PDA

View Full Version : Horror cu animale


ecstasyzzz
09 Feb 2007, 22:30
Ma intereseaza si pe mine un titlu( si mai multe daca se poate ) de film horror in care "personajele" principale care cauzeaza teroarea sa fie animale, de preferinta caini.
Am neovie cat mai recent de nite titluri, pls.

Multumesc anticipat. :)

florryinn
10 Feb 2007, 11:04
Sunt multe filme, de genul celor care te intereseaza. Astfel de exemple,ar fi : Piranha, Jaws, Bats , Rats sau Killer rats, The breed, Rottweiler, Spiders, Arachnophobia (desi nu e chiar horror, dar cred ca merge), Empire of the Ants,etc;

ecstasyzzz
10 Feb 2007, 12:30
OK, merci mult.

JesusMyChrist
11 Jun 2007, 14:05
Mie mi-a placut Pet Semetary(de Stephen King).

Pitbull
11 Jun 2007, 16:55
"Pet Sematary" - bun, si filmul si (mai ales) cartea, desi animalul (recte cotoiul) are un rol limitat - acolo cu plodu-i naspa!
Dar, din King, cel mai celebru animal horror e "Cujo", cu Saint Bernardul turbat. Päcat cä filmul lui Lewis Teague a fost muuult sub asteptäri.

De "Päsärile" lui Hitchcock uitaräti?

Lucky Luciano
25 Jun 2007, 02:47
Nu chiar horror, ci mai mult un thriller insa iti recomand Baxter, un film cu un caine nihilist care e dispus la orice, inclusiv crima, pentru a-si atinge scopurile.

http://www.imdb.com/title/tt0094713/

Pitbull
25 Jun 2007, 03:11
Mä rog, cele douä genuri, horror si thriller, prin însäsi natura lor, au între ele un hotar cam evanescent, un teren comun unde nimeresc destule filme - în special cele din topicul ästa, pentru cä majoritatea animalelor respective nu sunt horror, ci devin horror prin extremele la care ajung (spre deosebire de un monstru al lui Frankenstein, de demoni, de vampiri, etc...). Iar "The Birds" e îmbrätisat cu drag de toti horroristii care se respectä, chiar dacä Hitch rämâne în istorie ca maestru al suspense-ului.

* * *

Aratä drägut fisa acestui "Baxter", desi n-am gäsit pe ea nici un nume cunoscut, si nici nu auzisem de film pânä acum. Presupun c-o fi vreunul dintre acele horroruri cel mult mediocre, onest lucrate si uitate imediat. Totusi, as vrea sä-l väd - mäcar pentru cä bull-terrierii rulz (doar pitbullii e mai tari ca ei! :P )

Lucky Luciano
25 Jun 2007, 15:39
Vai ce fraier am fost ca m-am uitat numai la filme din-astea mediocre. Cred ca de-acum inainte o sa le urmaresc doar pe alea cu reclama la MTV si cu Brad Pitt si Scarlett Johansson in distributie ca doar astea sunt adevaratele criterii de calitate...

Pitbull
25 Jun 2007, 16:52
Hodoronc tronc fleosc. Visezi MTV-uri, Brazi Pitti si Scarlette Johanssoane, sau ce? Am emis si eu o supozitie, foarte aproximativä (si recunoscutä ca atare), pornind de la faptul cä filmul e complet necunoscut (si numele de pe generic, asijderea), plus anul când a fost fäcut, si te-ai si repezit. Asteaptä - sä se lege o discutie, sä scoatem niste argumente pe interval, si pe urmä vino cu concluzii. La obiect, nu scoase din burtä.

Lucky Luciano
25 Jun 2007, 17:50
Tu te miri ca te-am luat la misto pentru ca faci "o supozitie, foarte aproximativä" fara nici macar sa fi vazut filmul? Si mai spui sa vin cu concluzii, nescoase din burta, cand tu deja ai hotarat ad-hoc ca filmul e mediocru?
Asta pe langa faptul ca declari filmul ca fiind "complet necunoscut", de parca cultura ta cinematografica ar fi completa si reprezentativa pentru orice individ. Eu zic sa inveti a-ti asuma raspunderea pentru ce zici. Pana atunci - vizionare placuta, sunt sigur ca o sa-i gasesti nod in papura doar de dragul de a-mi da replica. :lol:

Pitbull
25 Jun 2007, 18:28
Mäi copile, nu mä poti lua tu pe mine la misto, nici sä-ti chemi un batalion de mistocari... Abia ai început sä te tii copäcel, si deja faci valuri. Vezi cä-n Cismigiu e lac, dacä dai cu pietre, se fac niste cercuri frumoaaaase, frumoase de tot, si dacä vine nenea paznicu', îi zici cä te-am trimis eu. Hai pa.

Faber
07 Jul 2007, 16:55
Sunt multe filme, de genul celor care te intereseaza. Astfel de exemple,ar fi : Piranha, Jaws, Bats , Rats sau Killer rats

"Rats" asta eu l-am vz. pe unul din posturile Televiziunii publice (cred ca tv2)... mi-l amintesc prin prisma faptului ca e unul dintre cele mai dure filme difuzate de cei de acolo.

Filmul il catolaghez drept nevizionabil, dar nu din cauza 'cruditatii' vizuale - si-ar fi dorit aia sa se vb. in termenii astia ! -, ci pe considerente estetice (scenariul, interpretariile etc.: mai bine nu intrebati !)... de fapt, sobolanelul ala gras si rau si cu gasca lui de suparati - horror-ul asta, dupa cum generos ne sugereaza si titlul, se rezuma la doua lucruri mari si late: sobolani, respectiv, crime - fac tot filmul, si cam pe aici chiar se apropie 'mutantelul' de alde gollum... stiti faza: genul de personaj pt. care ar merita sa arunci o privire pe ecran (una, nu mai mult !) la diverse porcarele carora unii le zic filme.

(Intrebare: de obicei animalutele astea antipatice sunt dresate, sunt 'facute pe calculator' sau cum vine treaba? poate ma lamureste cineva...)

Metropolis
13 Nov 2007, 23:42
Lucky Luciano mai bine lasa....taci si nu mai vorbi fara rost ca eu stiu prea bine cine e Pitbull :) :) nu te mai certa...numai eu stiu ce fel vorbeam pe forum cu el si Nighwave(parca)....Stii tu Pitbull...[Sandokan]... :P ..oks...cam atat...in ceea ce priveste subiect tau te indrum spre "Pet Sematary 2"...destul de bun pentru unul ca tine :) !

m0nyk_07
01 Jan 2009, 17:19
dar,,cimitirul animalelor,, l a ti vazut?mi se pare celmai tare.am murit de frica.. :lol:

Mikala
16 Sep 2009, 11:54
Eu stiu de un film ... nu stiu cum se cheama exact , ceva de genul " Chow " . . imi cer scuze daca nu am scris corect , o singura data am vazut trailer-ul la el , pe youtube..

Nikolle007
09 Jan 2012, 22:17
Horror cu caini : The Hound of the Baskervilles (1959)
Cu alte fiinte care traiesc in pamant: '' The burrowers(2008) "
The Descent
Shark Night
Splice - Hibrid
The Mist - unde sunt un fel de lilieci si paianjezi si ganganii dinalea
The Wolfman
Gwoemul - un fel de Loch Nees din scotia :D