Log in

View Full Version : Offset

ria
15 May 2007, 14:39
Am fost duminica seara la Offset plina de sperante vis a vis de filmul asta. (de ce? poate ptr ca era filmul care incheia Festivalul de Film European!?)La sfarsitul filmului am ramas muta, langa un perete de pe Magheru... pentru ca efectiv imi venea sa plang.
M-am saturat de filme cu si despre romani in care nu stim sa aratam decat cacaturile din viata de zi cu zi... si filmul asta este ca un colaj studiat cu toate mizeriile posibile...Da, nu neg, sunt reale. Dar am obosit sa vad o romanie deplorabila...si mi s-a parut ca se putea opta pentru o varianta in care toate astea sa fie subtil prezentate...dar nu. Aici se da cu barda...se repeta ca pentru tampiti, sunt cadre atat de ostentativ construite pe contraste tipatoare incat la jumatatea filmului am simtit nevoia sa ies din sala. Din pacate era imposibil: sala plina, eu la jumatatea unui rand..ma rog. Am ramas si am privit consternata tot showul de final...care m-a facut sa-mi dispara si ultima urma de enervare...m-a terminat. Am iesit la final...si m-a cuprins o tristete...
Si zic, ma rog, scriu...voua... cum vi s-a parut...
Interpretarea lui Vasilescu este singurul punct de nota 10 in filmul asta.

Airlight
15 May 2007, 14:52
* * * * *

Alex Leo Serban
15 May 2007, 16:23
mda
din pacate e un esec :(