PDA

View Full Version : Wolf Creek

freackboy
03 Apr 2007, 21:40
Acest film e unul dintre cele mai marfa filme din cate am vazut.Mai era putin si faceam stop cardiac .De mult n-am mai vazut un astfel de film,exceptand saw3.

Reiko
06 Apr 2007, 11:33
Pai ai grija ce filme vezi ca poate chiar o sa faci infart :D

Pitbull
06 Apr 2007, 13:07
Sau alpopoxie.

freackboy
28 Apr 2007, 15:08
HAHAHAHA CE GLUMA BUNA :P

florryinn
29 Aug 2007, 13:01
Si totusi... desi n-o mai fi "Acum pe ecrane" ...e bun de ceva filmul?

Windom
29 Aug 2007, 14:39
Intr-adevar e unul dintre cele mai kul filme horror din ultima vreme. Se distinge clar intre restul filmelor de gen si ma refer aici la droaia de horror-uri de doi lei made in Hollywood aparute recent (gen, Captivity) Nu o fi el un horror chiar original, dar isi indeplineste misiunea - it scares the shit out of you. In plus, exista o scena care il va unge la suflet pe orice fan horror care se respecta, o demonstratie despre cum erau impiedicati pe vremuri minerii din minele de aur sa o ia la sanatoasa cu prada :D
Doar Rohtenburg mi-a mai dat asemenea frisoane.

Vizionare placuta!

Pitbull
29 Aug 2007, 15:08
DuP anumiT kestii RCnte, mi-e m-ie (mie m-i-e) tomai klar k 1 Prsonagiu DTrminant (da nu DTrminist) D mai sus e clona lu cineva q 1 Kracter messed si o onoaR D arunKt ♪ cosh.

Windom
29 Aug 2007, 15:16
Despre mine e vorba?

Pitbull
29 Aug 2007, 15:28
Ce-ti veni??? :?
NIMIC de-acolo nu trimite spre tine - cä doar tu nu faci noaptea sä disparä.

Windom
29 Aug 2007, 15:35
Te-ai referit la personajul de mai sus si am presupus ca e vorba despre mine. :D A fost o neintelegere :)
Sint totusi, curios la cine te-ai referit?

Pitbull
29 Aug 2007, 15:40
1 Prsonagiu DTrminant (...) D mai sus
Deci, unul dintre ele - nu CEL de mai sus (nu tu).
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii. ;)
Lasä, cä dac-am nimerit-o, o sä se recunoascä el (sunt coduri destule, strecurate în mesajele mele anterioare). Dacä nu, asta e.

Pitbull
29 Aug 2007, 15:42
1 Prsonagiu DTrminant (...) D mai sus
Deci, unul dintre ele - nu CEL de mai sus (nu tu).
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii. ;)
Lasä, cä dac-am nimerit-o, o sä se recunoascä el (sunt coduri destule, strecurate în mesajele mele anterioare). Dacä nu, asta e.

florryinn
29 Aug 2007, 17:23
Psst Pitbul
I do not get it!? :(
Cine este vinovatul?
Eu sau cel de mai sus?

Pitbull
29 Aug 2007, 20:29
SUSPECTUL, nu "vinovatul" (no proofs).
Iar vinovatul (dacä este) n-ar pune întrebäri (sincere; poate doar la derutä); s-ar recunoaste pe sine din prima.

florryinn
29 Aug 2007, 21:15
M-am "confuzat" d tot.
Deci e unul care scrie aiurea pe forum si trebuie prins?! Vai dar ce fapta oribila a savarsit!! Glumeam, no offence pls :D
Keep searching, nobody here