PDA

View Full Version : Caut FILM: "Teroarea extraterestrilor" Help Me

donpetru
28 Dec 2006, 21:32
Caut filmul asta de mult timp. Mi-ar place sa-l mai vad. Ce va pot spune despre el:
- 1). l-am vazut pe caseta VHS prin 1990, 1991, cand era la moda vazutul filmelor la video si de atunci nu l-am mai vazut pe nicaieri;
- 2). traducerea filmului de pe caseta video suna in felul urmator: "Teroarea extraterestrilor" (nu cred ca s-ar fi facut o greseala si s-ar fi tradus filmul gresit). Stiu ca ar fi fost mai bine daca stiam denumirea in limba engleza.
- 3). tema filmului este urmatoarea: intr-o noapte o farfurie zburatoare se prabuseste pe pamant avand la bord cinci extraterestrii in forma de soparla chiar in timpul rularii unei masinii cu un grup de tineri (2 fete si 2 baieti). Actiunea se petrece undeva in America, daca nu ma insel, in perioada de dupa cel de-al doilea razboi mondial, masina fiind un model din acea data. Extraterestrii sunt 5 detinuti veniti de pe planeta lor dintre care 4 cu ganduri rele si unul vrand sa-i prinda. Ei au posibiliatea de a intra in oameni si a prelua controlul acestora, in sensul ca, daca unu era impuscat si ii zbura capul, i se refacea imediat. In film exista o astfel de scena. Bineinteles ca patru dintre ei vor intra in cei patru tineri din masina respectiva dupa ce unul dintre ei vazand prabusirea farfurie va opri masina, nu cu scopul de a se duce acolo ci de a-si face nevoiile intr-un loc, culmea apropiat locului prabusirii obiectului zburator. In continuare cei patru se duc si fac "putina" dezordine prin oras, pana cand "extraterestrul cel bun", intruchipat intr-o femeie, ii va distruge.
5), sigur o sa ma intrebati de ce as vrea sa-l mai vad ??? Mi-a placut foarte mult modul de realizarea a efectelor speciale, acest film concurand la acest capitol cu filme celebre cum ar fi cele din seria Alien.

mihaelapop
30 Dec 2006, 17:53
SE NUMESTE PLAN 9 FROM OUTER SPACE

donpetru
30 Dec 2006, 20:12
Cum ai aflat de acest film? Dupa denumire se pare ca nu prea are legatura cu traducerea propiu zisa in limba romana. Oricum Mersi. Stii cumva o metoda cum as putea face rost de film? Nu cred ca a incercat cineva pana acum sa-l traga pe HDD!

donpetru
30 Dec 2006, 20:52
Tocmai am vazut traillerul . NU E ASTA FILMUL. Multumesc totusi pentru intentie. Acest film de care mi-ai zis e din 1959, clasic, neavand nici o legatura cu povestea derulata mai sus de mine. Filmul de care am povestit mai sus era facut in stilul american al aniilor 80. M-am interesat si se pare ca ar semana, dupa tema, cu filmul american facut in 1989: ALIEN SPACE AVENGER. Totusi, nu sunt sigur. Cum crezi ca as putea face rost de acest film avand in vedere ca e in format VHS?

Pitbull
30 Dec 2006, 21:01
Donpetre, nu te lua dupä dobitocul de mai sus. Nu e om. E o vomä psihopatä care uneori încearcä sä facä valuri pe-aici.
Du-te la www.imdb.com si încearcä sä gäsesti filmul prin Search, folosind orice termeni (din titlu, plot, cast, etc.), care crezi cä te-ar putea ajuta.
Anuntä-ne si pe noi când l-ai gäsit.
Baftä si la multi ani!

donpetru
30 Dec 2006, 21:11
De filmul ALIEN SPACE AVENGER am aflat de pe www.imdb.com.
Problema e urmatoarea: cum pot sa vad trailler-ul sau daca il gasesc pe undeva? Ce-am gasit ? Cativa pe www.amazon.com care au o caseta video cu filmul asta pusa pe raft pentru vanzare. Totusi, as vrea sa vad ceva din el si dupa aia sa vad daca il cumpar ? Deci...unde, cine,...cum ???

keysersoze
01 Jan 2007, 15:08
vezi filmul pe youtube.com. vizioneaza si godzilla 2000 pe youtube.com

keysersoze
01 Jan 2007, 15:39
gasesti sute de sf-uri clasice pe youtube. cuvantul cheie e mst3k

keysersoze
01 Jan 2007, 15:54
DONPETRU, DE CE NU RASPUNZI

donpetru
01 Jan 2007, 15:56
Pe youtube nu gasesti nimic legat de trailere, ci doar BAZACONII filmate de unii mai mult sau mai putin interesante. Deci, nu este nici un trailer pe youtube.com. Ce sa vad la Godzilla 3000?
Trailerul la filmul ALIEN SPACE AVENGER l-am gasit la adresa: http://videodetective.com/default.asp?frame=http://videodetective.com/trailer-preview.asp?publishedId=4067&customerID=97135. Asta era filmul. Mai ramane sa gasesc caseta video cu filmul asta.
Apropo, cine o are sau unde pot sa o gasesc ????

keysersoze
01 Jan 2007, 15:57
DONPETRU, PE YOUTUBE AM VAZUT SUTE DE SF-URI CLASICE. INSEAMNA CA NU STII SA FOLOSESTI INTERNETUL

keysersoze
01 Jan 2007, 16:04
WWW.JOHNS.NET E ALT SITE CU FREEMOVIES-SFURI

donpetru
01 Jan 2007, 16:09
Stiu sa folosesc netul.....dar:
1. Alien Space Avenger nu poate fi considerat un film clasic, cel putin din punctul meu de vedere, fiind produs in 1989.
2. Pe www.youtube.com, o fi gasit tu filme clasice dar eu ma refeream la faptul ca nu am gasit nimic legat de filmul care ma intereseaza. In plus youtube e un site unde se posteaza diferite scene sau intamplari a unor persoane mai mult sau mai putin reale. Despre filme. mai putine informatii.
3. Nu inteleg ce ai vrut sa vad la Godziilla 3000? A fost o simpla bagare in seama. Nu vad ce legatura are asta cu ceea ce cautam eu. Apropo te-ai uitat la trailer (de mai sus de pe videodetective.com). Acum trage si tu concluziile:
CE MI-AI SPUS TU SI CE AM VAZUT EU ? CARE-I LEGATURA? IA SPUNE-MI???

generalulzod
01 Jan 2007, 16:23
alien space avenger il poti vedea pe siteul www.dirty101.com

donpetru
01 Jan 2007, 16:42
HAI SA RADEM !!!! :D :D :D :alien: :alien: :alien:
SA FIM SERIOSI. STIE CINEVA UNDE AS PUTEA GASI CASETA VIDEO IN ROMANIA CU ACEST FILM ??? :D