Log in

View Full Version : muzica din "Pas in doi"?

Liou
04 Nov 2006, 23:49
Am revazut in seara asta pe Pro Cinema Pas in doi al lui Dan Pita..As vrea sa stiu cine a compus muzica din film. Urmarind genericul la sfarsit, (recunosc, nu cu toata atentia) am aflat ca una din cele doua bucati muzicale este Haydn -"Creation", dar nu era neaparat cea care ma interesa...cealalta bucata de care vreau sa aflu era ceva instrumental si se repeta alternativ cu bucata clasica. N-am prins nimic din comentariul de inceput al lui ctp, doar afirmatia ca muzica din Pas in doi ar fi cea mai buna coloana sonora dintr-un film romanesc. Well, n-am vazut toate filmele romanesti, dar ceva imi spune sa-i dau dreptate....ce parere aveti? Deci, pana la urma as vrea sa aflu numele si autorul piesei instrumentale si daca intr-adevar e cea mai buna coloana sonora dintr-un film romanesc.

Pitbull
05 Nov 2006, 15:15
Ia uite cine s-a-ntors! Doamna Tiramisu! :D
Sä vedem, dacä aflu ceva de sound-track-ul äla, vin si zic.

Liou
05 Nov 2006, 20:45
Merci Pitbull si bine v-am regasit. tre sa recunosc ca de cand n-am mai scris aici, am bajbait ceva pana mi-am dat seama cum tre sa fac reply la mesaj. aahaaa, "raspunde" era undeva jos de tot..o fi bine, n-o fi bine daca dau click pe "raspunde" asta??...cam asa stand lucrurile, sper sa nu ajunga raspunsul asta te miri pe unde..
Acuma, cu privire la muzica, nu stiu cum nu mi-a picat fisa sa dau inainte un simplu search pe google si am venit ata la forum...cred ca mi-era dor de voi. sunt un pic dezamagita sa aflu ca autorul piesei e (vesnicul) nostru Adrian Enescu..nici nu am indraznit sa atribui piesa lui, poate asta-i alta explicatie pentru care am intrebat direct aici. Mai ramane sa gasesc numele piesei; poate pe urma se poate si descarca de pe dc plusplus??...dar cred ca vreau prea multe...Apropos de TiramissU :-), suna mai bine decat posibila doamna LOL sau dama cu clacheta...asa ca, intrucatva, am rasuflat usurata, chit ca prajitura asta se face tot mai rar...

marx
08 Nov 2006, 10:30
sunt un pic dezamagita sa aflu ca autorul piesei e (vesnicul) nostru Adrian Enescu..nici nu am indraznit sa atribui piesa lui, poate asta-i alta explicatie pentru care am intrebat direct aici.
Adrian Enescu a remixat teme din Haydn si de aceea the sound of music are alta dimensiune, improbabila dar posibila.

Alex Leo Serban
08 Nov 2006, 10:48
mamah, c l stie tov marx, s-a specializat p auzuri dupa toate semnele... ORL SRL, cva? :lol:

am o singura nelamurire: cum vine aia 'dimensiune improbabila, dar posibila'?? :? si mai ales apropo d muzik?

betia d cuvinte...

marx
08 Nov 2006, 11:15
mamah, c l stie tov marx, s-a specializat p auzuri dupa toate semnele... ORL SRL, cva? :lol:

am o singura nelamurire: cum vine aia 'dimensiune improbabila, dar posibila'?? :? si mai ales apropo d muzik?

betia d cuvinte...
mdea. nu-ti inteleg nelamurirea dar te ajut sa scapi de ea. watch me:

oscar wilde zicea pe undeva ca, omul nu crede in ceea ce e posibil, dar e atras de improbabil. well, aplicand la cazul de fatza, precum citesti, LLiiAA era nedumerita ca ad. enescu ar fi compus muzica, adica era ceva improbabil (sinonime= putin probabil, nesigur, incert) pt ca nu recunoastea stilul Ad E, dar prin asimilarea temelor din Haydn, faptul ca A E e cel care a (re)compus muzica a devenit posibil (sinonime: probabil, realizabil).

PS: betia de cuvinte zace intr-un corp lipsit de morala.
PPS: parca ieri tzipai ca mushcat de un demon ca te urmaresc peste tot unde postezi si te atac viperin... acum tu ce faci?! iti porti razboiul de unul singur?!

Liou
08 Nov 2006, 21:28
Adrian Enescu a remixat teme din Haydn si de aceea the sound of music are alta dimensiune, improbabila dar posibila.

Merci Marx. Inseamna ca Pita a cuplat un original (Creation-ul lui Haydn) cu o copie(un (posibil) re-mix al lui AE dupa Haydn)..si a stiut ce face..sau, mai bine zis, bine a facut.