View Full Version : eurovision 2007
Stau acum, si ma uit cum Serbia a castigat Eurovisionul. Nu sunt nebuna sa cred ca aveam vreo sansa sa castigam dar macar sa ne calificam acolo,dar anul asta s-au dat punctele la niste melodii de "durere" ( subiectiva din fire , mie mi-a placut nitel melodia finlandei, desi se aude mai bine pe youtube decat ce s-a auzit live :D ), macar sistemul veciniilor merge al dracului de bine in Europa. :w00t:
Proletar
13 May 2007, 00:39
dar ce, romania nu s-a calificat mai departe?
pe ce loc am iesit?
undeva in a doua jumatate a clasamentului, mai precis, cum mie imi urla muzica in boxe si zaream punstele zburand vesele la Serbia in ogrda, am sesixzat cum de pe locul 5 la inceput am ajuns a doua sau a treia tara pe coloana B ( coloana A fiind primele , daca nu ma incurc eu , 12 sau 14 tari) :?
Piotr Buendia
13 May 2007, 11:08
intrucat e un concurs de 2 lei vechi, ma bucur ca nu ne/am calificat
Proletar
13 May 2007, 11:18
Cei mai destepti au fost italienii, care si-au dat seama ca e o competitie de rahat si nu mai participa de vreo 10 ani.
Cei mai destepti au fost italienii, care si-au dat seama ca e o competitie de rahat si nu mai participa de vreo 10 ani.
iar noi ne dam de ceasul mortii, cu preselectiinationale, isterie colectiva, care pe care a plagiat si ajungem la Eurovision, ne ofuscam pe nu stiu ce chestii sonore, si aterizam pe locul 13, noroc cu capsunarii din Spania si ale lor 12 puncte si niste tari care ne-au facut pomana :x . Poate n-am invata minte la anul , sa nu ne mai isterizam attat si sa batem campii cu locul 1, cand mergem de celel mai multe ori la calificare sigura , ceea ce nu s-a intamplat anul asta :x
"Superb concurs" :((
Cu aºa voci leºinate ca ale românilor, câºtigãm cu brio.
Or mai fi þãri foste sovietice ºi foste iugoslave, sã se voteze între ele ºi sã schimbe eventual ºi numele concursului? :huh:
Carmine Galante
13 May 2007, 22:08
"Superb concurs" :((
Cu aºa voci leºinate ca ale românilor, câºtigãm cu brio.
Cu asa un rahat de melodie era de asteptat. Ca sa nu mai vorbim ca e plagiata.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.