View Full Version : Mai apare revista CINEMAGIA?
GhitzaCartitza
10 Nov 2006, 18:37
Ce se intampla :??
films4all
10 Nov 2006, 21:06
Da ;) In curand!
Salut! Revista este gata DAR asteptam dvd-urile;este numar dublu: noiembrie-decembrie, o linie editoriala imbogatita, informatie dar si formulare de opinii, mai multa cronica de film, mai putine synopsisuri.
De la anul o sa schimbam politica in ceea ce priveste dvd-urile pentru ca astfel de intarzieri sunt inacceptabile si pentru noi.
GhitzaCartitza
12 Nov 2006, 20:00
Atunci asteptam. Oricum am ceva de obiectat :?. Cinemagia era o revista gratuita. Sponsorii + nu mai stiu cine, o faceau sa ajunga la noi fara sa scoatem un ban din buzunar. Ideea de a oferi un DVD alaturi de un astfel de gen de revista, personal, mi se pare gresita. Faptul ca ajungeti sa va vindeti revista doar datorita filmului de pe DVD, o sa va duca la o disparitie rapida si sigura. Omul, daca vrea un film cumpara DVD-ul, nu o revista ca sa vada un film. Puteti sa va asociati cu o casa de distributie de filme, si revista sa fie alaturata la un numar mai mare de filme. Adica revista sa vina impreuna cu filmele X, Y si Z. Adica ar fi in interesul lor sa ofere ceva in plus la cumpararea unui DVD. Voi saracii va chinuiti sa va vindeti revista prin intermediul unui film (care costa mai mult decat revista). Daca filmul nu e bun, in viata mea nu o sa dau atatia bani doar ca sa citesc revista Cinemagia. Sper ca ceea ce am zis are sens si s-a inteles ce am vrut sa spun.
Am fost unul din cei cativa sustinatori ai introducerii revistei pe piata cu un dvd, in schimbul unei sume de bani.Mi s-a parut ca ar putea sa mearga.M-am inselat.Adica atunci cand era gratuita o citeam luna de luna, de cand costa nu m-am mai atins de nici una.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.