PDA

View Full Version : poll cineclub

julesetjimetcatherine
13 Feb 2007, 18:14
pe grupul cineclubului am creat cateva poluri care sa ma ajute in realizarea programului cineclubului si al cinematecii. hai sa ne punem cu totii mintea la contributie sa mai animam cinemateca de filme bune si de oameni. vreti?
atasez link spre grupul amintit. trebuie doar sa va inscrieti in 3 miscari si sa votati in poluri. revin cu o intrebare pe forum.

http://movies.groups.yahoo.com/group/cineclub_cinemateca/

StefanDo:
Mi-am permis sa adaug poll-ul de pe grup si aici. Se poate vota extrem de usor (mult mai usor pentru cei care sunt deja useri cinemagia si sunt nevoiti sa se inregistreze si pe grupul yahoo), iar J&J&C poate alege primele trei locuri din clasament... :)

Longshot
14 Feb 2007, 12:30
am votat last picture show, pen' ca de cand tot rasfoiam easy riders raging bulls a lui biskind (e si un doc dar nu m-am uitat inca pe el) imi propusesem sa-l vad. pe bogdanovich il stiam doar ca baiatul cu rol secundar in sopranos care a dus-o pe tatum o'neal spre oscar si care a facut the mistery of natalie wood (dat pe hallmark si cu o gagica simpatica, justine waddell) si ceva cu streisand (what's up doc parca).

Carmine Galante
14 Feb 2007, 13:53
Am votat Dragostea unei blonde (Milos Forman), m-a marcat si as vrea sa-l revad. :love:

marx
14 Feb 2007, 14:07
Am votat Dragostea unei blonde (Milos Forman), m-a marcat si as vrea sa-l revad. :love:
mi-ai dublat votul ;)

si "Cerny Petr", filmul anterior al lui Forman, are tema debusolarii iesirii din adolescenta, dar acolo se descifreaza "iubirile unui saten"....

Carmine Galante
14 Feb 2007, 14:12
si "Cerny Petr", filmul anterior al lui Forman, are tema debusolarii iesirii din adolescenta, dar acolo se descifreaza "iubirile unui saten"....
Nu l-am vazut din pacate. Si Balul Pompierilor ar fi fost o optiune. As mai vrea sa vad documentarul despre Victor Iliu, cand frecventam eu cinemateca era inclus in program dar din nu stiu ce motive l-am ratat.

marx
14 Feb 2007, 14:17
cred ca merita deskis un topic special pt propuneri...

julesetjimetcatherine
14 Feb 2007, 14:23
pai topicul "uita-te la mine in sala de cinema" l-am creat pentru propuneri.

marx
14 Feb 2007, 14:29
ai dreptate; o sa-mi mut acolo dorintele....