PDA

View Full Version : kestii memorabile

silver_boy
09 Mar 2007, 04:34
auzita azi-noapte, la un Club ( unde vin numai "roacãri")
" Daca Dumnezeu ar fi intentionat sa nu ne masturbam...ne-ar fi facut mainile mai scurte" !!!

silver_boy
20 Mar 2007, 00:45
jack sparrow- intr-o vizita de lucru in Polonia

http://www.youtube.com/watch?v=4ZLcI296eXw&NR

riad31
24 Mar 2007, 20:15
E bine ca puteau sa vorbeasca rockerii :) Mai bine cantau.

silver_boy
11 Apr 2007, 19:04
ºtiþi tipu ãla de mesaj subliminal ( de la fraze, cuvinte, refrene, slogane publicitare , pînã la onomatopee) pe care le preiei inconstient de te miri unde (chiar , de unde?) si te pomeneºti reptetîndu-le tãlîmb all f.uncking day...running trough ur head
Well, today, am fost urmarit KGBist, obsesiv, idiot, de lirica unor versuri din Phoenix ( desi nu i-am mai ascultat pe baietii astia de o cîrcã de timp)

Te întreb pe tineee soareee:
Dragosteaaa murit-a oareeee

somebody help me, pls.
i mean, what the...

Te întreeeb pe tineeee soareeee
Dragostea murit-a Oareeee

Alex Leo Serban
12 Apr 2007, 11:42
... si kre era intrebarea (k sa t putem ajuta)??

StefanDo
12 Apr 2007, 12:30
hm, era mai naspa in liceu cand a aparut "slagarul" ala cu "Libera la mare, stau cu tine la soare, bla bla bla pe nisipul fierbinte/nu mai sunt o fata cuminte" :D Nu stiu cum se face ca melodia a avut mai mare succes la tipi decat la fete. Si sa auzi tipi de 2 metri inaltime fredonand chestia asta toata ziua suna destul de freaky :D

Alex Leo Serban
12 Apr 2007, 12:50
hm, era mai naspa in liceu cand a aparut "slagarul" ala cu "Libera la mare, stau cu tine la soare, bla bla bla pe nisipul fierbinte/nu mai sunt o fata cuminte" :D Nu stiu cum se face ca melodia a avut mai mare succes la tipi decat la fete. Si sa auzi tipi de 2 metri inaltime fredonand chestia asta toata ziua suna destul de freacky :D

d c freaky?! mi s pare kinky! :P

Leonard
12 Apr 2007, 14:00
ºtiþi tipu ãla de mesaj subliminal ( de la fraze, cuvinte, refrene, slogane publicitare , pînã la onomatopee) pe care le preiei inconstient de te miri unde (chiar , de unde?) si te pomeneºti reptetîndu-le tãlîmb all f.uncking day...running trough ur head
Well, today, am fost urmarit KGBist, obsesiv, idiot, de lirica unor versuri din Phoenix ( desi nu i-am mai ascultat pe baietii astia de o cîrcã de timp)

Te întreb pe tineee soareee:
Dragosteaaa murit-a oareeee

somebody help me, pls.
i mean, what the...

Te întreeeb pe tineeee soareeee
Dragostea murit-a Oareeee
cam acelaºi lucru am pãþit eu mult timp cu tîmpenia aia de melodie din Cum mi-am petrecut sfîrºitul lumii, "þara noastrã-i þara noastrã bla bla". cu cît îmi revenea mai des în minte cu atît uram mai mult acest film. ºi sper sã nu mai ajung sã vãd vreun film de Mitulescu, ºtiind cã lucreazã atît de mizerabil cu subliminalul.

Alex Leo Serban
12 Apr 2007, 14:27
[sper sã nu mai ajung sã vãd vreun film de Mitulescu, ºtiind cã lucreazã atît de mizerabil cu subliminalul.

DA
ASHA E
si mai ales cu 'subliminalu altuia'! :w00t:

Pitbull
12 Apr 2007, 14:40
Cicä e pe-aici pe undeva un loc care scrie pe el www.google.com
Cicä el cautä ce tie nu-ti vine.
Cicä s-ar putea sä-ti dea si una mie sase zeci de gäsituri (bune - adicä text, formatie, etc.), la o întrebare ca asta - adicä: Search "întreb pe tine soare".
Cicä am putea sä ne mai descurcäm si singuri, färä mai postäm mesaje la numär si topicuri tip spam.

silver_boy
12 Apr 2007, 17:24
"Haidi bre... (nea Pitbulle) matale nu eºti om bre..."
te superi din atîta lucru ...suntem la cafenea, spãlãm varzã, ce vrei, nu toatã lumea e aºa profundã ca matale, unii e... mai superficiali... and so what dacã îºi mãresc numãrul de mesaje ( bine cã nu-ºi mãresc colesterolul)

silver_boy
18 May 2007, 00:54
anu trecut ( parca) BBC-ul a comis una dintre cele mai mari gafe invitand intr-un studio de ºtiri un tip modest venit sa se angajeze ca electrician or something. Confuzia a plecat de la faptul ca sãrmanul tip avea acelasi nume cu invitatul emisiunii. Si de la un banal inteview pt. job s-a pomenit poftit intr-un studio de stiri si consultat ca o autoritate în IT.
overall, io zic ca s-a descurcat binisor ... :lol: kestia mi se pare absolut memorabila si bunã de-un scurt metraj
ps. and yep, seamana putin cu shrek :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=zWAvHnfJsOQ&mode=related&search=

aayana
18 May 2007, 01:42
o chestie similara a patit si Andrei Gheorghe cand nu stiu ce tip de la radio a zis ca se sinucide si trebuia sa vorbeasca pe strada cu prietena lui si de fapt tipa era una care vroia sa apara la tv si nu prea stia ce zice..mda, si totul era live (asta pe vremea cand era Ghe la Antena :)

Supastar
18 May 2007, 13:05
overall, io zic ca s-a descurcat binisor ...

mi se pare k s-a descurcat extraordinar de bine... adica improviza omul la greu si, in ciuda unor mici balbaieli si a limbajului aproximativ, a continuat destul de mult timp sa faca acest lucru fara a se pierde.

hellsteed
18 May 2007, 19:35
aproape ca-i zburau nasturii de la camasa cat de greu respira... dar s-a descurcat omul... si-a facut lectiile de acasa :P

silver_boy
22 May 2007, 03:11
incredibil...chestia asta imi aduce aminte de-o interventie similara a tatucului Brucan (nu-i aºa?) tot într-o plenarã, încheiatã la fel: interventie " off-topic", secunde interminabile de stupoare ( cine îndrãznea sã facã aºa ceva?) dupã care aplaudacii, lobotomizaþi, intrindu-si in rol...oh my god in ce lume am trait!

http://www.youtube.com/watch?v=UXjlz5S0JGQ

later edit: si dupã insurgentu Pirvulescu, ia cuvîntu , cine?..tovarãºu Popescu- Puþuri (hahaha ce nume frate...se simte lucratura a la moromete: nea nicu bã, il impinge la inaintare pe toarãºu Puþuri ( incomensurabil mai prost dar la fel de venerabil) ca sa dreagã busuiocu...si asta cu limbaju lui de lemn de soc, face ce stie el mai bine...rîsu-plînsu

silver_boy
22 May 2007, 20:05
..ºi totuºi nici Pirvulescu nici toarãºu din lac în Puþuri, n-a amintit nimic, în plenarã, de cele 7 minuni ale comunismului. So, în comunism...

1. Toata lumea avea de lucru. 2. Desi toata lumea avea de lucru, nimeni nu muncea. 3. Desi nimeni nu muncea, planul se facea peste 100%. 4. Desi planul se facea peste 100%, nu puteai cumpara nimic. 5. Desi nu gaseai nimic de cumparat, toata lumea avea de toate. 6. Desi toata lumea avea de toate, toti furau. 7. Desi toti furau, niciodata nu lipsea nimic...

Carmine Galante
22 May 2007, 20:53
http://www.youtube.com/watch?v=UXjlz5S0JGQ

Unii descopera tarziu chestii "memorabile", fumate si mult rumegate.

www.igu.ro/latrecut

http://www.igu.ro/latrecut/?cat=9

RIP
23 May 2007, 23:10
oricum faza cu emil Boc, picand la emisiunea lui gheorghe e antologica, am ajuns cu acest humpty dumpty pana la Jay Leno :happy:

silver_boy
07 Jun 2007, 23:20
CTP-ul, lansîndu-se in hermeneutici cinefile, sfîrºeºte dînd de gard cu literatura rusã...(inregistrarea din 31 Mai part.2)

http://www.gandul.info/inregistrare-videochat.html?3921;324805#video

ulrich
26 Jun 2007, 16:15
http://film.guardian.co.uk/100filmmoments/0,,76993,00.html

marx
30 Jun 2007, 13:23
http://film.guardian.co.uk/100filmmoments/0,,76993,00.html
interesant topul, dar cam lipsit de referinte europene...

- n-am inteles de ce figureaza in top Babette's Feast si nu La grande bouffe, mult mai spectaculos si visceral
- Manon des sources, drama rustica de Claude Berri, ce face parte dintr-un diptic e inferioara primei parti, Jean de Florette, din care as fi ales scena mortii lui Depardieu alias Jean de Florette dupa care plange Yves Montand in secventa ce figureaza in top.
- Kes a lui Ken Loach mai avea o scena tusanta, cand pustanul face o dizertatie stangace despre soimul sau in fatza clasei.
- nu putea lipsi scena absolut groteasca din Le Fantôme de la liberté a lui Bunuel cand la un dejun, toti comesenii isi descopera fundurile si le aseaza nu pe scaune, ci pe wc-uri, iar mersul la buda insemna mersul la masa
- as fi ales o secventa din Balul pompierilor de Milos Forman, acea tentativa de alegere a unei Miss...
- si Menzel are multe kestii memorabile, mai ales in Acei oameni minunati si aparatele lor de filmat sau in Trenuri strict supravegheate.
- si din pacate lipseste secventa mea favorita din cinefilia personala, moartea procurorului din I... comme Icare de Henri Verneuil, un fel de dans in slow-motion, o alunecare gradata din viata in neant...(superba secventa!).

silver_boy
12 Aug 2007, 17:57
...nr. la Loto de saptamana asta unde reportul e de 7 milioane de euroi:

42 43 44 18 46 47

pacat ca n-a iesit si 45...( i mean, dao in pizda masii de treaba)

seven7seven
12 Aug 2007, 18:40
No really!
Alea sunt numerele? :o

Proletar
12 Aug 2007, 20:19
da, alea-s :w00t:

azi ma gandeam cum mi-as imparti cele 7 milioane de euro daca le-as fi castigat.

voi face acelasi efort si duminica viitoare :hmm:

thequietsurfer
24 Aug 2007, 18:06
Inca o mostra de baie nationala in kkt:
http://www.hotnews.ro/articol_82154-Regizorul-italian-Giuseppe-Tornatore-Agresorii-mei-sunt-probabil-romani.htm

Carmine Galante
25 Aug 2007, 00:59
Da de unde stia ca sunt romani, miroseau a asa ceva ? :shock:

seven7seven
25 Aug 2007, 09:31
A praz, a slanina sau a bors?

thequietsurfer
15 Sep 2007, 22:29
Asta-i chiar memorabila: articolul Mariei Andries din gsp despre..."432". Initial, am vrut sa sar peste el, spunandu-mi: ce dracu' s-a apucat fatuca asta sa scrie despre filme intr-un ziar de sport? Mai divaga ea uneori da' eu imi spuneam(in gand k nu am iesiri de genu' asta prea des) k e muiere si o priveam ingaduitor, ca pe un fel de Emma Bovary. Aterizase si ea prin paginile unui ziar de sport, nu era in stare sa scrie alte articole in afara de smiorcaielile moraliste in care mitralia cu gloante de cauciuc(nu insa oarbe) personajele de basm fotbalistic fara eroi si acum suspina dupa o lume mai buna.
Articolul de fata este impregnat si el cu o doza de feminism insa in acest caz nimic nu este deplasat(poate cu exceptia temei care nu face obiectul unui ziar de sport). Mereu mi s-a parut ca tipa asta degaja ingenuitate si k scrie oarecum impotriva firii, dar mi-am schimbat perspectiva. Poate k uneori este nevoie si de astfel de OZN-uri prin ziarele de sport. Ele reusesc intotdeauna sa atraga(distraga) atentia si nu e rau nici sa ridicam putin spranceana caci poate poate vom reusi sa deschidem ochii mai larg, sa privim si catre altceva. Merita citit macar pt. titlu.
Scuze pt. dimensiunea mesajului, scuze useritelor dak tonul a fost la inceput vag misogin si be my guest http://www.blogsport.ro/andries/2007/09/15/dumnezeu-a-cazut-la-montaj/

lady_mystyque
28 Sep 2007, 00:37
http://www.youtube.com/watch?v=qH06YVjHNhE :lol:

asta si faza cu bataia aplicata unora in direct de catre andrei gheorghe ... care btw nici acu nu stiu era pe bune sau era farsa ? :?
lamuriti-ma si pe mine... :?

Proletar
28 Sep 2007, 08:38
era farsa:)

Cazeemeer
28 Sep 2007, 09:27
Bataia cu invitatii era farsa.
Momentul aviatic al lui Boc e veritabil.

lady_mystyque
30 Sep 2007, 10:28
Bataia cu invitatii era farsa.
Momentul aviatic al lui Boc e veritabil.
de mom lui boc stiam ca e veritabil ca stiu ca l-am vazut cand a fost live... ma uitam la emisiune at! :lol:

silver_boy
05 Oct 2007, 18:29
http://umor.pentru-toti.ro/content/view/288/54/

silver_boy
06 Oct 2007, 12:17
...OMG

http://www.youtube.com/watch?v=qqPRfoLP3tI&mode=related&search=pula%20mortii%20masii

Carmine Galante
06 Oct 2007, 16:28
E veche si fumata.

Carmine Galante
07 Oct 2007, 14:55
de Tudor Chirila

Baieti ... bagati la cap (si aici ma refer la minte, nu la "p***").

"Femeile au nevoie de protectie, tandrete si p***. Barbatii stiu asta dar sunt convinsi ca p*** le poate inlocui pe primele doua. Ei nu stiu ca p*** este in multe cazuri primul lucru de care femeia s-ar dispensa in cautarea fericirii. Barbatii uita mereu de tandrete si protectie. Uita pentru ca sunt suficienti, invingatori, virili si lipsiti de nuante.Pana si orgasmul e lipsit de nuante la barbati.Nici macar nu il putem mima.Astfel ca prima intrebare care vine in mintea barbatului inselat este: O fi mai bun la pat ca mine? Apoi invariabil: Are p*** mai mare? Nici prin cap nu-i trece barbatului suficient, invingator si viril ca adversarul care tocmai i-a luat urma prin asternuturile iubitei a avut mai mult timp, a pus intrebari nerostite demult, a mangaiat, a avut rabdare si a ascultat atent cu blandete in privire. Ce are cheliosul ala cu burta in plus fata de mine? Ala e barbat? Ce dracu are ala in plus? O p*** mai mare? Nu, frate, are mai multi BANI ! vine invariabil etrenul raspuns. Asa e, de multe ori,zicem si noi. Dar nu despre acele femei si barbati vorbim noi. Nimanui nu-i trece prin cap ca barbatul cu chelie si burta intelege sa pretuiasca femeia de langa el cu disperarea celui care poate pierde ultimul tren. Trecut prin multe, cu cicatrice in suflet si dezvantajat fizic, trecut de prima tinerete el stie ca unica sansa este sa mangaie, sa asculte, sa inteleaga, sa fie atent sa deschida usa inainte ca ea sa sune. Si mangaie, asculta, intelege. Desavarseste un ritual al gesturilor care conteaza este mereu prezent gata oricand sa intinda un brat nu foarte puternic dar mereu oportun. Mai presus de orice nu cere nimic in schimb, cel putin nu in mod evident pentru ca, sa nu uitam, si el e barbat, vanator experimentat.Cu lacrimi in ochi varsate pe ascuns cand masina ruleaza monoton si ea priveste absent peisajul de pe scaunul din dreapta, femeia va decide sa renunte la p*** care ii da fiori de multe ori pe saptamana - nu e de ajuns...El, tinar carierist si stresat, conduce si nu intelege ce dracu ar mai trebui sa faca pentru linistea cuplului.Ca doar depune toate eforturile.Trage masina pe dreapta si se usureaza in plin camp. Se urca inapoi fara sa-si aduca aminte ca ea l-a rugat sa-i aduca puloverul din portbagaj.Vor ajunge in curand la munte.Undeva la acelasi hotel se vor intalni cu un barbat jovial trecut de prima tinerete dar cu zambet irezistibil si povesti fantastice.Femeile au nevoie de protectie si tandrete.Femeile renunta cel mai usor la P*** .Barbatii renunta la tandrete si protectie.Acest razboi surd al neintelegerii va da nastere profitorilor .Cine sunt ei ? Pe termen scurt amantii. Pe termen lung cei intelepti si rabdatori.Pe drumul de intoarcere el este bucuros si usurat ca ea si-a revenit. E vorbareata si nu mai priveste absenta pe geam Si zambeste ca in prima zi. E prea neatent ca sa realizeze inceputul sfarsitului.Pe terasa hotelului barbatul jovial, trecut de prima tinerete savureaza un cognac...Pe buza paharului este zahar... "

Primita pe mail.

silver_boy
07 Oct 2007, 18:55
Premiile Ig Nobel, aflate la cea de-a 17-a ediþie, au fost înmânate câºtigãtorilor de laureaþi ai adevãratelor premii Nobel, precum Craig Mello (Medicinã, 2006), Dudley Herschbach (Chimie, 1986), Robert Laughlin (Fizicã, 1998), William Lipscomb (Chimie, 1976) ºi Sheldon Glashow (Fizicã, 1979).

Printre câºtigãtori s-au aflat urmãtorii:

Chimie - Mayu Yamamoto, din cadrul Centrului Medical Internaþional din Japonia, care a descoperit o metodã de extragere a vaniliei sau a aromei de vanilie din balega de vacã.

Lingvisticã - Juan Manuel Toro, Josep B. Trobalon ºi Nuria Sebastian-Galles, de la Universitatea din Barcelona - pentru un studiu în care au demonstrat cã, uneori, ºobolanii nu reuºesc sã facã distincþia între o persoanã care rosteºte cuvinte japoneze în sens invers ºi o persoanã care vorbeºte olandeza în acelaºi fel.

Premiul pentru pace - Laboratorul Air Force Wright din Ohio, SUA, pentru dezvoltarea unei bombe chimice, aºa numita bombã homosexualã, care i-ar face pe soldaþii inamici sã se îndrãgosteascã între ei.

Biologie - Dr. Johanna E.M.H. van Bronswijk, de la Universitatea de Tehnologie din Eindhoven, pentru un recensãmânt al tuturor gâzelor, insectelor, pãianjenilor, pseudoscorpionilor, crustaceelor, bacteriilor, algelor ºi ciupercilor care împãrtãºesc acelaºi pat cu noi, în timpul nopþii.

Economie - Kuo Cheng Hsieh, din Taiwan, pentru patentarea unui dispozitiv care îi prinde pe jefuitorii de bãnci aruncând asupra lor un fel de nãvod, pe care l-a denumit “sistemul cu plasã pentru capturarea imediatã a tâlharilor”.

Pitbull
10 Oct 2007, 13:42
Cineva a avut azi-noapte un flash:

9 decembrie, räzboi cu Iranul

Päi sä vedem..

Carmine Galante
10 Oct 2007, 20:46
http://www.tvr.ro/articol.php?id=19275&c=47

Alex Leo Serban
11 Oct 2007, 20:47
c aiurea!
scuipa p base si-i face jocurile...
asta s keama incoerenta :P

Pitbull
11 Oct 2007, 20:50
Sau poate e selectiv.
Scuipä pe ce-are Bäse räu si-i face din jocuri ce-are bun...

(Glory, Steffy, Longie! Preparati de moderati, cä iar o luaräm de la-nceput! :w00t: )

Alex Leo Serban
11 Oct 2007, 20:53
auzi, tu esti turnatoru d serviciu??
cum postez cva, ma torni :x
k sa nu mai spun k e penibil sa n tot explici 'c vrea sa spuna nume'...

Pitbull
11 Oct 2007, 20:58
Nu te torn, te spun.

Mama lu' Cafeneaaa!!! Mama lu' Cafeneaaaaaa...!!! :o Uitati la Sändel si Fänel, iar se bate!
Mm! :P

Iar explicatu' cevrutului sä spunä nume e retorico-amortizoristic.

Carmine Galante
12 Oct 2007, 03:16
auzi, tu esti turnatoru d serviciu??

Se sterg doar aberatiile.

Alex Leo Serban
12 Oct 2007, 05:47
mai bine sa spui aberatii (din cind in cind; s mai intimpla!) decit sa fii una, tot timpul...

Carmine Galante
12 Oct 2007, 07:37
mai bine sa spui aberatii (din cind in cind; s mai intimpla!) decit sa fii una, tot timpul...
Anti edit.
Pentru chestia asta ai merita sa stai pe tusha si tu un timp. Continua sa ne explici cum e cu sexul anal si oral, de cateva pagini incoace numa' asta faci pe cinemagia. Bogata contributie, la mai mare ! :lol:

Alex Leo Serban
12 Oct 2007, 09:40
t simti vizat?? eu am facut o simpla constatare, cu valoare d generalitate...

cit priveste 'kestiile cu sexu', probabil k ai scame-n oki & mai bagi d la tine, din inepuizabila-ti obsesie pt 'the prurient' si/sau the money; nu am observat sa ai vreo contributie notabila la 'cartea preferata', d ex :lol:

Pitbull
12 Oct 2007, 13:46
Mama lu' Cinemagiaaa!!! :w00t: Uitati la acestia...!

silver_boy
14 Oct 2007, 18:45
( Andrei Plesu, note stari, zile - DilemaVeche nr.192)

Miercuri, 14 ianuarie 1976, Bonn

Dacã s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.

silver_boy
16 Oct 2007, 01:22
memorabila ( si trista, ca orice despartire) scurta nota de "la revedere" a lui als din ID... o redau aici, integral, cu speranta ca autorul "exilului" autoimpus se va re-intoarce cat mai grabnic sa depuna - tot in scris, si poate tot in ID - ...marturie

" Cu aceste insemnari despre festivalul de la Venetia , a 64-a editie, imi iau la revedere de la cititorii Ideilor In Dialog...Am decis - cu acordul prietenului Horia Patapievici - sa-mi iau o vacanta mai lunga in care sa reflectez la lucruri care sunt, si nu sint, strict cinematografice: un fel de "post" prelungit de la scris. Cum am publicat o carte care se cheama Dietetica lui Robinson, mi s-ar parea o dovada de ipocrizie sa continuu sa scriu, alimentand lucrativ un program care se reclama, tocmai, de la eshiva si "ermitaj". Va multumesc ca ati avut rabdarea sa citit - lunar - aceste doua pagini: mesajele multora mi-au fost nespus de dragi."

EgoN
16 Oct 2007, 12:31
da, trista :(.

sper sa nu renunte si la pozele de pe liternet :(
http://atelier.liternet.ro/articol/5032/Alex.-Leo-Serban/Trei.html (my favourite :love: )

Supastar
16 Oct 2007, 18:06
bai, banuiesc ca se refera numai la a renunta sa scrie.

thequietsurfer
16 Oct 2007, 21:53
Citisem si eu mesajul de adio din id si nu stiam ce sa cred. Mie incercarea asta care aduce a asceza nu mi se pare atat de surprinzatoare. Are si omu o varsta, zicea pe undeva ca jurnalismul este totusi o forma de prostitutie(parca Tolstoi il vedea ca pe un bordel intelectual) cu toate ca scria pentru niste publicatii "de nisa", "culturale", "pt. intelectuali" sau cum mai sunt ele etichetate de catre cei care le privesc in raport cu "presa normala".
Eu miros ca ne pregateste ceva semnificativ; un proiect pe care nu a avut timp sa-l infaptuiasca, sa-l definitiveze. Cred ca (ne) coace ceva.
Sau poate ca am eu nasu infundat si nu miros bine. Nu stiu, da imi vine greu sa cred ca i s-a acrit intr-o asemenea masura de expunere.

herbert
16 Oct 2007, 22:45
il invidiez pe als.
uite, poate sa se lase, asa, ca un nobil cu o mostenire fabuloasa, de scrisul pt reviste... refuza prim-planul, desi are o prestatie excelenta, apreciata de multa lume.
este alegerea lui... mie insa imi va lipsi, mai ales pe linie cinematografica, unde nu are egal in Romania...
mi-as dori sa se consacre mai mult literaturii. are instrumente foarte potrivite pentru proza (vezi cele doua carti excelente pe care le-a publicat). negrabit, cu pasaje de hedonist in delir, sa scrie romane. sa devina un Houellebecq al Estului...

Carmine Galante
24 Oct 2007, 18:55
TATAL MEU ESTE BOIER SI-ARE MARE CARACTER MI-A ADUS ELICOPTER!!!! (http://www.youtube.com/watch?v=HtXZgnLFTdU). Da-o dracu' de treaba, asta e tara in care traiti / traim.
Si daca e circ trebuie sa fie si o inmormantare! (http://www.youtube.com/watch?v=aKtZwFFhUZE) Hai Romania, hai Steaua, hai Gigi !

Supastar
24 Oct 2007, 22:14
pai, stai putin! s-a intors lumea cu curu'-n sus? Eu nu mai inteleg nimic!

tie nu-ti plac kestii alea??? :huh:

herbert
24 Oct 2007, 22:53
sigur ca-i plac... mimeaza si el o stupoare, dar nu-l crede nici Korben.
este mediul lui, se vede dupa prestatia de pe Cinemagia...
lume-nume-minune...

Carmine Galante
25 Oct 2007, 14:22
lume-nume-minune...
:lol:
"Nu te apleca decat pentru a iubi.
Daca mori, tu continui sa iubesti" - Rene Char

Asa ca apleaca-te !

StefanDo
25 Oct 2007, 15:11
traducerea e un pic neinspirata, iar Carmine a luat-o exact incotro nu trebuia... :)

originalul: "Ne te courbe que pour aimer. Si tu meurs, tu aimes encore."
Sensul e de a se supune, a se lasa subjugat.

Alex Leo Serban
25 Oct 2007, 18:54
traducerea e un pic neinspirata, iar Carmine a luat-o exact incotro nu trebuia... :)

eh, carmine o ia asha cum stie el s-o ia - buftea-style! :lol:

herbert
25 Oct 2007, 20:43

StefanDo, nu te lua dupa simtirea si interpretarea vulgar-plebee a lui carminume. traducerea e foarte buna. e facuta de Virgil Ierunca, care a trait aproape toata viata la Paris, mare carturar, poet si, mai ales, fin degustator de poezie, cum putini au existat si exista. pentru cei interesati, vedeti volumul de poeme si traduceri din poezia franceza semnat de Virgil Ierunca, aparut la Humanitas, acum vreo 5 ani.

StefanDo
25 Oct 2007, 22:06
hmmmmm :) nu contest eruditia si talentul de traducator al lui Ierunca, dar alegerea cuvintelor din semnatura ta mi se pare totusi neinspirata. Se pierde izul de ritm din original, iar cuvintele sunt f. putin ofertante la nivel semantic (sau trimit unde nu trebuie). Dar, desigur, e doar parerea mea... :)

herbert
25 Oct 2007, 22:51
hai sa nu ne complicam si sa avem crampe estetice acolo unde nu e cazul...
numai pt carmine o "aplecare" inseamna sa i-o tragi cuiva sau sa ti-o traga cineva.
brrr!

Carmine Galante
26 Oct 2007, 00:15

Ete fix P. Traducerea nu imi apartine, apartine celui ce si-a pus citatul tradus dupa ureche in romaneste la semnatura. Daca era tradus "buftea style" suna cam asa : simti un gol in gaoaza*, trebuie sa-l umpli cu ceva .... cu p. mea ". Si nu mai faceti figuri ca stiu ca unul dintre voi isi doreste asta cu ardoare. Huo !

*Gaoaza, gaozar sintagma patentata de presedintele Basescu. ;)

StefanDo
26 Oct 2007, 09:59
carmine galante, bannat 3 zile

herbert
26 Oct 2007, 10:18
carmine galante, bannat 3 zile
bine i-ai facut, prea se uita in curu' oamenilor...
dar de ce numai 3 zile? el nu e inocent in chestii de marlanie, e recidivist...
imi imaginez cat de mult sufera acum Pitbull - un fel de mama a ranitilor pe Cinemagia - , care a garantat pentru el...

Pitbull
26 Oct 2007, 13:30
imi imaginez cat de mult sufera acum Pitbull
Concret - cât? (Pe scala suferintei crestine - sau pe a celei atee, cä am algoritmul de convertire; dar cu nu mai mult de douä zecimale.)

silver_boy
31 Oct 2007, 18:51
cat priveste scoala romaneasca ( si filmuletul de mai jos) pendulez intre stupefactie si...invidie lol Oricum, totul, eminamente memorabil.

18+ pls.

http://www.piticu.ro/blog/

Carmine Galante
31 Oct 2007, 20:03
Scoala adevarata, nu gluma. :lol: Dadeau si aia pe pro tv ceva similar, dar nu se compara. Totusi "profesorul" pare tot elev, nu se vede prea bine.

herbert
31 Oct 2007, 21:11
ma bucur f. f. mult ca carmine (scuzati caca-ul) a trecut cu succes peste inca o banare si priveste optimist spre o alta...
e o chestiune care, usor-usor - vorba lu' Hagi -, se incarca de memorabilitate pe cinemagia.

Carmine Galante
31 Oct 2007, 21:35
Hagi e un analfabet. Nu e deloc memorabil, deci e offtopic. A fost memorabil cand dadea cu picioru' in bashica. ;)

Alex Leo Serban
31 Oct 2007, 21:41
hagi e un geniu, vorbesti prostii
k intotdeauna

Pitbull
31 Oct 2007, 21:45
:shock: Nu väd de ce atâta discutii - clipul e clar si se observä foarte bine ce se întâmplä: o scoläritä îsi masturbeazä (în web-engl. = "masterbating") colegul de bancä, lucru care se face atunci când nu poti pentru ca sä te acuplezi, si fiindcä erau la curs, cu domnul profesor în clasä, sigur cä nu le-a dat voie. :sleep: Asa a fost de când lumea lume: nu e permis de avut relatii sexuale în timpul orelor :( , iar onania e primul si cel dintâi înlocuitor. :hmm: Ce-o fi asa de memorabil în "kestia" asta, nu stiu. :huh:
...A, si cred cä erau la ora de mate... sau poate de francezä... A observat cineva ce scria în caietele de notite? :?

Alex Leo Serban
01 Nov 2007, 06:47
...A, si cred cä erau la ora de mate... sau poate de francezä... A observat cineva ce scria în caietele de notite? :?

scria: "cursu asta este o laba!"

Pitbull
01 Nov 2007, 10:13
A, päi clar atunci. Avea dreptate ambii doi. :sleep: Ea sä-l, el sä se lase. Oare ce medie aveau?

StefanDo
01 Nov 2007, 10:14
trei picaturi

Pitbull
01 Nov 2007, 10:24
Pe secundä, minut, sau orä?

Pitbull
01 Nov 2007, 10:27
Eronat. Programul se cheamä "cornuletul si laptii".

StefanDo
01 Nov 2007, 11:13
Pe secundä, minut, sau orä?

per numar

Pitbull
01 Nov 2007, 14:42
A :hmm:

L.E. (dupä o adâncä chibzuintä) Deci erau la mate. :sleep: Am zis eu.

Gloria
01 Nov 2007, 16:38
O noua Balada pentru Romanica noastra:

http://www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-de-noapte-gherghina-stancu-si-ultima-ei-compozitie.html

silver_boy
01 Nov 2007, 17:54
"Fiþi veseli prieteni, Sã bem, sã cinstim; Elodia-i moartã; Noi încã trãim!"

Haide-ti, manutele sus, toata lumea o data cu Gherghina: "Elodiaaaa e moartaaaa...."

LOL OMG LMFAO ...FBI, KGB, NASA ETC

Supastar
01 Nov 2007, 20:07
a propos de elodia, titlu de un absurd delicios in banda de sus de pe OTV aseara:

REGELE VARICELOR VA INTREABA: DORITI REINTRODUCEREA PEDEPSEI CU MOARTEA?

WTF?!? cine-i regele varicelor? si ce are el cu pedeapsa cu moartea?

Cazeemeer
02 Nov 2007, 00:00
WTF?!? cine-i regele varicelor? si ce are el cu pedeapsa cu moartea?

Daca OTV considera ca parerea regelui varicelor e importanta, asa trebuie sa fie. E un fapt dovedit ca dezbaterile care incep la OTV ajung in scurt timp sa monopolizeze restul mass-media.
Point in case: http://www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-de-noapte-povestea-avocatei-disparute-a-ajuns-pana.html - Cazul Elodia, analizat de travestitul "Cora". Moment de impact maxim? Cora taie carnea pentru un gratar si vorbeste despre metodele (transare si dizolvare) prin care se putea distruge cadavrul Elodiei pentru a ingreuna ancheta.
BONUS (ca odata ce am intrat pe site-ul PoveStirilor...): http://www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-de-noapte-stelian-ogica-pe-urmele-elodiei.html Stelian Ogica se epileaza si discuta cazul Elodia. N-am avut chef sa ma uit la inregistrare, dar descrierea suna captivant.

Carmine Galante
02 Nov 2007, 21:10
http://www.flickr.com/photo_zoom.gne?id=1815206149&size=l

Mala Portugal
03 Nov 2007, 10:33
:lol: trupa din Dambu' Rotund in Outwear

StefanDo
05 Nov 2007, 18:37
pfffff :lol:
presa britanica nu se potoleste cu divortul McCartney - Mills, iar acum are un motiv in plus sa-si umple paginile: se pare ca Heather Mills a spus niste lucruri rele despre Stella McCartney, fiica ei vitrega, iar aceasta se razbuna tacut (dar usturator) lansand un colier "cu un singur picior". Inca nu se stie cum arata dracovenia... :lol:

silver_boy
07 Nov 2007, 17:03
...bancu asta ...

Un barbat in autobuz.Vine un tip, arata cu degetul spre el, si zice :
-Impotentule!!
Azi asa, maine-asa...
Dupa cateva zile, acuzatu nu mai suporta, si se plange sotiei :
- Draga, in fiecare dimineata vine un tip in autobuz si imi zice ca sunt impotent..
A doua zi..Vine tipul iar il ia de obraz :
- Paraciosule!!"

Gloria
09 Nov 2007, 15:40
http://www.callcentermovie.com/movie/movie2.html

Gloria
09 Nov 2007, 15:54
Luni, 12 noiembrie, de la ora 22.00, in cadrul emisiunii Miezul problemei, difuzata la National TV, Madalin Ionescu va prezenta, in premiera, primul documentar realizat in Romania din culisele pornografiei din tara noastra :shock: .

Printre vedetele filmelor de profil intervievate se numara Alina Plugaru :( , Titus Steel :sick: , Jasmine Rouge :huh: , Oana si Mihai :shock: , precum si producatorul Zoltan Nagy. Veti putea urmari, in premiera, secvente necenzurate :oops: din timpul filmarilor din culisele filmelor realizate in Romania.

ma intreb:
1) daca documentarul e format pentru televiziune sau e de festival, asa - film de autor :w00t:
2) daca interviurile s-au luat pe platourile de filmare, ce cadre a folosit regizoru` ( cine e regizoru`?) ;sper sa nu se fi uitat cameramanul numai in ochii lui Jasmine cand a filmat
etc

silver_boy
12 Nov 2007, 10:36
(Gandul 12 Nov)

"Un hoþ care a spart, în noaptea de sâmbãtã spre duminicã, un magazin din municipiul Calafat, s-a întors, câteva ore mai târziu, ºi a lãsat în magazin produsele furate, alãturi de un bilet îºi cerea scuze pentru faptã, menþionând cã era beat.

În incinta magazinului, patronul a gãsit un bilet de la hoþ, în care acesta îºi cerea scuze pentru fapta sa, menþionând cã era beat. Cuprins de remuºcãri, hoþul a adus înapoi marfa furatã. „Vedeþi cã am oprit cinci pachete de þigãri“, a mai scris în bilet hoþul, care a rãmas neidentificat.

„Poliþiºtii fac cercetãri pentru identificarea fãptaºului. Chiar dacã a adus o parte din bunuri înapoi, tot furt rãmâne“, a declarat, astãzi, subcomisarul Maria Vasile, purtãtor de cuvânt al Inspectoratului Judeþean de Poliþie Dolj."

lol

StefanDo
14 Nov 2007, 14:12
Un chinez da in judecata cenzorii de la Beijing pentru ca au inlaturat scenele de sex din Lust Caution al lui Ang Lee. Daune morale: 67 USD :lol:

http://www.cinemagia.ro/news.php?news_id=6637

silver_boy
22 Nov 2007, 14:41
lol

http://www.220.ro/Fotbal_cu_binoclul-36924.html

Supastar
22 Nov 2007, 17:58
Astazi Scarlett Johansson face 23 de anishori.Sa ne traiasca.
memorabil! Sa ne traiasca si erectia!

Neuptolem
22 Nov 2007, 18:48
Astazi Scarlett Johansson face 23 de anishori.Sa ne traiasca.
memorabil! Sa ne traiasca si erectia!
Pe pro-tv imaginile unui amator surprind fete care se bat, Scarlett face casa buna cu erectia si mai face 23 de anisori, La multi ani Scarlett!!! iar eu am avut o zi sux, sau sucks care m-ar putea inspira spre un synopsis demn de hbo no.1, Supastar mai dai si tu o veste ce mai e in Park-Place, ;), ink sor'-ta ma mai raneste, telepatic, niciodata nu am inteles cum altii pot scrie fara sa se elibereze! Nah! Orgasm literar! amuzanta tentativa de fotbal postata de silver_boy, 10x!, un punct alb pe o coala neagra si blogul zburda spre Oscar si totul e ca aseara la suxul cu ben stiller cand langa mine pe la juma' de film apare unu' hidos, mustacios, negricios, imbibat cu tutun, mai mai sa nasca rasismul in mine: "E liber locu'?", ma uit la el, de parca nu stiam ca pe csaun nu sta nimeni, ma gandesc 3 secunde: 'E liber!" atat de serios incat parca murisera toti barbatii de pe planeta si ma cheama Comandantul Trupelor Ramase: "Pt ca al treilea razboi mondial sa nu nimiceasca toti europenii, fa tu ceva fiule!", - bineinteles ca m-am implicat serios sa salvez rasa masculina de pe planeta astfel incat mustaciosul, negriciosul, hidosul s-a simtit in plus in sala, ca oricum filmul ii dadea neuronalisme filosofice peste IQ-ul personal la modul calibrului romania -albania -pericolul e negru si daca ecuatia lui Achille a lu' Liiceanu' mi-a trezit revelatii asta nu inseamna ca "In gura presei!" it's sucks, spiritualismul e vag si tot n-am inteles corelatia dintre "sux", "erectia eunucului" si "arta cinematografica" fara a ataca bloghistii, actionam ca Filoctett, am inteles silver, intr-un tarziu, Neoptolem e ridicat de Diverta "in sus", 24 da roni? mai bine misterul scrisului, e 22, stiu cum sa nu mai fie sux, asta da kestie memorabila, si fetele alea batause se vor trezi violate iar atunci se vor uni...cate minute mai sunt pana pe 23? I hate this day!...sux-mux-kraks-pux! :hmm:

Neuptolem
22 Nov 2007, 19:14
Nu l-am observat in multime - fortand o exprimare nedemna de CineMagia - cauciuco-inelastica.
http://www.amazon.com/s?ie=UTF8&search-type=ss&index=books&field-author=Daniel%20Harms&page=1
Sper ca nu el a excitat eunucul.

thequietsurfer
13 Dec 2007, 22:48
Romania a eliminat Franta la ea acasa. Cel mai frumos meci(nu doar de handbal) din ultimii ani pe care mi-a fost dat sa-l vad. Cel mai reusit thriller daca e sa vorbim in termeni de cinema. M-am indragostit de Cristina Neagu. O pustoaica cu tupeu care a izbutit alaturi de o echipa muncitoare sa faca inca o data istorie.

Serghei
13 Dec 2007, 23:37
Infernal.O lectie pentru "mucosii" din nationala de fotbal.Inca o data Naum la inaltime.

Allez les jaunes. :)

klein
14 Dec 2007, 11:53
da, incredibil meci. numai bun pentru atac cardiac. bine macar ca poti muri fericit. mi-a placut entuziasmul lui naum, dar nu mi-a placut insistenta cu care da vina pe arbitri. si francezi ar putea sa se planga de arbitraj, si lor le-au fost anulate niste goluri, au fost luate niste decizii contestabile, totusi declaratiile lor au evitat comentariile de genul asta. Au asumat infrangerea.
ar trebui sa se dea o importanta mai mare sportivilor care fac performanta. jurnalele pline de barfe si "analize" despre meciurile de fotbal ale echipelor romanesti sunt minabile. detest presa sportiva de la noi

klein
16 Dec 2007, 23:25
si felul in care am pierdut tine tot de chestii memorabile :((
din nou din vina arbitrului :lol:

silver_boy
16 Jan 2008, 22:41
Ieri, unchiu Eminovici, (de)celebrat pe la TV, prin varii ziare...
unii l-au sarbatorit cu limba de lemn, altii ( cum a facut-o postul Romantica) cu perle...
cum unele sunt irezistibile mi-am luat permisiunea de a le imparti in categorii si de a le acorda cate un premiu...so:

premiul "lacustra de argint"

" Mihai Eminescu a fost un mare clasic pentru ca se studiaza intre peretii claselor".

premiul "mãrul discordiei":

"Poetul nepereche a fost scarbit de bisnita societatii si de faptul ca Veronica ii facea fiþe"

premiul duda de argilã merge cãtre perla:

"Ce-ti pasa chip de lut de-oi fi eu sau altul?
Poetul ne vorbeste in aceste versuri despre aspectul fiintei cu care Luceafarul este pus in gagicarealã"

premiul ceapa degeratã, merge catre perla:

"Dintre cele cinci scrisori trimise de Eminescu, prima este considerata a treia."

si, en fine, Marele Premiu, Margeaua de rahat, merge catre perla:

" Pânã la urmã Mircea Cel Mare, deºi bãtrân, îl va îngenuchea pe trufaºul Baiazid cu câteva proverbe ºi zicãtori bine plasate"

premiu special, "Carmine Galante" merge cãtre:

Eminescu a fost un poet sarac, care in loc sa faca bani a scris poezii si a suferit pentru ele. Veronica s-a jucat cu el pentru ca femeile nu sunt excitate de poeti ci de bancheri"

silver_boy
24 Jan 2008, 05:10
Ne-a Jiji, vãzut ieri pe PROTV, purtând mustaþã...
mi s-a nãzãrit cã seamãnã cu Clarck Gable în Gone with the Wind ..ºi parcã-l vedeam un soi de Rhett Butler în variantã mioriticã, mãrturisindu-i lu Scarlett OHara, într-un amurg roºu-întunecat cum numai la Pipera prinzi, în serile de varã: "Te iubesc fã zdreanþã care eºti zdreanþã..."

silver_boy
26 Jan 2008, 13:52
http://www.youtube.com/watch?v=5h2qJtsHado

Supastar
05 Feb 2008, 00:16
http://confesiuni.nobo.ro/

este the shit!

uitati aici doar o mostra de love-story:
"Am intrat pe siteul ei prima data acum vreo 1 an jumate.Avea un desgin oribil,dar pozele cu ea erau superbe.I-am luat id-ul de mess si am adaugat-o in lista,nu aveam curaj sa vorbesc cu ea,nu era de nasul meu.
Intr-o zi avea un status care m-a cam deranja, m-am certat cu ea pe motivul asta si mi-a dat ignore.Nu am vrut sa rup legatura cu ea,asa ca m-am semnat pe siteul ei cu alt nume si mi-am facut un id ca sa vorbesc numai cu ea,de data asta am reusit.Intram in fiecare seara si vorbeam cu ea cate 2-3 ore,ne impartaseam pareri si opinii, ajunsesem sa intram pe mess doar ca sa vorbim unul cu altul.
Ea a decis sa facem cunostinta si in lumea de afara,eu n-am avut curaj,de cate ori o vedeam pe strada,o evitam si nici acum nu stiu de ce,parca nu aveam curaj sa vorbesc cu ea,imi era rusine. Din cauza acestui lucru relatia s-a deteriorat, nimic n-a mai contat si acum suntem doar 2 straini care se mai saluta din cand in cand pe messenger."

dar sunt si kestii mai metafizice:
Aseara prietenul meu a vrut sa imi puna mama pe fund si , cand m-am ferit, degetul i-a intrat IN el. e penibil pentru ca atata timp a glumit ca va face asta si a ajuns sa o faca dintr’o prostie. e vorba de atmosfera (glumesc) bine ca eram imbracata!

redmen
05 Feb 2008, 01:18
Aseara prietenul meu a vrut sa imi puna mama pe fund si , cand m-am ferit, degetul i-a intrat IN el. e penibil pentru ca atata timp a glumit ca va face asta si a ajuns sa o faca dintr’o prostie. e vorba de atmosfera (glumesc) bine ca eram imbracata! hahahahha ... foarte tare chestia .. cred ca era cam larga in fund de i`a intrat degetu` in el .. fiind imbracata :lol:

Supastar
05 Feb 2008, 10:55
mai bag una k nu ma pot abtine:

Ma masturbez de 3 ori pe zi si pastrez sperma intr-o sticluta.

Proletar
05 Feb 2008, 11:02
mai bag una k nu ma pot abtine:

Ma masturbez de 3 ori pe zi si pastrez sperma intr-o sticluta.

Are veleitati de economisire, vezi banca de sperma.
Azi la CEC un leu depui, maine el va scoate pui.

silver_boy
05 Feb 2008, 16:48
"Am 39 de ani si sunt ingandurat."

silver_boy
13 Aug 2008, 04:26
...ultimul joint fumat cu parcimonie, la geam, dedicat ( pe de-a-ntregu) perseidelor (sutelor de stele cãzãtoare) în noaptea asta (albastrã) de varã...

Pauline Kael
13 Aug 2008, 09:59
...ultimul joint fumat cu parcimonie, la geam, dedicat ( pe de-a-ntregu) perseidelor (sutelor de stele cãzãtoare) în noaptea asta (albastrã) de varã...
De ce ultimul,si de ce joint?
Pacat de perseide.

Pitbull
13 Aug 2008, 14:08
...Si de ce "memorabil"? :huh:

silver_boy
21 Jun 2009, 19:17
...fraza asta, absolut superba, tonica, vie, frumoasa ca o femeie, scrisa de Alex Leo Serban in Dilema Veche nr.276, comentand un film semnat Jacques Audiard
"în orice beznă fără speranţă există o lucarnă de lumină ce se aprinde atunci cînd închizi ochii"