View Full Version : ajutor!!!!!!!:P
danutza_iulia
28 Oct 2006, 14:41
buna ziua ,pai :( sunt si eu mica bine am 20 de ani :P dar vreau sa joc si eu intr-un film imi doresc asta de mica si numai asta vreau :( as juca chiar daca nu ma plateste nimeni nu vreau decat sa joc si nimeni nu vrea sa ma ajute :(( ...........nu vreau decat :? sa incercati daca vreti .Vreti? :( sper sa il cititi MUltumesc :P
films4all
28 Oct 2006, 23:25
buna ziua ,pai :( sunt si eu mica bine am 20 de ani :P dar vreau sa joc si eu intr-un film imi doresc asta de mica si numai asta vreau :( as juca chiar daca nu ma plateste nimeni nu vreau decat sa joc si nimeni nu vrea sa ma ajute :(( ...........nu vreau decat :? sa incercati daca vreti .Vreti? :( sper sa il cititi MUltumesc :P
Intresanta dorinta ta de a juca intr-un film..well...ai venit unde trebuie! Spune-mi ...ai mai jucat pe vreo scena de teatru ( scoala generala, liceu)? Daca e pasiune e lucru mare...astfel incat chiar si la 20 de ani ..visul tau poate deveni realitate!
doamneeee, cate emoticoane?
Pitbull
30 Oct 2006, 12:09
Naturel sensibil. Emoticoniv si emoticontional, emoticontionat si emoticontionant.
danutza_iulia
30 Oct 2006, 15:01
Buna ziua :D am vrut sa va raspund la intrebare si da am jucat in mai multe piese de teatru am facut un curs de teatru si vad ca sunteti foarte eficienti si chiar ne contactati :) si daca mai aveti intrebari sa mi-le puneti :happy: astept :love:
Pitbull
30 Oct 2006, 16:18
daca mai aveti intrebari sa mi-le puneti :happy: astept :love:
Când a domnit Burebista?
Ce înseamnä H2SO3?
Care e diferenta între o gäinä?
Neuptolem
30 Oct 2006, 20:47
Buna danutza!
Pai, eu am mai multe proiecte de scenarii... Roaga-te sa le vand intr-o zi :lol: si VEI FI CHIAR PLATITA! :lol:
Acum serios, imi scrii un mesaj pe private si iti las o adresa de e-mail.
Depinde de fizic si personalitatea ta...insa am mai multe variante feminine de personaje, din pacate doar in stadiul de proiect, si e imposibil sa nu ti se potriveasca ceva.
Insa totul incepe cu un proiect, cu un scenariu bun.succes! crede in tine!
films4all
30 Oct 2006, 22:41
Care e diferenta între o gäinä?
NU incepe iar! :P:P Stii ca intentia era mareata si totusi...de neindeplinit! :(
Asa...well...daca tot ai jucat in teatru..ai id-ul meu acolo pus sub textul asta...si dai un click pe el..restul..merge de la sine;) 8) :happy: :happy:
lestatika_29
31 Oct 2006, 21:06
haulioooooooo.. o clonara pe imm!
Cinemania
03 Nov 2006, 22:28
:D :( :) :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: ;) :love: :hmm: :sleep: :sick: :(( :w00t: :huh: :happy: (*) :alien: :sad: :happy: :huh:
am uitat ceva?
films4all
03 Nov 2006, 23:00
:D :( :) :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: ;) :love: :hmm: :sleep: :sick: :(( :w00t: :huh: :happy: (*) :alien: :sad: :happy: :huh:
am uitat ceva?
Nu nu ai uitat nimic! :P:P
Mai...imm nu poate fii de clonat..dc nu intelegeti? :sleep: :hmm:
irene marlyne monroe
09 Nov 2006, 17:58
haulioooooooo.. o clonara pe imm!
:P vezi ca sti!
irene marlyne monroe
09 Nov 2006, 18:01
am uitat ceva?
Nu nu ai uitat nimic! :P:P
Mai...imm nu poate fii de clonat..dc nu intelegeti? :sleep: :hmm:
originalul ramane original clone pot fi cat se poate de munte dar una singura adica eu sunt unica originalul,desi clonare se poate face cat se poate dar nu pot fi si originale
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.