View Full Version : scenariu de scurt metraj. ma ajuta cineva?
pastilutza
27 Nov 2006, 15:14
Pentru filmul de licenta, la sectia de imagine. am nevoie de unscenariu de film. Eu mi-am cumparat pelicula si am tot ce e necesar, insan u am un scenariu.....Licenta este in februarie si deja am inceput sa ma impacientez!
Ma ajuta cineva cu un scenariu pentru un filmult de interior de aproximativ 5 minute?
:)
sunt si eu curios de unde esti....nu am nici un scenariu facut....dar cu cateva ajutoare....termin pana la sfarsitul anului :) ai vreo tema anume ?
silver_boy
28 Nov 2006, 03:27
Uite o idee deconstructivista, ca tot traim in plin postmodernism:
O tip(a) studenta la ATF, sectia imagine, are nevoie urgenta de un scenariu pentru licenta. Are tot ce-i trebuie, si-a cumparat inclusiv pelicula dar nu are... scenariu. Licenta e in Februarie si a inceput, fireste, sa se impacienteze...
Cazeemeer
28 Nov 2006, 17:13
O tip(a) studenta la ATF, sectia imagine, are nevoie urgenta de un scenariu pentru licenta. Are tot ce-i trebuie, si-a cumparat inclusiv pelicula dar nu are... scenariu. Licenta e in Februarie si a inceput, fireste, sa se impacienteze...
Si dintr-o data, cineva de pe un forum vine cu o idee geniala - sa faca filmul chiar despre ea insasi. Dar renunta cand isi da seama ca asta e exact story-ul din Adaptation.
silver_boy
29 Nov 2006, 01:55
Si dintr-o data, cineva de pe un forum vine cu o idee geniala - sa faca filmul chiar despre ea insasi. Dar renunta cand isi da seama ca asta e exact story-ul din Adaptation.
...si cu toate astea revine asupra deciziei, face filmul si-l intituleza simplu: Inadaptation.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.