View Full Version : Eurodance
In plin proces proustian de recuperare a adolescentei pierdute, m-am lovit de melodiile penale, melodiile care se auzeau pe la mijlocul anilor 90 in orice discoteca, in orice bar cu aparate de poker si biliard.
Marele hit: Jessica Jay - Casablanca.
Alte: La Bouche - Be my lover, Reel2Reel, 2Unlimited, Ace of Base, Maxx - Get away, Snap , Ice MC -Think about the way, Dr Alban - It's my life, Haddaway, Coco Jambo, Culture Beat - Mr Vain, BG the prince of rap, Snow - Informer.
Bagati aici alte penalitati, orice ajutor este binevenit.
Cazeemeer
27 Oct 2006, 18:40
Mie cea mai eficienta madeleina pentru mijlocul anilor '90 mi se pare (pur subiectiv) Ace of Base, in special cu All That She Wants sau The Sign.
Si ca sa imbogatesc lista de eurocrap, Rednex si DJ Bobo.
GhitzaCartitza
28 Oct 2006, 19:20
Tineretea si greselile ei au inclus:
Here Comes The Hotstepper - Ini Kamoze
Step By Step - New Kids On The Block
Where Do You Go - No Mercy
Jump - Kris Kross
Barbie Girl - Aqua
....si Za Greatest SONG EVER MACARENA - Los del Rio
Lista ramane insa deschisa.
Essor Nougier
28 Oct 2006, 19:25
How sweet. You need to watch "A Night at the Roxbury".
GhitzaCartitza
28 Oct 2006, 22:52
Ha ha. Pe asta l-am savurat de mult :lol:.
Supastar
29 Oct 2006, 13:02
Captain Jack
Leonard
29 Oct 2006, 15:39
Mirror mirror on the wall (nu mai ºtiu cine o cînta), lambada, UB40, capella, magic affair... ce vremuri nebuloase...
Alex Leo Serban
29 Oct 2006, 20:25
c decadenta ingrozitoare...
noi, in anii 70 (eh da, au existat si astia!) puneam la petreceri 'jump' (van halen) si 'big in japan' (alphaville) 8)
care "anii '70", ca ambele melodii au aparut in '84.
eu credeam ca tu ascultai lepa brena :P
ps: vengaboys, daca mai tineti minte.
Alex Leo Serban
30 Oct 2006, 07:21
huh?!
deh... s-ar putea sa ai dreptate: d la o virsta-ncolo, timpu s comprima :w00t:
oricum, nu poate fi mai tirziu d 83-84, ashea... si - da, ai dreptate! -, alternam cele amintite cu 'karma chameleon' d la culture club...
ANYway, ideea e k aia era Muzik, nu shtift!
PS c e aia 'lepa brena'??
Pitbull
30 Oct 2006, 12:01
Deci când mi-am luat eu primu' cas, în 1974, ascultam în draci:
Gary Glitter, Demis Roussos, Deep Purple (mai ales "Smoke on the Water"), Jimi Hendrix, Frank Zappa... Smokey ("I Need You at Midnight")... Ce dracu' mai era...? Prin 1977, "Blowing in the Wind"... Joan Baez... Boney M, ABBA... Prin 1978, "I Remember Elvis Presley", cä murise... Tot atunci, la reuniuni la liceu se-nväta sä se danseze bump...
Da, am fost si eu un bulgäre de humä pe lumea asta... :P
well, ideea e ca toate melodiile astea faceau parte din hiturile pop ale vremii. "shlagare", daca doresti. acel europcrap (mai ales german si suedez. haddaway si ace of base erau "varfuri de lance") care facea furori prin '90.
Anii '80 nu-i aveau pe Azur si Albatros? Era in '88 mama cu mine in burta si rasunau blocurile de "Cenusareasa" :) .
and lepa brena was just plain bad.
Alex Leo Serban
30 Oct 2006, 19:57
Anii '80 nu-i aveau pe Azur si Albatros? Era in '88 mama cu mine in burta si rasunau blocurile de "Cenusareasa" :) .
depinde d cartier
evident. dar o familie cu un trecut anticomunist asa puternic putea locui doar intr-un cartier de c.acat.
silver_boy
31 Oct 2006, 04:18
Mc Hammer cu U Can't touch this , super-mega-tetra hit-ul anilor 90... cu negrii aia musculosi dansand un soi de "step" hibrid in pantalonii lor labartati, de pinguin...
Essor Nougier
31 Oct 2006, 08:43
Deci când mi-am luat eu primu' cas, în 1974, ascultam în draci:
Gary Glitter, Demis Roussos, Deep Purple (mai ales "Smoke on the Water"), Jimi Hendrix, Frank Zappa... Smokey ("I Need You at Midnight")... Ce dracu' mai era...? Prin 1977, "Blowing in the Wind"... Joan Baez... Boney M, ABBA... Prin 1978, "I Remember Elvis Presley", cä murise... Tot atunci, la reuniuni la liceu se-nväta sä se danseze bump...
Da, am fost si eu un bulgäre de humä pe lumea asta... :P
Uhm....you mean "I'll meet you at midnight".
Banuiesc ca, cu varsta, intalnirile de la miezul noptii sunt inclocuite de dorinte atat de puternice ca modifica pana si titlurile hiturilor de-acum 30 de ani.
Vanilla Ice
Nana - Lonely si Dark Man :)
Supastar
01 Nov 2006, 15:39
Nana - Lonely
daaaaaaaa.....!!!
asta era piesa aia de era foarte lunga? stiu ca cel mai bun prieten al meu avea caseta cu nana si se dadea mare ca piesa are vreo 11 minute sau ceva de genu... si eram amandoi extrem de entuziasmati si consideram kestia asta o reusita muzicala de exceptie! :oops:
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.