View Full Version : film cu tema de craciun
barbiepink
19 Dec 2006, 19:47
eu sunt mai noua p aici...si am o intrebare pt cei care sunt dornici sa ajute oamenii mai ignoranti in ale filmului(asa...k mine)...ati putea sa imi recomandati un film legat de craciun kre sa poata fi urmarit la o reuniune k intre fete...(stii voi..sa aibe putin umor,putina drama, eventual un pic de romantism...)va multumesc anticipat... :)
lestatika_29
19 Dec 2006, 20:24
definitely Love Actually.. eu ador filmul ala si cred ca o sa-ti placa.. vizionare placuta
barbiepink
20 Dec 2006, 12:26
l-am vazut deja...cu ceva timp in urma...oricum iti multumesc pentru raspuns ...ai dreptate e un film fff dragutz...totusi mai astept pareri...
Dominic
20 Dec 2006, 17:08
Love Actually e cel mai bun!Poi...mie mi`a placut "Surviving Christmas" cu Ben Affleck!
"Elf"..."Deck The Halls", "Christmas With Kranks"(asta mie nu mi`a placut :D ), "Santa Clause I II sau III".Nush... :?
mie mi`a placut Bad Santa ... :)
tnt_pde
24 Dec 2006, 18:19
hmm si eu am nevoie de sugestii. insa vreau un film pentru perioada de craciun, in spiritul craciunului, cu zapada (mai ales cu zapada ca afara se pare ca nexam), brazi impodobiti, eventual si mos craciun :)
cum a fost de exemplu Home Alone 1,2 ,Santa Clause cu Tim Allen, Polar Express etc
vreo sugestie?
Salut.Uite aici o lista cu 50 de filme- cele mai bune de vacanta (90 %incluzand Craciunul si Anul Nou), de-a lungul timpului
http://www.chicagofilmcritics.org/holiday.html
casey-cage
11 Jan 2007, 12:45
pai uita-te la CRACIUN CU SCANTEI.... are comedie,drama.... e ff bun
tnt_pde
13 Jan 2007, 16:40
mersi
ricutza
13 Jan 2007, 23:29
vine cam tarziu raspunsul meu, dar in afara de Love Actually, mie imi mai place ca de Craciun sa vad: Miracle on 34th street si Look who's talking now!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.