Log in

View Full Version : Catre doamna administratora de bloc

Nightwane
09 Oct 2006, 11:05
Stimabila si respectabila tanti Gloria,

pot sa stiu si eu de ce m-am trezit subit, sughit cu mesaje sterse? Si nu mesaje de ieri de azi, ci de acu' ceva vreme buna. Mmm?

Sa va mai intrebati dup-aia de ce nu va ia lumea in serios, de ce va ignora si va ia peste picior.

jeleu
09 Oct 2006, 12:04
mi-au disparut mesaje. nu stiu care, dar ideea e ca diferenta aia dintre numarul mesajelor postate si cele pe care le gaseste s-a marit.
s-or fi evaporat?

Nightwane
09 Oct 2006, 12:12
poate ne lamureste doamna administrator. sau nu, ca vad ca nu o prea intereseaza forumul.

Gloria
09 Oct 2006, 12:31
Stimabila si respectabila tanti Gloria,

pot sa stiu si eu de ce m-am trezit subit, sughit cu mesaje sterse? Si nu mesaje de ieri de azi, ci de acu' ceva vreme buna. Mmm?

Sa va mai intrebati dup-aia de ce nu va ia lumea in serios, de ce va ignora si va ia peste picior.

1)Stimate dle Nightw. nu sunt eu singura persoana care sterge mesaje; mai sunt Alex, Adrian -baietii cu programarea, Emanuel; daca mesajele tale au avut continut licentios, au fost sterse. Simplu.
2)"A nu lua in serios", "a ignora", "a lua peste picior" sunt atitudini la care fiecare are dreptul; raportat la mine sau la Stefan nu am simtit inca aceste atitudini. dar pot veni, pot disparea, pot reapare...sta in firea lucrurilor. Cred ca iti pierzi timpul fiind aprioric nemultumit, aprioric muscator; un intelectual este un om al nuantelor; mai schimba-ti registrul ca oamenii se vor plictisi de tine
3)am postat cateva din cronicile mele ca tot vroiai sa vezi ceva scris de mine;asa iti dau subiecte reale de dezbatere
The dying gaul, Habana Blues, The lake house, Margo, Obaba, United 93, BrokebackMountain,The white masai, Crash

emanuel
09 Oct 2006, 12:41
1)Stimate dle Nightw. nu sunt eu singura persoana care sterge mesaje; mai sunt Alex, Adrian -baietii cu programarea, Emanuel; daca mesajele tale au avut continut licentios, au fost sterse. Simplu.

Nu ma baga si pe mine, ca eu n-am sters nimic scris de useri, ci numai spamuri ale clonelor din ultima vreme...

drudu
09 Oct 2006, 16:11
si mie mi-au disparut mesaje, si de cand sunt pe forum n-am scris nici macar un cuvant care sa poata fi considerat licentios... nu ca as fi legata sentimental de mesajele mele, dar mi-ar placea sa fiu anuntata cand se intampla...

so, would you care to explain?

Gloria
09 Oct 2006, 16:20
si mie mi-au disparut mesaje, si de cand sunt pe forum n-am scris nici macar un cuvant care sa poata fi considerat licentios... nu ca as fi legata sentimental de mesajele mele, dar mi-ar placea sa fiu anuntata cand se intampla...

so, would you care to explain?
voi vorbi chiar acum cu cei de la programare sa vad ce se intampla;revin cu info.

Ambra Blu
09 Oct 2006, 17:03
dar pot veni, pot disparea, pot reapare...

Corect este: pot reapãrea.

Gaandalf
09 Oct 2006, 17:09
:lol:

Nightwane
09 Oct 2006, 18:06
2)"A nu lua in serios", "a ignora", "a lua peste picior" sunt atitudini la care fiecare are dreptul; raportat la mine sau la Stefan nu am simtit inca aceste atitudini. dar pot veni, pot disparea, pot reapare...sta in firea lucrurilor. Cred ca iti pierzi timpul fiind aprioric nemultumit, aprioric muscator; un intelectual este un om al nuantelor; mai schimba-ti registrul ca oamenii se vor plictisi de tine
3)am postat cateva din cronicile mele ca tot vroiai sa vezi ceva scris de mine;asa iti dau subiecte reale de dezbatere
The dying gaul, Habana Blues, The lake house, Margo, Obaba, United 93, BrokebackMountain,The white masai, Crash

1) Stimata doamna Gloria. Baietii nu ma intereseaza. Poate pe dvs. Mesajele mele nu au un continut licentios, stimabila demoazela. Cel mult au continut licentios pt madame frustrate si/sau maicutze virgine.

2)Timpul nu mi-l pierd fiind aprioric nemultumit si muscator. It's just what i do. Intelectualul nu este un om al nuantelor. Doar oamenii fara pareri sunt oameni ai nuantelor. Cand s-o plictisi lumea de mine, voi veni la dvs sa gasiti un leac.

3) Unde pot gasi aceste cronici? Ah, e Brokeback Mountain. Cu SPACE. Bara aia lunga de pe tastatura (sa nu faceti confuzia cu BACKSPACE, aia e mai scurtutza).

Gaandalf
09 Oct 2006, 18:14
i can't see shit ?
is it shit ?
cuz i can't see it ... :lol:

Gaandalf
09 Oct 2006, 18:39
prostii nu se termin niciodata ...nu degeaba mama prostiei e mereu gravida ...

raptor
09 Oct 2006, 18:48
.uau. mesaje sterse. ce futai marfa!

ogto
09 Oct 2006, 19:04
raptor a zis futai.

...futai ...

:?

Cinemania
09 Oct 2006, 20:00
i can't see shit ?
is it shit ?
cuz i can't see it ... :lol:

don't be mean :D

MinRep
09 Oct 2006, 20:34
Bãi... Concluzia e evidentã: forumu' ãsta a ajuns în cãcat. Sorry, but I had to say it...

lestatika_29
09 Oct 2006, 20:41
mai pe romaneste, esti vocea poporului :sleep:

Gloria
09 Oct 2006, 21:06
dar pot veni, pot disparea, pot reapare...

Corect este: pot reapãrea.

Ai dreptate. Sa cresti mare!

Nightwane
09 Oct 2006, 21:07
astept cu nerabdare si efervescenta-n simtiri, linkuri la magnificele dvs cronici.

Jay
09 Oct 2006, 21:38
tare mi se pare ca vrem sa transformam un forum cat de cat ok.. intr-unul plin de cocalari, strigand "tare frate" la urmatorul scary movie.. vrem asta? uite ca m-ati trezit si pe mine cu indolenta asta, draga si scumpa domnisoara Gloria este(ban)

jeleu
09 Oct 2006, 21:40
bravos pt vacanta oferita lui bubu. nu ne suparam. puteti sa o prelungiti, din partea mea.

dar:
daca se trezesc programatorii sa stearga mesaje, clar este o problema de comunicare intre ei si management.
chiar si asa, mai bine si-ar ocupa timpul stergand mesajele cocalarului care tot floodeaza decat lucrurile absolut ok postate de alti useri.