View Full Version : Vreau sa fiu Chief Lighting Technician Assistant!
Cazeemeer
12 Nov 2006, 21:37
Abea am desc.aces tsit dar ma bucur ca sunt si alti interesati de lumea filumului...dintotdeauna mi'am dorit s'a fiu chief lighting technician assistant si as vrea sa stiu cum este posibil c'a visul meu s'a devina realitatea...as dori daca se poate sa'mi recomandati carti sau alte amteriale(in lb.romana!!!)despre domeniul acetsa fascinant pt.k visul meu sa se poate implini...dar daca se poate carti straine pt.ca in romania nu exista chief lighting technician assistants buni cu adevarat....uf......uneori ma intreb daca norocul imi va suradea vreo data..dar stiu ca daca incerc o sa reusesc.....dar sper ca ma ve-ti ajuta si voi
mersi.pupici.
Neuptolem
12 Nov 2006, 21:40
:lol:
Neuptolem
12 Nov 2006, 21:49
Acum serios...
Este bine sa incerci ceva, ce altii nici macar nu indraznesc sa viseze!
Si oricum esti cu mult inaintea lor.
Aaa, si inca o chestie, iti iese treaba mai bine daca taci si faci, cauti fara sa le spui tuturor, s-a verificat la mine, pt ca ceilalti sunt doar, descurajatori, nu? Ca...doar traim in Romania si asta ne ocupa tot..pardon! ne va ocupa tot timpul pana vom pleca afara.
Un sfat pe care as putea sa ti`l dau ... este sa te interesezi pe unde se filmeaza vreun film.....si sa te duci acolo ca un nesimtit...sa te bagi in seama cu ei.....vb cu cei de acolo....sa stai pe langa ei.....este de asemeni foarte posibil sa te goneasca....dar merita sa incerci...nu cred ca toti oamenii din Romania sunt incuiati la minte....cineva tot trebuie sa te ajute....
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.