View Full Version : TFDB... :D
StefanDo
17 Nov 2006, 19:28
Fratilor, dar vad ca nimeni nu pomeneste de o mare revenire... :D Sau "Trei frati de belea" nu se inscrie in cinematografia romaneasca? :? L-am vazut marti si deja pot sa fiu sigur ca nu o sa aiba la fel de mare succes ca "Garcea si oltenii": cu exceptia catorva glume este destul de anost. Asta nu inseamna ca romanii n-o sa se inghesuie la el mai mult decat la HVFA sau CMPSL sau AFSNF la un loc... :(( Las'ca poate spala "Ryna" cat de cat beleaua de pe capul nostru... :D
Pitbull
17 Nov 2006, 20:14
Hmm, stii ceva? Intr-adevär, pare sä se contureze în sfârsit un fenomen normal, si care de mult era necesar... Iatä, despre "Lacrimi de iubire" nu s-a comentat aproape nimic... "T.F.D.B." e ignorat si el... Poate (speräm!) la fel se va întâmpla si cu "Maneaua de aur"...
Unde nu dä domnul ca aceste produse de gang sä-si creeze o lume a lor, cu publicul lor, realizatorii lor si finantele lor, si sä nu ne mai deranjeze. Atâta vreme cât nu se vor pläti din bani publici, care-i problema? Are si vulgu' dreptul s-arate cu degetul, hähäind: "Ia la äla colo-sa, a rämas în curu' gol!"
Din partea mea, n-au decât. Ce, ati väzut vreodatä Räpiri din Serai lângä Luchieni?
StefanDo
17 Nov 2006, 20:27
Ha, despre "Lacrimi de iubire" nu s-a scris nimic aici, dar filmul a primit o multime de laude la pagina lui. Nu stiu daca ati vazut, dar a fost mai bine de o saptamana filmul saptamanii in Romania, cu sute de voturi. Bine ca a aparut Saw III (alta tragedie) si i-a venit romanului sa vada filme cu sange... :) Iar "Maneaua de aur", pe care o regizeaza tot tipul din spatele "Fratilor", Theodor Halacu Nicon, n-o sa apara prea curand. Cel putin asa zic gurile rele si zic bine...
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.