidelitate 100% si o relatie stabila dar in care sa existe fidelitate "non100%" adica nula..:), ce-ati alege?
..eu? definetly, fidelitate pe termen scurt :)
Carmine Galante
28 May 2007, 22:15
OMG girl, ai coborat din spatiu' mirc ? :shock:
musetell
29 May 2007, 05:49
nu., sincer nu..:) nu-mi place ideea pe care e construit mirc-ul, cred c-am intrat o data cand eram prin facultate (adica acum vreo 3-4 ani) dar nu mi-a placut. pricum, mi-a placut intrebarea ta..:)
cand o sa am ceva timp promit sa dezvolt subiectul asta ca sa vezi ca nu e chiar atat de superficial..(oricum aveam de gand sa-l dezvolt)..
devil_doll
29 May 2007, 06:58
cand o sa am ceva timp promit sa dezvolt subiectul asta ca sa vezi ca nu e chiar atat de superficial..(oricum aveam de gand sa-l dezvolt)..
:w00t: va rog frumos pentru numele tuturor celor sfinte, somebody stop her.. :w00t:
Alex Leo Serban
29 May 2007, 09:45
OMG girl, ai coborat din spatiu' mirc ? :shock:
hm, s pare k ai o fixatie cu mircu asta, in orice caz - pare sa fie un spatiu p kre-l cunosti bine ;)
eu nici nu auzisem d el pina sa-l invoci! :lol:
Carmine Galante
29 May 2007, 10:34
pricum, mi-a placut intrebarea ta..:)
Dezvolta, dezvolta.
Proletar
29 May 2007, 10:53
..intr-o relatie ce preferati? daca ati avea de ales intre o relatie mai scurta dar in care sa existe fidelitate 100% si o relatie stabila dar in care sa existe fidelitate "non100%" adica nula..:), ce-ati alege?
..eu? definetly, fidelitate pe termen scurt :)
da' ce, tot dimensiunea conteaza?
off offf off :huh:
musetell
29 May 2007, 21:00
..:) sunteti simpatici toti..
musetell
31 May 2007, 21:10
:)..stiu c-am promis sa dezvolt subiectul si-o s-o si fac, numai ca sta sera (am avut o seara mult prea plina ca sa mai pot fi si profunda (bere, fistic si mai ales jucaria de ami-cat care a alergat de colo-colo toata seara..)..
ce vroiam eu sa zic pe moment..nu suport barbatii care nu vor in ruptul capului sa fie inselati, ti se si frange inima cand povestesc cat au suferit cand iubita i-a inselat..doar ca sa afli apoi ca pentru ei n-ar fi prea mare problema sa insele ei..li se pare absolut normal..doar sunt barbati,,dar daca i-ai inselat tu, satula probabil de prea multa evidenta, se lamenteaza ingrozitor, sufera ingrozitor si raman marcati pe viata..stiti ceva?? daca nu exista echilibru intr-o relatie, nu exista nimic!
..deci, prefer fidelitate pe termen scurt decat o pseudorelatie pe termen lung!..I have always preferred sincerity!
Neuptolem
31 May 2007, 21:17
Fidelitate pe termen lung SAU libertate pe termen scurt. Intre ele s-ar putea pune si semnul asta: "=". :P
musetell
31 May 2007, 21:20
:)
nu inteleg, sunt cam grea de cap..:)
Neuptolem
31 May 2007, 21:26
nu inteleg, sunt cam grea de cap..:)
Nici eu :shock: ...da' suna mai bine decat varianta "originala" (recunosc ca fac abuz de ghilimele, forumul imi da sansa asta sa pun ghilimele peste tot, mi-ar prinde bine niste ghilimele de-astea si la un interviu sau intr-o relatie sentimentala). 8)
musetell
31 May 2007, 21:30
mie-mi suna bine varianta initiala..:)
si caree este cu ghilimelele alea intr-o relatie sentimentala? de data asta chiar ca m-ai bagat in ceata..:)
hellsteed
31 May 2007, 21:31
nu e vina ta...
Educatia presupune transformarea unei minti goale intr-una deschisa.
E bine ca esti deschisa.. dar daca subiectul izvoreste din problematica constiintei tale si mai ales din experientele personale cred ca majoritatea ti-ar recomanda un psiholog; si nu zic ca majoritatea de aici nu s-ar descurca a fi psihologi
musetell
31 May 2007, 21:36
n-am fost niciodata inselata..numai ca era cat p-aci sa ma indragostesc de un tip care mi s-a parut super scump si o victima ..ca apoi sa aflu ca lucrurile sunt cu totul altfel decat ceea ce par a fi..:)
Neuptolem
31 May 2007, 21:40
de data asta chiar ca m-ai bagat in ceata
Pai asta era si scopul, vezi, o intrebare feminina cu un raspuns masculin (I think... :? ), nu-si prea gasesc loc, ideea e ca, gandim diferit..si ma opresc ca devin prea serios, o dam in consiliere...
nu e vina ta...
Educatia presupune transformarea unei minti goale intr-una deschisa.
E bine ca esti deschisa.. dar daca subiectul izvoreste din problematica constiintei tale si mai ales din experientele personale cred ca majoritatea ti-ar recomanda un psiholog; si nu zic ca majoritatea de aici nu s-ar descurca a fi psihologi
Eiii, devii prea serios, sa nu ne pierim zambetul. ;)
musetell
31 May 2007, 21:43
..acuma chiar nu mai inteleg nimic..
insa eu cred ca intotdeuna un barbat si o femeie (acel el si acea ea)..pot avea un sens impreuna..
musetell
31 May 2007, 21:52
neuptolem:), scuze..intre timp ma uit si la un film si nu sunt prea atenta aici..redeam ca tu ai scris chestia aceea cu psihologul si ramasesem dezamagita..apoi am vazut ce si cum :)
Neuptolem
31 May 2007, 22:03
Stai linistita...eu ma conectez la: http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=14145&what=article&article_id=16289&hist=1&wnd=_default
posibil sa aflu niste raspunsuri... :lol:
(Eu chiar am un var care si-a...pardon! cu profa, numai ca aschia a sarit destul de departe de trunchi...vis-a-vis si de cazul asta cu profesoara de face audienta pe OTV, vezi? dragostea poate ucide, de unde -> libertatea si fidelitatea nu au un impact si o contributie in rezolutie asa de mare. :huh: )
Sa vina un psiholog aici odata! :x
---------------------------------------
musetell
01 Jun 2007, 05:41
..am vazut filmul acela dar mi s-a parut morbid..nu mi-a placut deloc, deloc..
subiectul meu n-are nici o lagatura cu povestea asta recenta cu elevul si profeasoara de care am auzit ceva la radio dar pentru care sincer nu mi-as pierde de altfel timpul..eu cred ca dragostea nu poate ucide oameni normali.
subiectul meu s-a vrut o tema de discutie, un subiect asemenator cu cele din revista Psihologia pe care o citesc eu cu drag..
dar n-avem nevoie de psiholog..ne descurcam cu topicul..
hellsteed
01 Jun 2007, 09:40
exista oameni normali ? :w00t: s-au cum definesti tu normalitatea ?
Neuptolem
01 Jun 2007, 10:55
Sa vina un psiholog aici odata!
dar n-avem nevoie de psiholog..ne descurcam cu topicul..
:D Devenisem prea serios, uitand ca suntem la cafenea; ma vedeam deja pe un coridor cu peretii zugraviti in alb langa o usa pe care scrie Dr.Psiholog Lazar Benedict, asteptand rozandu-mi unghiile, agitat langa un drogat cu ochii injectati, avand langa mine o domnisoara ce m-ar fi inselat pana si cu psihologul... :shock:
musetell
01 Jun 2007, 11:47
:) :) :)
pai decat s-o duci la psiholog mai bine o parasesti..
sau poate sunt eu cam drastica, dar nu vad de ce mi-as mai pierde timpul cu o persoana care m-ar insela..
musetell
14 Jun 2007, 21:55
..fidelitate pe termen scurt si apoi..end of story:
de ce? pentru ca sunt mute persoane care par ok la inceput dar apoi iti dai seama ca ti-e mai bine fara ele.. :)
This is the end ...you know
Lady, the plans we had went all wrong
Sunrise We ain't nothing but fight and shout and tears
We got to a point ...I can't stand
Avenue I've had it to the limit; I can't be your man
Fairytale I ain't more than a minute away from walking
We can't cry the pain away
Gone We can't find a need to stay
I slowly realized there's nothing on our side
Bad
Chorus:
Out of my life, Out of my mind
Out of the tears we can't deny
Songtexte We need to swallow all our pride
And leave this mess behind
Songtext Out of my head, Out of my bed
Out of the dreams we had, they're bad
Lyrics Tell them it's me who made you sad
Tell them the fairytale gone bad
Lyric
Another night and I bleed
They all make mistakes and so did we
Liedertexte But we did something we can never turn back right
Find a new one to fool
Liedertext Leave and don't look back. I won't follow
We have nothing left. It's the end of our time
Alle
We can't cry the pain away
We can't find a need to stay
Sunrise There's no more rabbits in my hat to make things right
Avenue
Chorus (2x)
Out of my life, Out of my mind
Out of the tears we can't deny
Fairytale We need to swallow all our pride
And leave this mess behind
Gone Out of my head, Out of my bed
Out of the dreams we had, they're bad
Bad Tell them it's me who made you sad
Tell them the fairytale gone bad
Songtexte
Tell them the fairytale gone bad...
Tell them the fairytale gone bad... Songtext
Proletar
14 Jun 2007, 21:56
..fidelitate pe termen scurt si apoi..end of story:
de ce? pentru ca sunt mute persoane care par ok la inceput dar apoi iti dai seama ca ti-e mai bine fara ele.. :)
Nu, intotdeauna imi va fi bine alaturi de persoanele mute :)
musetell
14 Jun 2007, 21:57
imi place cantecul acesta, mai ales ca eu cred ca poate fi foarte bine aplicat si unui barbat..
musetell
15 Jun 2007, 05:25
am vrut sa scriu "multe", nu mute..
Supastar
15 Jun 2007, 10:11
nu-i nimic.... mie imi plac si fete mute si fete multe! :w00t:
Pitbull
15 Jun 2007, 10:32
Si mie-mi plac, dacä le place sä se fulte.
musetell
15 Jun 2007, 19:58
baieti..slow down..nu asta era intorsatura pe care o vreau eu pentru topicul asta..
musetell
15 Jun 2007, 20:08
..si apropo..eu cred c-as muri langa un barbat care mut..fara discriminari acuma dar sunt asa de comunicativa cu oamenii care-mi plac incat m-as sufoca..
Proletar
15 Jun 2007, 20:31
..si apropo..eu cred c-as muri langa un barbat care mut..fara discriminari acuma dar sunt asa de comunicativa cu oamenii care-mi plac incat m-as sufoca..
dupa ce i-ai sufocat pe ei in prealabil :)
musetell
15 Jun 2007, 20:46
dragule, n-am tendinte din astea.. :) :) :)
cred ca fiecare este cu gusturile lui..tu probabil preferi fetele mute dar eu prefer barbatii isteti, comunicativi si mai ales cu simtul umorului..
Proletar
15 Jun 2007, 20:51
dragule, n-am tendinte din astea.. :) :) :)
cred ca fiecare este cu gusturile lui..tu probabil preferi fetele mute dar eu prefer barbatii isteti, comunicativi si mai ales cu simtul umorului..
nu confunda comunicativitatea cu logoreea plictisitoare.
musetell
15 Jun 2007, 20:59
da' ce, tot dimensiunea conteaza?
off offf off :huh:[/quote]
:) hai ca esti simpatic...
sicer?..nu cred c-are vreo legatura cu fidelitatea..si stii de ce? pentru ca fidelitatea estee a "state of mind" si nu a "state of body".
Pitbull
16 Jun 2007, 21:19
pitbull,, imi dezlegi si mie misterul imensului citat pe care l-ai dat? :love:
mie nu mi s-a parut nimic palpitant si d-asta intreb?
Ba e ceva FOARTE palpitant.
Pânä prin septembrie-octombrie 2006, I.M.M. avea o dozä de inefabil pe care, din päcate, si-a pierdut-o, de când nu mai stiu cine i-a strivit corola de minuni a lumii. ORICE reply îl dädea, îl dädea cu quote. Asa credea ea cä e bine.
Dar uneori fäcea adevärate minuni! DADEA UN QUOTE färä sä adauge nici un reply! Ca cum îngâna persoana!
Iar într-o zi din toamna anului trecut, dintr-o asemenea faptä a purces o minune: a încoltit si a crescut Yggdrasil, Arborele Vietii.
Te du, dar, la:
Vreau sa stiu > Vreau sä fiu actrita > pag. 32
si ia aminte! Si urmäreazä dar, apoi, de la pag. 32 la pag. 34, pas cu pas, cum crescut-a Arborele Vietii.
(Doamne, când m-am chinuit cu el, sä încapä în carte!)
Ave, I.M.M.!
musetell,
sigur nu ai nicio legatura cu marylene monroe de pe forum? 8)
musetell
17 Jun 2007, 07:28
depinde ce intelegi prin "legatura"
..mai discutam pe forum, daca asta intelegi prin legatura, atunci da..
otherwise not 8)
Citind asa in graba cateva randuri scrise de tine pareau scrise de ea 8) dar m-am convins ca e doar o foarte mare asemanare, se mai intampla, cred :D
musetell
18 Jun 2007, 06:23
musetell
24 Jun 2007, 15:18
in cele din urma ajung si eu sa dezvolt subiectul acesta.. :love:
musetell
24 Jun 2007, 15:32
de ce fidelitate pe termen scurt decat libertate pe termen lung?
( de fapt topicul meu este despre sinceritate atata cat este decat (versus)sa-ti mentii o relatie pe termen lung pentru ca tii la persoana respectiva dar vrei sa calci si stramb de asemenea, adica duci o viata dubla, esti si serios dar te si distrezi..)
1. pentru ca nu suport oamenii care mint
2. pentru ca n-as putea sa fiu cu un barbat despre care am banuiala ca ma inseala
3. pentru ca increderea este unul dintre cele mai importante lucuri intr-o relatie sentimentala
4. pentru ca a avea o relatie cu cineva mi se pare ceva important chiar daca este posibil sa-mi treaca in scurt timp...dar macar atat cat e sa-i pot acorda sinceritatea si importanta cuvenita
5. pentru ca nu suport oamenii falsi si care sunt doar pe interese
6. pentru ca nu suport barbatii care atunci cand ma suna la 11 sau 12 noaptea isi cer scuze. eu sunt de principiul "daca sunt cu tine, inseamna ca avem ceva important impreuna, chiar daca nu stiu cat are sa dureze..poate maine o sa ma plictisesc dar macar o sa am curajul sa-ti spun asta..insa atata timp cat suntem amandoi, ma poti suna cand vrei tu, ai dreptul asta, , poti sa-mi faci crize de gelozie daca ti se pare ca nu stiu ce amic ma suna insistent, ai dreptul asta, , poti sa-mi testezi cum vrei tu increderea, ai dreptul asta..
ai toate drepturile atata timp cat suntem impreuna, n-ai de ce sa te rusinezi pentru pasiunea si gelozia ta..stiu ca este o lume superficiala insa se intampla sa consider o relatie sentimentala ceva personal si foarte intim..asa c-ai toate drepturile..
:love: :love: :love:
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.