PDA

View Full Version : Happy Feet

StefanDo
20 Dec 2006, 22:12
Stim cine o sa stranga toti banii de Craciun :) Happy Feet, acest "Moulin Rouge" cu pinguini :D, e povestea perfecta pentru Sarbatori, un desen animat cu de toate si pentru cei mici si pentru cei mari. Muzica supermisto, o grafica absolut fantastica, o poveste cu ceva rateuri de logica (aproape inghitibile) si mesaj ecologic. Vocile sunt super ok, mai putin Nicole Kidman, care mi s-a parut exagerata si patetica in rolul mamei prea protective a lui Mumble (Elijah Wood). In rest, mesajul obisnuit la desene animate: accepta-te asa cum esti si urmeaza-ti visul, ca se va implini. Reconfortant. Si la sfarsit sigur o sa fredonati toata ziua unul dintre cantecele din film. De citit caietul de presa...

http://www.cinemagia.ro/movie.php/Happy_Feet?movie_id=15052

piranha
30 Dec 2006, 16:57
L-am vazut. Cam copilaros, chiar si pentru gusturile mele. :P

Gloria
09 Jan 2007, 11:53
Foarte bine realizata animatia 3d; ce mai, spectacular, filmul are viata,mare parte din decoruri sunt insa 2d.Ma intreb in cat timp s-a facut animatia, in ce program si cati oameni au lucrat la film. Stai,ca o sa caut si in caietul de presa.

Gaandalf
11 Jan 2007, 22:03
tap dancing penguins ? pe ce lume traiti ?
Ramon - atat.

tap dancing penguins ? :shock: :shock: :shock: :shock:

Hilton
17 Jan 2007, 12:52
Mult sub Ice Age, Finding Nemo, Shrek, Shark Tale etc
Adica un Desen Animat facut de...ingineri. Profesionisti, responsabili, constiinciosi, dar...ingineri!

Gaandalf
18 Jan 2007, 08:02
:? Scuze, Stefane, da' chiar...
ai nevoie de scuze ca sa desfiintezi un film ? si mai rau de atat ale lui dodo ?
ce regim e la putere aici oameni buni ? :shock:

distroe
18 Jan 2007, 09:59
Mda, muzica si animatia au fost reusite. Povestea insa mi se pare usor cam slab sustinuta - poate si ca m-am obisnuit sa vad eroi gen Lion King sau asa ceva. Iar mesajul ecologist - merge si nu prea, dar totusi chestia cu incalzirea globala e la moda.

grafico
19 Jan 2007, 12:40
Acest film de animatie se vrea mai mult romantic, e dragut si mie chiar mia placut, chiar daca mai mult dadeam din picior in ritm cu pinguinul :D , itradevar nu intrece ice age la comedie sau shrek.

claudiu-daniel-lugoj
07 Apr 2010, 14:28
Superba animatia,unde avem si ceva de invatat de la ea cum sa ne comportam cu pinguini dar nu numai.Am auzit ca sar face si o parte a doua la aceasta animatie,ar fi super daca sar continua.:P