View Full Version : Death Note
hellsteed
26 Apr 2007, 18:53
Tocmai am gasit un anime super tare. Numele lui e Death Note. Desenul e de o complexitate extraordinara. IL gasiti la linku www.tv-links.co.uk la categoria anime. Cei care il vor viziona va rog sa va postati parerile :). ;) Nu vreau sa zic alte detalii despre el. Astept sa-l vizionati. SA vedem cine ramane :O :w00t: :w00t:
Eu am vazut si episoadele din anime aparute (31), si filmul (Death Note: The Movie). I'm completely addicted. Totally. L's my favorite. Although Yagami Light (Kira) is smarter. He is immature and think he can create a perfect world by killing. This is no justice. This is insanity!
And a second movie - The Last Name - airs. Oh, btw, the one playing Light's role kinda sucks. I mean, he doesn't look like the manga-Light, and he isn't cute either :) . But you got attached to him somehow. He is Kira, after all!
hellsteed
20 May 2007, 00:01
mie imi place de L... fiindca a dat impresia ca a fost tot timpul cu un pas inaintea lui Light
Dar defapt Light era inaintea lui L...pentru ca din momentul in care el a "renuntat" la Death Note a avansat foarte mult, fara ca L sa isi dea seama...sunt curios ce s-ar fi intamplat daca nu l-ar fi omorat Rem le L....
hellsteed
20 May 2007, 13:09
Eu sunt acuma la episodul 30... dar nu-mi place unde s-ajuns.... deja au tendinta sa le lungeasca ca orice serial care are succes
YusukeInuyasha
22 Feb 2008, 22:14
e unul dintre cele mai tari animeuri am vazut toate cele 37 de episoade
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.