PDA

View Full Version : stiti cumva...

gionloc
14 Dec 2006, 22:39
pe antena1 va fi difuzat saptaminile astea Hirtia va fi Albastra?
m-a sunat un prieten sa-mi spuna ca ar fi auzit ceva... hmm...

Pitbull
14 Dec 2006, 23:23
nu inteleg de ce atat entuziasm... E un film jalnic, la urma urmei... :huh: Pe cuvantul meu!
Da, iar eu sunt un yankeu la curtea regelui Arthur, la urma urmei... :huh: Pe cuvântul meu!
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=11090&start=0

gionloc
14 Dec 2006, 23:24
E un film jalnic, la urma urmei... :huh: Pe cuvantul meu!

atunci cuvintul tau... ar trebui sa doarma la orele acestea...

Pitbull
14 Dec 2006, 23:26
Nu, cuvântul lui e foarte subred, asa cä e o jale sä stea cineva sau ceva pe el, cä riscä sä cadä de-acolo si sä se facä praf. Deci, e un film jalnic pe cuvântul lui.

drudu
15 Dec 2006, 10:09
da, o sa fie dat de Antena 1 pe 22 decembrie

"ªtiu cã nu se obiºnuieºte sã faci premiera TV la scurt timp dupã cinema, dar cred cã trebuie sã ne adaptãm vremurilor. Important e ca oamenii sã vadã filmul, indiferent unde" (R.M.)

nu-s de acord, dar asta e...

drudu
15 Dec 2006, 13:44
informatia era pt gionloc
tu poti sa-ti mentii parerile in continuare, it's not as if I care.

Pitbull
15 Dec 2006, 18:25
Am vazut filmul la cinema si mi s-a parut o risipa de banii de bilet... Doar o parere, nimic mai mult! (...) nu stiu de ce imi sariti in cap...

De-asta:

http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=11090&start=0

Si de-asta (ca sä nu zici cä analiza mea e tot "doar o pärere"):
http://agenda.liternet.ro/cronici/hartiavafialbastra.html
Dacä-n loc sä iei linkul tuturor mesajelor mele, la grämadä, pentru a-l posta sub titlul de "înjuräturi" pe câte-un forumache de cäcat, ai scormoni selectiv printre äle mesaje (si pe net în general, si-n presä), tu ai câstiga, nu eu.

drudu
17 Dec 2006, 00:58
si tot vineri 22, "cum mi-am petrecut..." pe tvr
someone really learnt the meaning of competition....

M0n0
17 Dec 2006, 07:53
Grozav...
Daca ambele is la aceeasi ora e si mai grozav...
Cred ca ma uit la "Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii" ca pe tvr sunt pauze comerciale mai putine...
Dar cum cunosc eu tvr-u s-ar putea sa fie la o ora mai tarzie...dar stai ca nici "Hartia va fi albastra" nu stiu la ce ora e...
Double grozav...

Supastar
17 Dec 2006, 09:35
pe tvr nu sunt pauze comerciale, dar hartia va fi albastra e mult mai bun

jeleu
17 Dec 2006, 19:47
plus, daca esti baiat destept (ca mine 8) ), ti-ai luat vineri "cotidianul" cu dvd-ul "cum mi-am petrecut sfarsitul lumii".

jeleu
17 Dec 2006, 20:45
tin sa te informez ca dvd-ul nu are nicio problema.
tu nu ai soft ca lumea instalat pe calculator. baga powerdvd sau ceva de genul si o sa-ti mearga. asta daca nu ai dvd-player la tv.

gionloc
23 Dec 2006, 16:21
:D DVD-ul n-are nicio problema, man... Nu e zgariat si functioneaza impecabil... Nu la asta m-am referit... Doar ca filmul (pe care l-am vizionat cu BS player) este impartit in mai multe bucati de vreo 15-20 de minute fiecare... E ca si cum ar fi mai multe filme... Adica mai multe documente mpeg...

:lol:

pai da.. cind deschizi fisierele .vob in bsplayer asa ti-l arata, daraburit. dar un soft dvdplayer de PC sau un dvdplayer stand-alone iti va rula filmul normal... poti cauta informatii despre structura unui dvd pe ici pe colo sa te lamuresti!
din nou te arunci-cu-capu-n-poarta, casa zic asa, precum in cazu Hirtiei!

dvdul din cotidianul e destul de bine facut, ceea ce mai vazusem eu facut de firma respectiva, euro-nustiucum (21 de grame de ex) erau mai mult decit indoielnice calitativ!

gionloc
23 Dec 2006, 16:27
informatia era pt gionloc

am vazut filmul aseara, revazut de fapt, pentru a treia oara.
pentru prietenii mei ne-clujeni, pentru zonele mai putin favorizate dpdv cinematografic, precum e zona mea natala, m-am bucurat ca au putut vedea filmul atit de repede si... fara reclame prea multe - una a intrerupt povestea din casa si sosirea lui Neagu&co la televiziunea, apoi a fost un calup consistent ceva mai tirziu. nu am mai vazut de ani buni un film la o televiziune comerciala, dar am impresia ca au fost reclame putine... :)

sa vedem dvdul, acum!

drudu
29 Dec 2006, 21:31
si eu tot a 3-a oara l-as fi vazut, daca cfr-ul ar fi avut bunavointa sa faca intazieri mai mici de jumatate de ora. dar n-am eu atata noroc...

se zvoneste ca o sa apara o colectie de dvd-uri cu toate trei filmele despre Revolutie. asa sa fie?