PDA

View Full Version : ajutati-ne sa evitam desfiintarea cineclubului

julesetjimetcatherine
03 May 2007, 12:39
din decembrie pana acum am vazut si am vorbit despre cateva zeci de filme (vreo 30) in cadrul cineclubului de la cinemateca.. in luna mai, desi cinemateca sprijina cineclubul printr-o rubrica separata in revista, orele la care sunt programate filmele nu ne mai permit sa ramanem in sala de cinema dupa proiectie si sa le discutam.. stiu ca multi oameni care intra pe acest forum nu au fost niciodata la cineclub.. poate nici nu vor veni.. exista insa o mana de oameni pentru care aceasta manifestare inseamna destul de mult.. daca va place ideea de cineclub si vreti ca el sa existe in continuare semnati va rog cererea de ma jos.. aceasta va fi trimisa directiunii cinematecii, in speranta ca lucrurile se vor regla..
va multumesc!
link spre petitie:
http://www.petitiononline.com/cineclub/

Carmine Galante
03 May 2007, 19:49
In romanica orice minune tine 3 zile. Am semnat petitia.

marx
04 May 2007, 07:44
Inca n-am aflat care sunt motivele acestei actiuni de desfiintare, dar oricare ar fi argumentele dezmembrarea acestui necesar CINECLUB este o aberatie.

Si ca revolta mea sa fie deplina conditionez colaborarea mea la revista Cinemagia - pe segmentul de cinemateca - cu IMPLICAREA staff-ului CINEMAGIEI la stoparea acestei likidari.

julesetjimetcatherine
04 May 2007, 08:22
@marx
nu e o lichidare propriu-zisa.. filmele alea au fost programate la ore tarzii, sper eu ca fara intentii rele.. dar oricum ar fi, la Cinemateca, daca nu mergi cu petitii sau cereri care sa sperie prin numarul de persoane implicate, sansele de rezolvare e problemei sunt foarte mici..
daca v-ati imagina dezorganizarea de acolo.. e incredibil.. dar nu ii condamn.. pana la urma, e o institutie de stat, in care angajatii sunt platiti putin.. majoritatea sufera cu nervii si mai au si un complex de autoritate.. asa ca tot ce se poate face e sa supravietuiesti pe langa.. si chiar se poate face asta..
nu cred ca exista insa motive mari de ingrijorare.. vad ca deja petitia a fost semnata de peste 90 de oameni, probabil se va trece peste 100 pana luni cand o voi trimite, asa ca sper ca cererea sa fie rezolvata.. pe bune.. e atat de simplu.. daca nu dau curs cererii, atunci ma voi supara tare si voi considera ca o fac cu rea-vointa.. si atunci cred ca si altii se vor supara si vor actiona.. deocamdata insa, e bine ce se intampla..

Carmine Galante
04 May 2007, 09:19
Oricum deocamdata ai doar 67 de semnatari, asta e ca si cum nu ai avea nici una....

gionloc
04 May 2007, 09:46
Oricum deocamdata ai doar 67 de semnatari, asta e ca si cum nu ai avea nici una....

intoarce 6-le ca sa ai cifra corecta ;)

Supastar
04 May 2007, 10:48
desi nu sunt din buc, stiu k e si bine si greu s tii o cinemateca, asa k aveti tot sprijinul meu.

PS. cu mine sunt 100! 8)

Carmine Galante
04 May 2007, 18:36
Sa speram ca voteaza cat mai multi.

julesetjimetcatherine
05 May 2007, 00:55
@carmine galante
sa stii ca nu e atat de important numarul.. ok,daca erau 10 oameni nu era prea bine.. dar deja sunt peste 100, ceea ce reprezinta deja un grup de oameni care sustin ceva.. multumesc in numele cineclubului celor care au semnat petitia accesand acest forum.. ea ramane deschisa pana luni..

julesetjimetcatherine
15 May 2007, 17:20
s-a rezolvat.. am primit un raspuns pozitiv la cererea inaintata.. va multumesc inca o data pentru sustinere..

lumi27
12 Aug 2009, 07:51
Buna la toti cei din club,m-am inscris de curand si vreau sa fac parte dintre cei care vor sa salveze cineclubul mai ales ca vreau sa aflu cat se poate de multe despre filme si premii iar la randul sa pot scrie noutati ce pot afla despre filme

qazdaz
12 Aug 2009, 17:42
Se desfinteaza cineclubul ?!...eu ce sa mai zic ...in brasov functioneazaa un singur cinematograf ..la care ruleaza un film anonim din 2007 ..:|

illotempore2002
14 Aug 2009, 10:55
Daca-i anonim, fii sigur ca e un film bun ;)

Mikala
15 Sep 2009, 20:43
Am semnat ! :)

illotempore2002
23 Sep 2009, 18:50
Umpic de prea tarziu.....gen

Mikala
25 Sep 2009, 11:05
Atunci sorry

cremaxx
02 Dec 2009, 22:21
Am semnat si eu.Mai e valabila petitia?Daca nu ...ce naiba....va-ti folosit de ceva,acum faceti un pic de curat in urma.Cereti sa fie sters sau inchis topicul.

illotempore2002
03 Dec 2009, 00:27
Cineclubul nu s-a desfiintzat, mergeti miercuri la union linistiti.
:)

Jumperr
16 Jun 2010, 21:35
Am votat si eu,sustin petitia !