PDA

View Full Version : Pussycat Dolls sau Faithless?

musetell
25 May 2007, 19:58
:) ..am o mare dilema..nu stiu ce sa aleg..sa merg la concertul cu Pussycat Dolls (care imi plac destul de mult..mai ales cu I don't need a man) sau sa merg in prima seara la BESTIVAL, pentru Faithless (care sunt ok) si Pink (care-mi place, desi nu pot sa spun ca este stilul meu, dar care ma uimeste de fiecare data pentru ca reuseste sa fie in acelasi timp simpatica si vulgara (ca in cantecul cu.."I'm not here for your entertainment..Keep your dream and give me the money.. :) ..sau surprinzator de profunda ca in "You're just like a pill, instead of making me better you're making me ill...)

Deci, ce sa aleg? ..si unde pui ca mai trebuie sa ma hotarasc si repede! :(

Pitbull
25 May 2007, 20:54
Faithless. ;)

Pluto, sau Goofy? :P

Neuptolem
25 May 2007, 21:23
Faithless. ;)

2-0 pt Faithless! :)

Pitbull
25 May 2007, 21:37

musetell
25 May 2007, 22:05
:) :) :)
..am inteles, am inteles..
cu fetele de la Pussycat Dolls chiar nu tine nimeni?

hellsteed
26 May 2007, 18:59
cum sa compar niste animatoare cu faithless ?
cum sa compari 2 ani de muzica cu 12 ani de muzica
iti recomand cateva concerte live pe youtube sa te lamuresti cum e concertul faithless
sa nu mai zic de originalitate

musetell
26 May 2007, 19:02
:)..ok

Pitbull
26 May 2007, 19:19

musetell
26 May 2007, 19:30
..nu stiu..nu m-am hotarat inca..:)

devil_doll
26 May 2007, 22:26
:w00t: amavut o senzatie de mindblow la vederea acestui topic..propun ca si continuare sa rezolvam dileme precum: britney spirt sau cesaria evora., justin timberlake sau andreea bocelli si, cireasa de pe tort, backstreet boys sau rolling stones?.... :w00t: :w00t:

musetell
26 May 2007, 22:38
ei..si tu..esti prea sensibil..:)

musetell
02 Jun 2007, 09:56
deci pana la urma cine merge cu mine la Faithless?
:)

Rizzo1
03 Jun 2007, 16:15
Faithless...

Pitbull
03 Jun 2007, 16:39
Pussycats...

hellsteed
03 Jun 2007, 19:36
maxy jazz & sister bliss

musetell
03 Jun 2007, 21:42
one step too far..

musetell
07 Jun 2007, 06:00
You can sleep forever
But still you will be tired
You can stay as cold as stone
But still you won't find peace
With you I feel I'm the meek leading the blind
With you I feel I'm just spending wasting time

I've been waiting
I'm still waiting
I've been waiting
I've been waiting
I've been waiting
I'm still waiting
I'm with you (with you)
Its always one step too far
One step too far

You can walk too far
But still you won't be found
You can look down on the world
But still you won't find love
You won't find love

Only with mellow
Are you thin enough to slide through.
If the sun or the moon should give way to doubt,
They would immediately go out.
One swallow don't make a summer,
But tomorrow has to start somewhere.
Only with mellow
Only with mellow
Don't Let nothing ride you
Only with mellow
Don't Let nothing ride you
One swallow don't make a summer.

I've been waiting
I'm still waiting
I've been waiting
I've been waiting
I've been waiting
I'm still waiting
I'm with you (with you)
It's always one step too far
One step too far

norina
07 Jun 2007, 13:53
pink

si pluto :)

musetell
09 Jun 2007, 06:45
faithless!..

Pitbull
09 Jun 2007, 12:10
Goofy.

Cehov sau Gogol?

hellsteed
09 Jun 2007, 13:38
sunt pe NV

ulrich
09 Jun 2007, 14:12
Goofy.

Cehov sau Gogol?

cehov.brahms sau wagner?

musetell
09 Jun 2007, 17:23
noi tentatii: Noaptea devoratorilor de publicitate si Iglesias! :)

Pitbull
09 Jun 2007, 18:50
Goofy.

Cehov sau Gogol?

cehov.brahms sau wagner?
Wagner.
Andreescu sau Tuculescu?

Ioan Gyuri Pascu
09 Jun 2007, 19:54
Domnule Columbeanu, trebuie sa vorbim ceva... Poate ma contactati pe privat pentru ca ultimele trei datzi cand v-am contactat am dat-o pe ignorare. Poate treceti prin sectorul 4 luna asta, cine stie...

Pitbull
09 Jun 2007, 20:30
N-am chef de orgii ANAL-itice pedo-LIMBI-ste luna asta.
Nici în altä lunä. Nici în viata asta.
So, scram.

musetell
10 Jun 2007, 16:56
pitbull, ce legatura are comentariul tau cu subiectul?..stiu ca sunt blonda dar intreb pentru ca nu reusesc sa inteleg.. :)

Pitbull
10 Jun 2007, 17:54
It's a long story... I-am räspuns individului de deasupra - stie el perfect ce legäturä are. ;)

musetell
10 Jun 2007, 18:10
:)..pot sa fiu sincera, nu? cand ti-am pus intrebarea eram sigura c-o sa ma aleg cu ceva muscaturi de pitbull..m-am inselat insa..nu stiu ce se intampla dar in ultimul timp ma cam inseala intuitia..ceea ce inainte nu mi se intampla..de anul asta am tot dat-o in bara cu intuitia mea..
oare am imbatranit..fac 27 de ani in octombrie..:)

Pitbull
10 Jun 2007, 18:33
Multi înainte. Si nu te teme, pe tine Pitbull-ul n-o sä te muste niciodatä. Si stii de ce? Chiar dacä de multe ori dai cu bâta-n baltä, chiar dacä naivitatea ta uneori e exasperantä, chiar dacä entuziasmele tale sar adesea calul... totusi, mirosi frumos! A flori si a curat - a... a... a MUSETEL! Nu a toxine, ca alte chestii. Si-atunci, ce rost ar mai avea muscatul? Pe lângä c-ar fi nedrept, nici mäcar eroic n-ar fi - no challenge, got it? Altceva e sä musti un zombi putrefiat, plin de cangrene, duhnind de-ti mutä nasu', hiper-septic, si pe urmä sä simti cum sistemul imunitar kicks in, cum se luptä cu infectia si o învinge! Nu e deloc pläcut, ce-i drept, dar are un perverse thrill si-i sänätos - vorba aia: ce nu te omoarä, te face mai puternic!
Da' mâtza ce face? :)

musetell
10 Jun 2007, 18:51
mata e bine..am grija de ea..sunt o mamica responsabila.. :) chiar ma gandeam sa scriu cate ceva despre ea in Animal's Cafe..ce sa-ti spun? mi-e draga..nu mi-am dorit niciodata sa am a "pet" dar s-a-ntamplat s-o am..o prietena, tot Lili si ea, mi-a zis "fata, o vrei?"..a fost o decizie de moment.."da, fata, o vreau!"..si asta a fost!..nu regret..de acum e responsabilitatea mea..sambata asta avem vaccin :) ..joia asta era Nopatea devoratorilor de publicitate si tare as fi vrut sa merg..dar azi am realizat ca n-am cu cine s-o las..daca intarzii prin oras si ajung seara dupa ora 9 acasa deja o gasesc plansa si trista..asa ca n-o sa mai plec nicaieri joi seara pentru ca nu mai as avea timp de la serviciu sa mai trec si p-acasa si sa mai fiu si la ora 20.00 la Polivalenta..asa ca asta e..numai merg la "devoratori" :)
cu Julio, totusi, pe 25 iulie, sper sa am mai mult noroc..pentru ca tare as vrea sa-i spun "hello" si sa-io dau un trandafir pentru bucuria de fiecare data de a dansa pe "baila morena".. :)

..multumesc frumos pentru complimente.."miroase a curat"..mersi mult.. :)
..si stiu ca sunt naiva..dar lucrez la asta..cateodata chiar e bine sa fii si naiv..depinde cu cine ai de-a face..ce sa-ti spun?..am fost naiva si cu oameni chiar naspa..dar nu stiu cum sa-ti spun, pana acum nu m-a costat prea mult naivitatea mea..am avut noroc, la urma urmei exista o compensatie in viata..

Neuptolem
10 Jun 2007, 20:04
Musetell, don't worry, esti asemenea unui aparat de aer conditionat pe acest forum - stilul tau este binevenit (dupa innecacioasele war-uri ce mi-a dat sa vad, din epoca de demult a acestuia...). Ai putea sa incerci sa faci cronica la Irresistible, pentru ca nu esti singura persoana nelipsita de nuanta naivitatii si cu parul blond de aici. ;)
Pitbull, apropo de muscaturi, Caini Ucigasi - cu Michelle Rodriguez, cred ca-i cel mai prost horror de l-am vazut in viata mea si as fi curios cat de dura ar fi o analiza de 5 randuri a forumistului canin :) ...vis-a-vis de Amores Perros - ce m-a miscat sesizabil, lasandu-mi daca nu o dorinta de a-l cataloga ca cea mai buna drama ne-comerciala pe care am vazut-o. Am sa-l revad de cateva ori pt ca este mai bun decat: 21 grams si Babel. ;)
Aprop', eu as merge la Noaptea Devoratorilor, dar nu-s de acolo din orashul vostru. :P

Proletar
10 Jun 2007, 21:57
Eu inca astept sa vina U2 in Romania....:)

musetell
11 Jun 2007, 05:35
:)..o sa scriu cate ceva despre Irresistible insa lately stau cam prost cu timpul..

musetell
12 Jun 2007, 21:47
rectificare: Noaptea devoratorilor de publicitate este pe 15 iunie, adica vineri seara..da' nici vineri n-o sa pot merge :(

musetell
12 Jun 2007, 21:54
:) neuptolem, mersi mult pentru compliment (aer conditionat nu m-a facut nimeni pana acum..) :) :) :)
cat despre amorres perros , l-am vazut si eu si mi s-a parut extrem de dur..dar mi-a placut ca si filosofie..nici unul din personajele alea n-au jucat cinstit si nici unul n-a sfarsit bine..

Pitbull
16 Jun 2007, 21:21
pitbull,, imi dezlegi si mie misterul imensului citat pe care l-ai dat? :love:
mie nu mi s-a parut nimic palpitant si d-asta intreb?
Ba e ceva FOARTE palpitant.
Pânä prin septembrie-octombrie 2006, I.M.M. avea o dozä de inefabil pe care, din päcate, si-a pierdut-o, de când nu mai stiu cine i-a strivit corola de minuni a lumii. ORICE reply îl dädea, îl dädea cu quote. Asa credea ea cä e bine.
Dar uneori fäcea adevärate minuni! DADEA UN QUOTE färä sä adauge nici un reply! Ca cum îngâna persoana!
Iar într-o zi din toamna anului trecut, dintr-o asemenea faptä a purces o minune: a încoltit si a crescut Yggdrasil, Arborele Vietii.
Te du, dar, la:
Vreau sa stiu > Vreau sä fiu actrita > pag. 32
si ia aminte! Si urmäreazä dar, apoi, de la pag. 32 la pag. 34, pas cu pas, cum crescut-a Arborele Vietii.
(Doamne, când m-am chinuit cu el, sä încapä în carte!)
Ave, I.M.M.!