View Full Version : doua kestii
Mala Portugal
08 Jan 2007, 19:30
1. lma
2. in concediu am realizat ca forumul asta era 1/2 din viata mea sociala si-mi lipsesc vremurile lui bune si le vreau inapoi!!!
herbert
08 Jan 2007, 22:02
wow, Mala, bine ca te-ai regasit!...
au fost cateva despartiri sfasietoare aici, s-a plans in batiste - de jale sau raceala, nu se stie... oricum, a fost emotionant.
ce inseamna prima "chestie"?
Mala Portugal
08 Jan 2007, 23:11
la multi ani (varianta d sms :P ) . bine te-am regasit:)
herbert
09 Jan 2007, 00:51
da, sms-ul mamei lui! mi se pare un sacrilegiu..., o riscanta provocare aruncata Timpului sa scrii lma in locul La Multi Ani-lor!!!
la trecerea dintre ani devin trist (mai trist...) si usor mistic 8)
adica Anul trebuie scris AN, nu e un moment potrivit pentru abrevieri & scurtari...
Pitbull
09 Jan 2007, 12:53
A treia kestie sunt eu!
Vä îmbrätosesz pe amândoi.
Si eu vreau vremurile alea bune îndäräpt. Päi hai sä ni le luäm! Uite, putem face asa - cel mai simplu: noi trei, ori de câte ori unul dintre noi posteazä, sä facem tot posibilul sä-i räspundem. S-o legäm. S-o închegäm.
Si nu numai noi trei - cä mai e destulä lume cinemagisticä bunä si veche (si chiar nu veche) care n-a murit. ORICINE voieste asa, sä se-mplânte în äst topic, si va fi binevenit!
Si de-aici, ne desfacem în jur.
Hai!
Mala Portugal
09 Jan 2007, 12:58
un fel de "hai sa spamam in trei" :lol:
Pitbull
09 Jan 2007, 13:02
Nu-i asa c-ai prins ideea?
(Spälati dintii cu "Norvea"! :D )
Eu pe gânduri nu am stat.
Prompt si marfä-am trispammat,
C-un räply drägut si m:IK
In topicul re:PUBLIK.
StefanDo
09 Jan 2007, 13:03
in patru, ma bag si eu... :)
Pitbull
09 Jan 2007, 13:06
Cheam-o si pe tanti Gloria,
Ca sä demaräm istoria! :)
StefanDo
09 Jan 2007, 13:51
Fratilor, asta e orgie in toata regula!... :D
Mala Portugal
09 Jan 2007, 18:41
Hai sa nu, ca dup'aia se face din forum turma :hmm:
trecem forumul la terapie intensiva? it was about time
Pitbull
09 Jan 2007, 20:11
.mä si-ntrebam cân' o s-apaie Raptorele!
No, drägutä, ia traje-ne tu on AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
di-äla, cum numa' tu stii!
Apropo, ti l-am bägat si-n cartea lu' I.M.M.
Apropo 2, cine vrea s-o cumpere, se poate si prin postä: comenzi@antet.ro, "Vreau sä fiu actritä", de Irina Cristiana Huruialä si forumul CineMagia!
* * *
Nu-i vitoru-atât de crud,
Cân' avem cu noi s-on Drud!
Ba-ncä strig, ca sä s-audä:
Nu-i on Drud, ci-i chiar o Drudä!
Supastar
09 Jan 2007, 20:54
i'm still around here ofticat k tocmai am vazut o emisiune pe tvr1 unde se discuta intens subiectul scoaterii icoanelor din scoli si m gandeam k as mai discuta si eu macar pe forum, dar nici aici nici dincolo nush cat succes as avea acum o astfel de discutie... cum avea altadata cate o discutie despre arta, islamism sau whateva...
offf.... mais où sont les débats d'antan? :huh:
.hehe, nu spala rufele murdare in alt forum decit cel in care e cazu.
.cit despre a, sunt binevenite oricand.
.eu nu am zis ca raman ca sa il detronez pe eminescu. am zis doar ca nu am plecat.
.si ma rog, poate ca doar voiam sa mi se dea atentie, altfel nici nu catadichiseam sa raspund.
well, look, yup....you got all my attention
herbert
09 Jan 2007, 21:40
Nu-i vitoru-atât de crud,
Cân' avem cu noi s-on Drud!
Ba-ncä strig, ca sä s-audä:
Nu-i on Drud, ci-i chiar o Drudä!
personaj liric... acest Pitbull
te prinde-n vers - vivace-cool
dar, mai am o kestie...
nu-l vad de mult pe AoLeo Serban
sa-i fi dat oare Gloria ban? 8)
Supastar
09 Jan 2007, 21:45
raptore, nu spal nimic, doar deplang faptul k nu-mi mai gasesc loc de unele discutii de care am chef uneori si kestia asta o pot spune oriunde; nu m ascund dupa deshte...
later-edit: credeam k zici d mine. anyway, what i said still stands: i'm bored and what nice talks
Tre' sa recunosc: e foarte naspa chestiunea cu scoaterea icoanelor din scoli... Da' macar am vazut ca sunt si persoane impotriva...
oh,yeah, go ahead! do ur thing! get me started! :x
pe scurt, e o consecinta logica a unei societati democratice in care cu totii avem libertati, drepturi si responsabilitati si uneori unii trebuie sa inghita o solutie care nu le convine (excluderea icoanelor din scoli), dar care respecta libertatile tuturor daca alternativa (pastrarea icoanelor) incalca unele libertati.
PS. neica pitbulle, sterge, tata, niscavai AAAA dintr-acei roshieteci caci m fu.te la icre sa scrolluiesc in dreapta numai pt a da cuout!
later-edit: merci! sa traiesti! sa imbatranesti tare k fieru, iute k otelu!
PPS. nu stiu cine l-a machiat pe copilutzul ala (aplic metoda puric, el nu e mai tanar k mine decat cu vreo 2 ani) din emisiune, dar fondul de ten aplicat so did not match his skin color! :sleep:
stai chill, bre, io ziceam de pitbull, credeam ca da in mine :)
StefanDo
09 Jan 2007, 22:53
dar, mai am o kestie...
nu-l vad de mult pe AoLeo Serban
sa-i fi dat oare Gloria ban? 8)
Neah, als-ul a decis sa se retraga dupa ce i-am sters un subiect in care instiga la sabotarea unui forum concurent :D din cauza aparitiei pe acel forum a unui oarecare. Ceea ce nu era deloc problema Cinemagia... :) Dar fii linistit, e in zona, bantuie si nu-i scapa nimic... :)
herbert
09 Jan 2007, 23:37
stefane, stefane,
als-ul nu trebuie"sters" nici cand greseste... din prea mare pasiune... trebuia sa intri in negocieri, sa argumentezi..., sa-i spui ca greseste samd. si ar fi renuntat, ca doar e tip inteligent...
acum, ca tot il simti pe aproape :D , transmite-i ca e asteptat sa revina pe CineMagia...
hai, sa te vad ce bun moderator si negociator esti :)
StefanDo
10 Jan 2007, 11:38
Pai am argumentat si s-a oprit, dar subiectul ala chiar nu avea ce cauta pe cinemagia, asa ca tot l-am sters. Iar als-ul stie ca-l dorim si-i simtim lipsa :) Poate o sa intoarca, poate nu... Oricum, pana atunci va trebui sa ne descurcam fara el... :)
Mala. Portugal
10 Jan 2007, 18:07
scoaterea icoanelor din scoli e o manevra a minoritatii care conduce America si lumea. stiti voi care
Mala Portugal
10 Jan 2007, 18:08
DA :lol:
Mala. Portugal
10 Jan 2007, 18:12
ei sunt minoritari in America si au introdus political corectness pentru a da impresia ca apara toate minoritatile. de fapt este vorba de autoprotectie
Mala. Portugal
10 Jan 2007, 18:21
mistah j, am murit de 99 de ori pe forum dar am inviat. oare cum fac asta
Mala Portugal
10 Jan 2007, 18:23
poti sa mergi si pe apa? dar pe vin?
Leonard
11 Jan 2007, 14:19
pe vine, poate
Luke_Dorian
12 Jan 2007, 15:58
deci pana la urma care era subiectul topicului?
Supastar
12 Jan 2007, 16:07
isn't it obvious???
e 2 kestii
europe_east
12 Jan 2007, 17:29
Hello Friends. :)
Pe unde a disparut lumea? Ce forum concurent? Informati-ma si pe mine va rog... :)
dein moment ce se keama 2 chestii ar trebui sa fie despre nicoleta luciu
dar banuiesc ca nu e
si propun ca unle scoli sa aiba mai multe icoane pe perete ca sa compenseze scaderea vanzarilor si sa nu intre in colaps financiar bisericaca ortodoxa.
condusa de stim noi ce securist.
lasand mijtoul la o parte, e edident ca e avina celei minoritati.
la oricare minoritate v-ati fi referit mai putin gasca fotomodeleleor care nu beau doatr apa plata cu lamaie
Pitbull
13 Jan 2007, 13:58
Hello Friends. :)
Pe unde a disparut lumea? Ce forum concurent? Informati-ma si pe mine va rog... :)
Hi, Europe! Welcome back HOME!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.