PDA

View Full Version : un "anume" film

aceven
22 Oct 2006, 01:43
e vorba de un film pe care l-am vazut acum ceva ani,mai mult de 10 cu siguranta. Clasic, nu mai stiu exact daca este alb negru, nu stiu cine l-a regizat , nu stiu vreun actor anume. Imi amintesc doar anumite scene care m-au facut sa il tin minte pina acum
E vorba de un tip care, in inchisoare fiind , evadeaza de cateva ori fara ca nimeni sa stie si ucide anumite persoane dupa care se intoarce in celula lui inlaturand orice banuiala. Sunt scene in care joaca sah cu un gardian prin acel loc din usa celulei pe unde este adusa mancarea pentru detinuti.
Si scena finala in care este demascat este dementiala. Papagalul tipului pe care tocmai il omorase intra in buzunarul hainei lui. Se intoarce in celula lui escaladand cu o funie sau cearsaf zidul inchisorii. Sta intins in pat ca si cum ar dormi exact cand politia intra in celula lui,moment in care papagalul iese din buzunarul hainei.
Daca are cineva habar de titlul filmului ,de regizor sau unde sa-l caut va rog sa imi scrieti. Ma obsedeaza,vreau sa-l mai vad !!!! :) Merci

ulrich
22 Oct 2006, 09:04
http://imdb.com/title/tt0066141/