View Full Version : Pas in doi
Emil Vladu
03 Jan 2007, 19:27
Stie cineva in ce oras este facut acest film superb?
Emil Vladu
10 Mar 2007, 16:20
Nu stie nimeni? Nu se uita nimeni la filme romanesti?
cateva secvente f. misto sunt filmate in Sibiu- cum e cea in care Claudiu Bleont si Anda Onesa se saruta pe Podul minciunilor sau se plimba prin parcul Cetatii
Emil Vladu
10 Mar 2007, 19:49
Merci pentru raspuns. Parcul Cetatii este cumva vis a vis de Spitalul Militar din Sibiu? In apropierea unitatii militare de artilerie grea?
Dar de uzina nu stie nimeni nimic? Sau de complexul de camine? Ce-i drept sunt foarte multe asemanatoare cu ele. E ceva specific epocii.
Carmine Galante
10 Mar 2007, 19:50
Dar de uzina nu stie nimeni nimic? Sau de complexul de camine? Ce-i drept sunt foarte multe asemanatoare cu ele. E ceva specific epocii.
Care ar fi relevanta?
Emil Vladu
10 Mar 2007, 19:58
Niciuna. Doar ca sunt pasionat eu de unele filme romanesti si de locurile unde s-au filmat. Tu nu simti nimic cand vezi ca o scena dintr-un film e trasa pe unde te duceai tu la liceu? Sau in locurile pe unde ai fost?
Merci pentru raspuns. Parcul Cetatii este cumva vis a vis de Spitalul Militar din Sibiu? In apropierea unitatii militare de artilerie grea?
Nu, vis-a-vis de Spitalul Militar e parcul Sub Arini, nu Cetatii.
Uzina si caminul pot fi de oriunde, no idea...dar filmul e misto si daca nu stii chiar toate detaliile ;)
Carmine Galante
10 Mar 2007, 20:02
Doar ca sunt pasionat eu de unele filme romanesti
Serios?
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=12673
Tu nu simti nimic cand vezi ca o scena dintr-un film e trasa pe unde te duceai tu la liceu? Sau in locurile pe unde ai fost?
Sunt foarte simtitor, am niste pliante originale cu pas in doi, o sa ma interez de locatiile exacte pentru tine.
Merci pentru raspuns.
cu placere
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.