PDA

View Full Version : Vreau ID-ul Madalinei Rosca

Madalina_rosca_fan
11 Nov 2006, 23:42
Vreau ID-ul Madalinei Rosca

Madalina_rosca_fan
11 Nov 2006, 23:44
Serios vb, am cautat peste tot si am gasit doar o poza cu basca... si da, imi place de ea :love:

Madalina_rosca_fan
11 Nov 2006, 23:45
ID-ul in sensul de ID de Y**** M**** nu CNP de pe buletin :D

films4all
12 Nov 2006, 00:05
ID-ul in sensul de ID de Y**** M**** nu CNP de pe buletin :D
imi place de tine..esti indrazneata!

Madalina_rosca_fan
12 Nov 2006, 00:15
Bine, bine.... dar id-ul?

Pitbull
12 Nov 2006, 00:27
am gasit doar o poza cu basca...
Ai gäsit doar o pozä cu bascä, sau
ai gäsit o pozä doar cu bascä?
(Cä nu-i tot-aia.)
Dacä 2:
...doar basca era pe Mädä?
...doar basca era în pozä?
si da, imi place de ea :love:
De Mädä,
de bascä,
de Mädä (doar) cu bascä,
de Mädä färä (nici mäcar) bascä,
sau de pozä (cu/färä Mädä, cu/färä bascä)?

Madalina_rosca_fan
12 Nov 2006, 00:35
Nu devia de la subiect, discutia este despre un ID, cu sa fara basca tot acolo ajungem doar ca mai deviem putin de la subiect... deci, caut ID, serios, ID: sintaxa, morfosintaxa si structura

Madalina_rosca_fan
12 Nov 2006, 00:37
Ai folosit in mod bizar de ciudat numele "Mada" ... ID "Mada"... deci... o cunosti :P O cunosti sau ti draga? :D

Pitbull
12 Nov 2006, 00:38
Päi pânä vine cineva cu ID-ul, mai stäm si noi de vorbä, sä ne treacä timpu' mai usor, nu? Vorba poetului Dan Laurentiu, Dumnezeu sä-l ierte: mai bem o bere, mai vorbim, mai ne-mprietenim...
Am auzit cä "Borat" e un fel de "Leana si Costel" al lor.
Tu ce zici?

Madalina_rosca_fan
12 Nov 2006, 00:42
8) "Borat" eu un Jackass ceva mai social parerea mea :P

Pitbull
12 Nov 2006, 00:46
Aha.
Mädä nu mi dragä, nici fa dragä, nici sol-diez dragä, nici mäi dragä - doar cä-i mai scurt ca Mädälina. Ce sä mai tot tastez atâta?
(Bäi, aduceti careva ID-u' äla! Eeee!!! :x )
Asa.
Ce ziceam...? :?

Madalina_rosca_fan
12 Nov 2006, 00:53
Vad ca subiectul "Borat" versus "Leana si Costel" il eviti... Ce zici de fratii Lumiere? :?

Pitbull
12 Nov 2006, 01:24
B vs L&C dupä ce-l väd.
Fratii Lumière? Buni bäieti, amândoi, da' Auguste era mai de gascä decât Louis. Sau invers...? Nu mai stiu, cä-i mult de-atunci.

Madalina_rosca_fan
12 Nov 2006, 01:29
Deci ii cunosti? :P A trecut mult timp dar acum cred ca se crucesc in sicriu cand vad cu ce tehnologie filmam si ne uitam la filme...

Alex Leo Serban
12 Nov 2006, 08:19
Fratii Lumière? Buni bäieti, amândoi, da' Auguste era mai de gascä decât Louis. Sau invers...?

'de gascã' sau 'de bascã'? :lol:
(this is too good to be true! park e din 'seinfeld', gen: elaine has a crush on oprah's bag or smth...)

alakazam
12 Nov 2006, 08:53
ID-ul (de Yahoo! Messenger) lui Mada: roxy_constantin_telenovele! Daca va da ignore sau decline, nu ma bateti la cap, ca nu e vina mea!

Apropo, dai o bere pentru ID-ul asta? :D

Madalina_rosca_fan
12 Nov 2006, 10:00
Intrebarea este urmatoarea: Din moment ce ai avea teoretic ID-ul ei inseamna ca macar ai fii in bune relatii cu ea... deci probabil ca ai intrebat-o inainte postezi presupusul ID. Deci ea trebuie sa-si fi dat acordu' si prin urmare va accepta invitatia pe Y**** M*****. Sau poate ai dat ID-ul ei fara sa intrebi .... sau e un ID la basca***lie...

Pana la urmatorul raspuns astept...

Pitbull
12 Nov 2006, 10:01
Alakazam, dac-ai distrus topi cucu asta, nu stiu ce-ti fac! :x
Aaaa, ba da! Stiu ce fac! ;)
Vin la M.R.F. si-i susur la ureche: "Tzeapä! Nu-i Mädä!" 8)

Madalina_rosca_fan
12 Nov 2006, 10:04
Apropo, tu de care Madalina Rosca, eu cred ca sunt mii si mii de Madalina Rosca dar eu caut numai una... Are basca si draduri :P

alakazam
12 Nov 2006, 11:02
Bre, eu v-am dat ID-ul... Ea nu stie ca l-am postat si nici macar nu am in lista mea de mess ID-ul ei... Asa ca nu suntem in bune relatii... Deci, daca vreti sa ma intrebati de unde am ID-ul, lasati-o balta, ca oricum nu va zic... :hmm: INGRATILOR!

Madalina_rosca_fan
12 Nov 2006, 11:07
:? Om trai si om vedea...

Madalina_rosca_fan
12 Nov 2006, 13:40
alakazam, cre' ca de azi ai un prieten mai putin... si nu ma refer la mine sau la pitbull...

Madalina_rosca_fan
12 Nov 2006, 13:41
De ce? Te intrebi de ce alakazam? my_aetius asteapta raspunsul...

Madalina_rosca_fan
13 Nov 2006, 13:47
topic distrus?

lestatika_29
14 Nov 2006, 18:23
nu. pur si simplu stupid

Madalina_rosca_fan
14 Nov 2006, 22:25
nu vad ce-i asa stupid in a cauta un ID...

Leonard
15 Nov 2006, 02:15
de ce eºti aºa sigur(ã) cã ar avea ID de yahoo? oricum ºtie de cinemagia (nu ºtiu dacã a mai intrat în ultimul timp), aºa cã poate cîndva, dacã ai noroc, va vedea topicul tãu ºi te va contacta dacã va dori.
mi-ai dat ideea cu ocazia asta sã caut pe google images diferite nume de persoane mai mult sau mai puþin cunoscute ºi am obþinut rezultate interesante.