PDA

View Full Version : Intalnire Cinemagia la TIFF

StefanDo
14 May 2007, 10:12
Ce-ati zice de o intalnire Cinemagia la TIFF, unde sa discutam la o bere/un vin/etc cele mai misto filme din festival? Locuri de baut sunt destule la Cluj, iar participanti sigur sa vor gasi :) Pentru cei care cunosc mai bine decat mine Clujul: hai sa stabilim un loc unde sa nu existe problema spatiului. Ziua e simplu de ales, cel mai bine ar fi una dintre ultimele... :)

Ce parere aveti?

devil_doll
14 May 2007, 18:49
:D potentialul acestei intalniri ma incanta...eu sunt prima care subscrie ;)

gionloc
14 May 2007, 19:47
tre sa inspectez putin zona dintre cinematografe, sa vad care ar fi cel mai potrivit asezamint de intilnire... vreo terasa mai ferita, ca sper ca nu aveti pofta sa stam in bataia soarelui si insirati in bataia ochilor trecatorilor... ca tot felu' de terease din-astea is prin cluj prin centru, dintre cele asezate la vedere - toate ocupa spatiul pietonal!

dupa ce o sa bat aria circumscrisa de cele trei cinemauri implicate in tiff, o sa va spun ce ar fi indicat...
iar ziua si ora intilnirii, io zic sa fie programata in functie de ceea ce nu merita vazut prin festival :D

(in principiu, daca intilnirea nu e seara - Bulgakov e fain. si terasa si mansarda... daca e sa fie inauntru, merge si Insomnia. sa vaz si terasa Piaf... am auzit ca s-ar fi deschis ceva cafenea undeva pe linga magazinu Sony si ca ar fi faina terasa.. intr-o saptamina o sa sugerez ceva anume!
o zona interesanta, semiunderground ca profil, deschide Gazette, insa e la vreo 20 minute de republica sau 15 de victoria, de arta e aproape - vreo 10 minute. vom vedea)

raptor
16 May 2007, 00:30
bulgakov cam pute, din pacate inauntru.
gazette e o spelunca infecta, iertate-mi fie cuvintele prea blinde
insomnia e viabila

gionloc
16 May 2007, 08:34
bulgakov cam pute, din pacate inauntru.
gazette e o spelunca infecta, iertate-mi fie cuvintele prea blinde
insomnia e viabila

stii alte terase ok in centru, alta decit de Bulgakov?, afara de meeting point tiff, unde is evenimente mai tot timpul, diesel si crema - unde stai ca animalu impaiat in vitrina...

apoi Insomnia, inauntru, nu e mai demna de o cauza nobila decit Bulgakov.. dimpotriva , as spune... iar terasa nu are...

si per total, inauntru, daca vreti spatiu pentru nefumatori.. hmm.. visati visati.. de asta ma enerveaza localurile din cluj, n-au pic de respect pentru nefumatori, ceea ce ma face sa le ocolesc in afara momentelor cind chiar tre sa vad pe cineva in oras...

gazette asa e, e un fel de bomba studenteasca... dar terasa, ziua..ar putea fi ok (fara sa bag mina in foc pina nu o vad!)...

raptor
16 May 2007, 11:41
un singur cuvant:

EMA

:D

gionloc
16 May 2007, 14:57
un singur cuvant:

EMA

:D

:lol: - am impresia ca s-a rebrand-uit :D
þevi, parca... sau asa i-o fi zicind dintotdeauna... hmm.

jeleu
16 May 2007, 18:23
io zic sa fie la raptor acasa.

Neuptolem
16 May 2007, 22:33
Biiiineee! Asa mai zic si eu Justice!
Si raptor asta, e din Cluj, ce necaz imi e ca nu sunt si eu pe-acolo...

hellsteed
16 May 2007, 23:09
ati putea incerca si cafenele ca sunt cu kilu si arata si bine...

ria
18 May 2007, 11:07
Ce ziceti de terasa din interiorul muzeului de arta..e in centru si nu e la vedere..cu tot creme-de la-creme-ul clujan!

gionloc
18 May 2007, 13:23
Ce ziceti de terasa din interiorul muzeului de arta..e in centru si nu e la vedere..cu tot creme-de la-creme-ul clujan!

pai asta era una dintre questiuni.. sa nu fie terasa aceea fiindca acolo va fi meeting pointul tiff...

hellsteed
19 May 2007, 14:02
cica mai este o terasa la muzeul de etnografie :) :w00t: din cate stiu

cinemuck
19 May 2007, 18:22
ii musai sa fie in perimetrul asta? daca da, atunci ar mai fi si terasa de la Roland Garros (un pic inghesuita, dar vederea spre Somes face toti banii). Daca nu, atunci terasa de pe lac din Parcul Central (Chios sau ceva de genul asta) ii absolut geniala. si nici nu-i chiar asa departe de centru...

gionloc
19 May 2007, 22:41
am fost in seara asta in Enigma Caffe, pe Iuliu Maniu, mai jos de Sony, pe partea opusa. e la doua minute de cinema victoria, la 5 - 6 de arta si la 10 de republica. e situata chiar intre ele, la 2 minute de Meeting Point - Muzeul de Arta.

pe terasa e fain, acolo cred ca ar fi un spatiu potrivit pentru intilnire! acum depinde si cite persoane vor fi prezente - pentru un grup de 10-14 persoane e ok.. pentru mai multi, nu prea mai e ok fiindca daca tot unesti mese ar putea deveni deranjant pentru ceilalti!

o beer leffe e 6.5 lei
o stella e 5 lei

un frappe simplu e 4 lei

cola questii - vreo 3 lei.

baie curata... daca ploua e suficient spatiu si inauntru, cafeneaua are etaj... sala pentru nefumatori...

Proletar
19 May 2007, 23:20
gata, tata, unde-o fi, numai sa bem ceva bun si sa fie comfortbil.
bun pretul la leffe, cu cinci mii mai ieftin decat la iasi.

MinRep
20 May 2007, 10:38
am fost in seara asta in Enigma Caffe...
Enigma e perfect. Terasa, etaj, preturi ok, fara inghesuiala din Insomnia, afise de filme la intrare s.a. Plus ca am fost saptamana trecuta de doua ori (la fumatori!!!) si nu s-a lipit mirosul de fum de tigara de mine. :P

tailgunner
21 May 2007, 12:43
i vill be ther

StefanDo
21 May 2007, 13:01
ok, deci am stabilit locul, mai raman ziua si ora. pentru asta sa asteptam programul festivalului...

StefanDo
31 May 2007, 00:24
Cum a aparut programul, ne putem certa cu privire la ziua/ora intalnirii noastre... :) Doua variante:

duminica, 3 iunie, ora 21 (ne-am lupta cu filmul indian de la Echinox, videoclipul hiperlung al celor de la Daft Punk, un film din programul de Atentate si singura atractie care ar putea speria: Offset)

ma mai gandeam la duminica 10 iunie, dar cred ca o sa fim cu totii la party-ul de inchidere, deci cam pica. Am putea sa ne vedem pe 10, dar dupa pranz, inainte de ceremonia de inchidere, si-am avea de discutat multe, inclusiv castigatorii (surpriza e sabotata totusi de 432, ce juriu ar indrazni sa nu-l declare castigator? :) )

voi ce parere aveti?

Liou
31 May 2007, 17:36
daca mai primiti la masa un om caruia dupa prima bere s-ar putea sa-i cada capu pe masa(a cause de fatigue), atunci vin si io. ca tare vreau sa va cunosc. si facem asa: ne vedem, povestim un pic, beau berea "dormicum", si, la caz, ma treziti la plecare :w00t:
de localul asta n-am auzit, ca n-am prea iesit in oras in ultima vreme, dar pare a fi pe langa agape?

deci daca primiti si acest om cu factor de risc somnolent crescut, o propunere: vineri sau sambata dupa ora 8,30/9 seara. ca de ce ar fi neaparat in prima sau in ultima zi de fest.? in prima zi abia ne descebaluim, in ultima zi e party-ul.

Proletar
31 May 2007, 22:03
ce misto de voi, astia din cluj... :)
eu trebuie sa fac 8 ore cu trenul pana acolo...hmmm

hellsteed
31 May 2007, 22:10
asa se intampla si pentru cei din cj care trebuie sa mearga la capitala... aceleasi fuckin problems :)...
oricine e bine venit la aceasta intalnire a forumului ? orice user mai mult sau mai putin pus la punct cu industria...
trebuie sa recunosc ca sunt putin complexat momentan probabil din cauza faptului ca majoritatea aveti varste mai inaintate decat mine si experiente in domeniu, pe cand eu sunt un wannabe.

herbert
31 May 2007, 22:19
am fost in seara asta in Enigma Caffe...
Enigma e perfect. Terasa, etaj, preturi ok, fara inghesuiala din Insomnia, afise de filme la intrare s.a. Plus ca am fost saptamana trecuta de doua ori (la fumatori!!!) si nu s-a lipit mirosul de fum de tigara de mine. :P
wow, legenda MinRep mai este in Romania, e la Cluj...
iese ca m-a mintit acel care il dadea emigrat in SUA...
ma rog, lume cu imaginatie :)

MinRep
01 Jun 2007, 08:29
wow, legenda MinRep mai este in Romania, e la Cluj...
iese ca m-a mintit acel care il dadea emigrat in SUA...
:lol: :lol: :lol:

Liou
01 Jun 2007, 11:09
oricine e bine venit la aceasta intalnire a forumului ? orice user mai mult sau mai putin pus la punct cu industria...

aceleasi intrebari mi le-am pus si eu, insa, cum invitatia e lansata la modul general, pentru Cinemagia, nu cred ca trebuie sa te simti in inferioritate. si in plus, chestia cu "pusul la punct" e relativa. niciodata nu le poti stii pe toate. sau daca te apropii sa le stii 'pe toate' intr-un domeniu, probabil ca ai mari lacune in alt domeniu. un truism.

trebuie sa recunosc ca sunt putin complexat momentan probabil din cauza faptului ca majoritatea aveti varste mai inaintate decat mine si experiente in domeniu, pe cand eu sunt un wannabe.

nu cred ca se pune problema discriminarii de varsta.
ce-ai zice daca ai constata ca majoritatea au varste f. apropiate tie? acasa putem presupune multe, insa in realitate toate presupunerile noastre se pot rasturna. asta-i farmecul unei astfel de intalniri. sa constati ca cineva, pe care l-ai crezut de 20 de ani, are de fapt 50, sau invers.

StefanDo
01 Jun 2007, 12:21
intalnirea este deschisa absolut tuturor forumistilor cinemagia, indiferent de varsta, experienta, numarul de postari sau cine stie ce alte caracteristici :)

acum este important sa stabilim data si ora
este ok duminica, 3 iunie, ora 21?

hellsteed
01 Jun 2007, 15:04
Perfect :) e mai ok in 3 decat in oricare alta zi :) from my point of view

tailgunner
02 Jun 2007, 11:49
cine merge?

StefanDo
02 Jun 2007, 12:09
Din lipsa de timp, ramane batut in cuie: duminica, 3 iunie, ora 21.00
Locul este "Enigma Caffe, pe Iuliu Maniu, mai jos de Sony, pe partea opusa. e la doua minute de cinema victoria, la 5 - 6 de arta si la 10 de republica. e situata chiar intre ele, la 2 minute de Meeting Point - Muzeul de Arta" (citat dintr-un post al lui gionloc, caruia ii multumesc pentru ajutor :) ).

Ne vedem acolo!

Liou
02 Jun 2007, 22:55
nu cred ca pot sa vin maine :(( e chiar batut in cuie?

jeleu
03 Jun 2007, 00:25
nu cred ca pot sa vin maine :(( e chiar batut in cuie?

e batut in coae, vorba lui tuca.

gionloc
03 Jun 2007, 00:26
Ne vedem acolo!

da, cu siguranta... in jurul orelor 21!

Jesus Fornicating Christ
03 Jun 2007, 15:31
Ajung si eu diseara.

Gloria
03 Jun 2007, 15:52
hm...eu ajung abia saptamana viitoare la Cluj; sa ciocniti un pahar si pentru mine; si daca va fi o intalnire si duminica pe 10 iunie inainte de festivitate, chiar m-as bucura sa va intalnesc; oricum, dupa tiff vom relua intalnirile cu vizionare de film ale Cinemagia pentru forumisti.

Jesus Fornicating Christ
03 Jun 2007, 16:26
Super
":)"

Alex Leo Serban
05 Jun 2007, 08:02
doar k festivitatea e SIMBATA, so...