PDA

View Full Version : Kanal D - WTF ???

piranha
25 Feb 2007, 18:44
Am asistat cu totii la lansarea cu pompa a unui nou post TV cu bani dinspre 'Stambul. O serie de nume "consacrate" pe sticla romaneasca, dar rezultatul este jenant pana acum. N-am vazut inca o emisiune ca lumea la ei. Colac peste pupaza sunt cei de la Vacanta Mare care sunt tot mai slabi (in umor) si mai vulgari (nu credeam ca se poate mai mult, dar iata ca da). Asadar, ce credeti despre Kanal D ?

silver_boy
25 Feb 2007, 20:34
festinul expiratilor...nu e de mirare ca postul se numeste Kanal (D) din moment ce au aspirat toti rahatii plutitori

Supastar
25 Feb 2007, 22:06
kanal D kkt

StefanDo
25 Feb 2007, 22:11
hm, macar au dat banu' si transmit meciurile importante... :D
e ceva de respectat, in ciuda prezentei unor Vacanta Mare, cernat si a altora pe care nici nu-i stiu ;)

pana acum n-am vazut decat o emisiune destul de absurda despre niste soacre nemultumite de norele lor (sau de ale altora, ca n-am inteles bine). probabil ca ar fi fost mult mai misto daca ar fi trimis babele acasa, ar fi dezbracat norele la tanga si le-ar fi adus o galetusa de noroi sa se improaste mai abitir. uuu, ce sexist si misogin sunt azi... :)

eu zic sa asteptam primele audiente, sigur o sa fie bune de tras apa dupa ele... :)

Longshot
26 Feb 2007, 20:05
am nimerit si eu pe asta cand cautam tvsportu' cu chelsea arsenal duminica. am prins o chestie cu doua fetite gemene care mancau niste prajituri de pe un platou, iar aia de pe laugh track se sufocau de ras. parea chestie romaneasca. n-am stat sa vad care era faza.

Dominic
28 Feb 2007, 10:25
o panarama... :hmm: