View Full Version : Re>play cu Dragos Bucur la Orange Concept Store
StefanDo
09 Feb 2007, 12:12
"Orange Concept Store prezinta:Re>play! cu Dragos Bucur. Cineasti si actori romani te invita sa vezi ce le place si de ce. Vino la Orange Concept Store sa dai re > play cu Dragos Bucur (Furia/Moartea domnului Lazarescu) la filmul “Dancer in the dark” in regia lui Lars von Trier, cu Bjork in rolul principal. Miercuri, 14 februarie, la ora 20.00."
Hm, cred ca de data asta am sa merg si eu la OCS, chiar vreau sa revad filmul. E clar unul dintre cele mai bune ale lui von Trier, iar Bjork (desi nu-s fan) e superbuna aici, premiul ala de interpretare la Cannes a fost luat pe merit. :)
tudorrr
09 Feb 2007, 15:51
cine este orange concept store si ce vrea cu re> play
orange concept store este o cafenea interactiva, cu terminale de internet gratuite asezate la dispozitia oricui, un spatiu alternativ unde se tin proiectii/concerte/improvizatii de teatru.
re> play este un program prin care vrem sa dezvaluim publicului cine sunt si ce vor cineastii/actorii romani dintr'o noua perspectiva: aceea a filmelor care i au influentat/modelat/impresionat de a lungul carierei. din acest motiv se intampla discutiile de dupa proiectie.
cum se intampla: invitatul ne trimite o lista de filme preferate, iar drepturile de difuzare le obtinem de la casa distribuitoare.
conditiile de vizionare reprezinta un punct important al discutiei, mai ales ca vorbim despre film. subliniez, cafeneaua ocs nu este o camera de mall cu fotolii de piele, cu sunet dolby si plasatoare.
calitatea peliculei reprezinta maximul ce se poate obtine dintr'un proiector, un ecran de 2 pe 2 metri si un dvd original.
oamenii care vin sunt in general pasionatii de film, se poate fuma (oare poti asta intr o sala de cinema obisnuita????), bea o cafea, o cola, iar la final actorul/cineastul invitat vorbeste despre film. (revin, e asta o practica obisnuita in cinematografele romanesti?), intrarea este libera si neconditionata, consumatia nefiind obligatorie.
re play este un program cu actori si regizori pe care nu i vezi in fiecare zi, cu optiunile lor, cu viziunile lor, cu parerile lor despre care nu citesti in fiecare zi.
despre asta e vorba in demersul ocs vizavi de re play. va multumesc,
tudor
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.