PDA

View Full Version : epic movie

simi petrina
11 Feb 2007, 13:39
poate nu-i chiar in momentu asta pe ecrane in romania, dar in europa e. in america e pe locul 3 dupa ghost rider(un super film - cel putin dupa trailer)
sa va spun cate ceva de film e un fel de scary movie super deci cine adora acest film (scary movie) e un bonus ptr fanii lui.
cei care nu-l suporta mai bine il ocoleste. :P

PoliFanAthic
11 Feb 2007, 16:06
Eu unul am vazut trailerul la asta.

In timp ce majoritatea comediilor slabute de astazi baga tot ce au mai bun in trailer, judecand dupa ce a aratat Epic Movie, e un dezastru de film. Cam acelasi lucru il spune si toata lumea care l-a vazut.

Deci thank you, but no.

Pitbull
14 Mar 2007, 23:22
"Epic Movie" - Nimic comun cu filmul...
...nici cu altceva

Nu e "epic".
Nu e "movie".
Poate doar "muie".
Termenul merge, pentru cä:
Ne aratä pe ecran oameni care se pisä, se bäsesc si boräsc.
Mult, explicit, vizibil, apäsat.
Ca sä ne râdem.
Subiect, poveste, ceva?
Neah.
Cicä se vrea "parodie" - aiurea-n tramvai! E asta parodie, cum sunt eu llama tibetan.
Chestii adunate din filmele de anul trecut, la grämadä. Färä cap si färä coadä. Luati de undeva lista titlurilor, ca sä nu le mai citez aici, cä am o jenä.
Cine n-a väzut filmele, nu pricepe nimic, si nu se râde.
Cine a väzut filmele, pricepe cât de cât, si tot nu se râde.
Pentru cä nu existä nici cea mai micä urmä de umor.
Nivel de Vacanta mare, Garcea, Träsniti în N.A.T.O., Doru Octavian Dumitru, manele.
Nu, mint.
Uneori, cam o datä la câteva zeci de vrute poante, alde Garcii propriu-zisi de mai sus mai fac sä-mi tresalte un colt al gurii.
La "Epic Movie" nici nu te gândesti c-ai putea zâmbi. Uiti cä maica naturä te-a înzestrat cu facultatea zâmbetului. Stai înlemnit în scaun si te uiti stupid în ecran, la niste asa-zisi actori - care ce fac?
Strâmbäturi.
Scälâmbäieli, zbierete, cäzäturi în cur, cäzäturi în cap, cäzäturi din avion - si tot degeaba. Nimic nu te scoate din încremenire. Undeva, într-un colt al mintii, mai palpitä o unghie a constiintei faptului cä, poate, o sä se termine... cândva.
Imagini îngrozitor de urâte. Carpetele cu "Räpirea din serai" sunt Rafaello Sanzio pe lângä cadrele din pelicula asta.
Meritä sä nominalizäm fäptuitorii:
Scenariul si regia:
Jason Friedberg, cu care la cur mä sterg.
Aaron Seltzer, care-ti toarnä în cur zer.
Producätor:
Paul Schiff, care-ti bagä-n cur un cataif.
Producätori executivi:
Acelasi Friedberg, care-ti bagä-n cur si-un aisberg.
Acelasi Seltzer, care-ti toarnä-n cur eter.
Plus Aron Milchan, care-ti bagä-n cur un ciocan.
Imaginea:
Shawn Maurer, care-ti bagä-n cur un mär.
Scenografia:
William Elliott, care-ti bagä-n cur mâna pân-la cot.
Montajul:
Peck Prior, care-ti bagä-n cur un covor.
Costumele:
Frank Helmer, care-ti bagä-n cur un paner.
Muzica:
Edward Shearmur, care ti se bagä el în cur; singúr.
V-a pläcut?
Nu conteazä.
Asea "film", asea "cronicä".

Pitbull (Mihnea Columbeanu)
14 martie, 2006
Bucuresti, România

Carmine Galante
14 Mar 2007, 23:26
De ce te-ai dus la asa ceva?

Pitbull
14 Mar 2007, 23:31
Vizionare cu presa, intrare moca, si credeam cä mäcar o sä râd un pic, färä pretentii. Recunosc, e si vina mea, trebuia sä mä interesez. Dacä stiam cä-i chiar în HALU' ästa, jur cä stäteam acasä si dormeam, sau traduceam, sau fäceam laba, sau îmi bäteam cätelele cu teava de la aspirator.

Leonard
15 Mar 2007, 01:06
pãi avea 2 pe imdb. or fi ãia care voteazã americani proºti, dar fiind un film de-al lor notat atît de jos, era clar cã bun sau bunicel nu poate fi.

gionloc
15 Mar 2007, 10:25
pãi avea 2 pe imdb. or fi ãia care voteazã americani proºti, dar fiind un film de-al lor notat atît de jos, era clar cã bun sau bunicel nu poate fi.

iar intrebarea urmatoare ar fi:
atunci de ce il mai aduc pe ecranele noastre ?

ce, ei cumpara si totul era nimic? :x

:lol:

Valmont
24 Mar 2007, 01:25
Pentru ca iata ca desi toti sustin ca este prost totusi este pe primul loc ca incasari saptamana aceasta in Romania. Si ce este interesant de remarcat este ca tocmai fiind atat de ,,praf" esti convins de altii sa il vezi. Am observat asta la mine la facultate, pe un esantion de 100 de oameni. :D Apar primii care il vazusera acasa copiat de pe hardul cine stie carui ,,cinefil" si incep sa povesteasca cat de praf e, ca este absolut scarbos, ca ,,Scary Movie" si ,,Date Movie" erau opere de arta pe langa asta... Bun asta a fost prima parte ... urmeaza repercusiunile acestei discutii si anume gloata care tre sa etaleze prin mall-uri ultimile toale si care nu pot manca nachos decat cu sosul de branza la suprapret :D Si in aceasta gloata evident ca se gasesc 2-3 care sa il aprecieze macar partial si atunci apar discutiile in contradictoriu care vor starni curiozitatea si a celor putini care au avut treaba in prima saptamana de lansare si care vor astepta cu sufletul la gura sambata ca sa aiba si ei luni subiect de discutie cu restul.
Concluzia mea: Pentru astfel de filme pirateria ar trebui legalizata si prostul gust pastrat intre peretii propriului apartament sau vile. :lol: