View Full Version : Sa ma prezint
Salut!
Eu sunt Gloria, noul Redactor Sef al Cinemagia.
Vin si eu la intalnirea propusa de Emanuel de sambata ca sa ma prezint si sa va cunosc.
bine ai venit printre noi.....
Ops! Bonjour! :w00t:
Suntem cuminti, Gloria. Nu ne certam, nu injuram, suntem disciplinati si simpatici. :w00t:
emanuel
05 Oct 2006, 15:13
1, 2, 3... si toti in cor acum, ca la clasa intai...
Buna ziuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Gloria!
:-)
GhitzaCartitza
05 Oct 2006, 15:27
Saru' mana! Bine ai venit si succes.
Nightwane
05 Oct 2006, 16:24
yeah. whtvr. hello.
Ops! Bonjour! :w00t:
Suntem cuminti, Gloria. Nu ne certam, nu injuram, suntem disciplinati si simpatici. :w00t:
Va cred ca sunteti cuminti. Va cred...
Saru' mana! Bine ai venit si succes.
Bine v-am gasit! Multumesc de urare!
Emi, le spunem baietilor despre Linux?
yeah. whtvr. hello.
Da,...o sa discutam noi doi mai tarziu despre "yeah. whtvr";
emanuel
05 Oct 2006, 17:33
Pai da, Gloria lucreaza pe nenorocitul ala de Linux fratilor!
I hate linux, dar cred ca tu vei ajunge sa-l iubesti??? Sau... nu?
Vi la intalnire deci... that should be interesting! :-)
emanuel
05 Oct 2006, 17:35
yeah. whtvr. hello.
Da,...o sa discutam noi doi mai tarziu despre "yeah. whtvr";
Nu suna bine, Nighty... ai dat de dracu'! Si e femeie!!!!!!!!!!! :-))))))))))
Nightwane
05 Oct 2006, 18:39
yeah, whtvr,
Emi, le spunem baietilor despre Linux?
Eu folosesc pe rand, dupa preferinte: Fedora Core, Suse si in momentul de fata va scriu de pe computerul de urgenta maxima, cu hard mic, pe care am aruncat in fuga un Xandros...
Ce trebuie sa stim despre Linux?
P.S. Ma bucur ca Gloria e oleaca mai stricta. Sper sa se termine pentru totdeauna cu atacurile la persoana, injuraturi sau alte elemente dubioase.
emanuel
05 Oct 2006, 18:58
Ce trebuie sa stim despre Linux?
Ca e de kakat :-)
Nightwane
05 Oct 2006, 19:22
P.S. Ma bucur ca Gloria e oleaca mai stricta. Sper sa se termine pentru totdeauna cu atacurile la persoana, injuraturi sau alte elemente dubioase.
gudura-te cat mai poti. pana-ti iei un bocanc in gura.
emanuel
05 Oct 2006, 20:01
Hai may Nighty ca faza cu elemente dubioase suna foarte bine! Cred ca tu esti ala! :-)
Nightwane
05 Oct 2006, 20:02
eu nu ingenunchez decat in fata mea.
LE: Dubiosi o sa fie copiii lui cand n-or mai fi. Din cauza mea.
emanuel
05 Oct 2006, 20:07
eu nu ingenunchez decat in fata mea.
Sa mori tu ca te dedublezi! :-)
Nightwane
05 Oct 2006, 20:11
Tu n-ai copii? :x
lestatika_29
05 Oct 2006, 20:16
Hello new boss...
Cum arati?Nu ai o poza?
kinky kinky, mister.
Pitbull
05 Oct 2006, 21:43
'Träiti, Sefa! 8)
Ne vedem râmbätä! :)
Em, de ce ar fi Linuxul de kkt? Are peste o suta de aplicatii din cele mai variate, si toate moca, de la editare film pana la muzica sau design. Multe programe native Linux au patruns si pe Windows: Open Office sau Mozilla, The Gimp, Inkscape sau Blender pentru animatie 3D.
Nightwane
05 Oct 2006, 23:03
Dupa ce ca n-ai habar de lb. engleza, mai esti si jidanel. Deci mue tie si copiilor tai. DE CACAT...
Salut!
Eu sunt Gloria, noul Redactor Sef al Cinemagia.
Vin si eu la intalnirea propusa de Emanuel de sambata ca sa ma prezint si sa va cunosc.
Si vreau sa mai prezint pe cineva: pe Stefan, care va fi redactor full time la noi.
Faceti loc, faceti loc, va rog!
A lucrat pana acum la Ziarul Financiar- Suplimentul "Dupa afaceri", Business Magazin, Target!
Fii binevenit! :love:
De ce ai pus inimioara?E ceva intre voi?
...Inca nu
Ei, ei... N-ai si tu colege de serviciu care te admira?
Sa-i uram un calduros 'Bine ai venit' si sa-i recomandam sa-si caleasca nervii. Cinemagia e un mediu excelent pentru asa ceva.
StefanDo
06 Oct 2006, 10:45
Salut! Sunt Stefan, noul redactor de la cinemagia. De-abia astept sa va cunosc maine in la intilnirea din '80. A, si intr-adevar, mai va pina o sa joc intr-o comedie romantica alaturi de Gloria... :)
Va doresc CASA DE PIATRA.
Salutãri, Gloria si StefaDo! Si, ããã, atât... Deocamdatã... :D
StefanDo
06 Oct 2006, 13:39
Va doresc CASA DE PIATRA.
Multumesc!
Dar pentru o casa de piatra avem nevoie si de ajutorul vostru... :) E clar ca avem nevoie sa puneti si voi o piatra, acum, cind pleaca Emanuel. De citeva zile incoace tot citesc ceea ce spuneti pe forum si-mi dau seama ca formati o comunitate foarte unita. Cu putina rabdare, sunt sigut ca o se ne primiti si pe noi in ea... :)
emanuel
06 Oct 2006, 13:52
De citeva zile incoace tot citesc ceea ce spuneti pe forum si-mi dau seama ca formati o comunitate foarte unita.
Pe buneeeee?? Cata perspicacitate! :-)
Dar doar de cateva zile citesti CineMagia?
Se pare ca da.A lucrat la Ziarul Financiar- Suplimentul "Dupa afaceri", Business Magazin, Target.
Mai trebuia sa lucrese la Pro Sport si era tare de tot pt ca toate au legatura cu filmul.
Lasa ca si ministrul agriculturi nu are nimic in comum cu agricultura dar se descurca omul.Sau nu?
Nightwane
06 Oct 2006, 14:03
ca si ala de la cultura or whtvr care zicea ca filmu' lui preferat e How to lose a guy in 10 days. deci pana mea.
StefanDo
06 Oct 2006, 14:11
Se pare ca da.A lucrat la Ziarul Financiar- Suplimentul "Dupa afaceri", Business Magazin, Target.
Mai trebuia sa lucrese la Pro Sport si era tare de tot pt ca toate au legatura cu filmul.
O precizare: am scris cronici de film pentru revistele de mai sus. Iar pe forumul cinemagia, recunosc, nu am intrat constant. Dar asta se va schimba... ;)
Eu unul nu pot deca sa sper. Volanul e liber si sunt tot felul de copaci si pietre pe lateral.
...Inca nu
Atunci poate ca am si eu o sansa.Eu 31 de ani,1,80m,78 kg,brunet,ochii verzi.Tu? Cum esti? :love:
Eu nu pot veni la intalnire dar poate imi trimiti si mie o poza cu tine daca se poate de anul asta de la mare.Un id de mess sau un numar de telefon imi dai?
P.S.Nu cred ca are rost sa te cuplezi cu tipul ala de la Pro Sport sau de unde ai zis tu ca a mai lucrat.Nu te merita.
Ok,astept un semn de la tine.Te pup.
Gloria, cred ca arata ca ala din avatar, numai ca acolo s-a fotografiat cu palarie.
Tu... n-ai avatar?
:w00t:
...Inca nu
Atunci poate ca am si eu o sansa.Eu 31 de ani,1,80m,78 kg,brunet,ochii verzi.Tu? Cum esti? :love:
Eu nu pot veni la intalnire dar poate imi trimiti si mie o poza cu tine daca se poate de anul asta de la mare.Un id de mess sau un numar de telefon imi dai?
P.S.Nu cred ca are rost sa te cuplezi cu tipul ala de la Pro Sport sau de unde ai zis tu ca a mai lucrat.Nu te merita.
Ok,astept un semn de la tine.Te pup.
Bine, lui qwerty o sa-i trimit poza de la mare. Altcineva, alte doleante?
Pentru autografe vin maine la bistro `80 :D
Astept poza iubire.Ai declarat public ca imi trimiti , sper ca te vei tine de cuvant.Sa fie cu autograf si sa contina cuvantul iubitule,iar daca e de la mare poate gasesti una fara sutien.Te pupic Gloria si astept revista+poza+autograf cu dedicatie. :love:
Ce efect benefic are asupra forumului nostru batran si obosit un administrator de gen feminin :)
E ca o adiere de primavara :w00t:
P.S.:eu s-ar putea sa nu ajung maine, asa ca rog frumos sa fiu pus la curent (alternativ) in caz ca discutia va lua niste intorsaturi de importanta maxima.
Ce efect benefic are asupra forumului nostru batran si obosit un administrator de gen feminin :)
E ca o adiere de primavara :w00t:
P.S.:eu s-ar putea sa nu ajung maine, asa ca rog frumos sa fiu pus la curent (alternativ) in caz ca discutia va lua niste intorsaturi de importanta maxima.
Bubule, eu contez ca maine vii si tu.
Teoretic ar trebui sa vin in varianta largita.
Ambra Blu
06 Oct 2006, 20:09
Taci.
Te referil al amicul Night? Nu te speria, e cantitate neglijabila. :w00t:
Ambra Blu
06 Oct 2006, 20:18
Taci.
Desigur :w00t: Nu vezi ca tac? Eu ce fac acum? Nu tac? Zic ceva? Am zis eu ceva? Am spus ceva acum? Sau am zis eu ceva inainte? Tac. Pur si simplu tac. Nu zic nimic, doar tac. Tac, dupa cum vezi. De ce trebuie sa te aprinzi? Nu e cazul. Caci tac. Nu spun nimic. Tac malc. Nu scot un sunet. Nu misc nici un muschi facial. Nu produc nici o vibratie sonora. Nu zic nimc. Tac. Daca tu vrei sa tac, atunci tac. Iti respect dorinta. Daca dorinta ta e sa tac, atunci tac.
Am tacut :huh: ...
Ambra Blu
06 Oct 2006, 20:34
Taci.
Tac. Nu vezi ca tac? De ce mai insisti? :huh:
Ambra Blu
06 Oct 2006, 20:37
Taci.
Nightwane
06 Oct 2006, 20:38
Tac. Nu vezi ca tac? De ce mai insisti? :huh:
da-te-n sangele ma-tii de ratat.
Aaaaaaaaaa... Night! Bonjour! :w00t:
Gee, ce personaje minunate! :w00t:
Ambra Blu
06 Oct 2006, 20:39
Taci.
Tac domnule! De ce mai insisti? Nu vez ca tac?
Ambra Blu
06 Oct 2006, 20:40
Gura.
Ambra Blu
06 Oct 2006, 20:44
St. Zit.
Asta nu intelege: am tacut! Nu vezi ca tac?
Ambra Blu
06 Oct 2006, 20:55
Taci.
Ambra Blu
06 Oct 2006, 21:00
Taci.
Pai tac.
P.S. A se relua de aici:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=10739&start=25
Leonard
06 Oct 2006, 21:54
ãis!
O fi Leonard... n-o fi Leonard... forumul e plin de clone.
Un lucru bun: daca e vreo buba din partea mea zic ca a fost Capitanul Sparow deghizat in mine. :w00t:
Ambra Blu
06 Oct 2006, 21:58
EMI LAZARESCU = SATANA
Habar n-ai! Se scrie 'Santana', nu 'Satana'.
Ambra Blu
06 Oct 2006, 22:02
BUBU = EMI LAZARESCU :o
Ambra Blu
06 Oct 2006, 22:16
EU SANT BUBU
http://lightning.prohosting.com/~yizhar/images/satan.jpg
Alex Leo Serban
07 Oct 2006, 10:19
hai k ati luat-o p aratura rau d tot... :x
park sinteti din 'caldura mare' combinata cu 'asteptindu-l p godot' si cu cva stan & bran...
bai frate, eu am o nedumerire (si sper sa nu s supere gloria, p care dja am cunoscut-o la premiera lu porumboiu - hi, gloria! - si nici newcummerul stefan - care, dk e acelasi p care-l am in minte, scria misto dspr film in 'ziaru financiar'...): intilnirea d azi din la 80 trebuia sa fie o kestie cu emi si cu toti cei p care i-a cunoscut re: cinemagia... cva very friendly, 'for old time's sake' & fara hidden agendas!
acu, aflu d la pitbull - si d aici - - k va fi un fel d 'let's meet the new team cinemagia', blabla, cu multe persoane ne- sau putin cunoscute a.s.o. adik cva oarecum oficial & artificial (prin natura lucrurilor), ceea c nu ma mai da p spate, k sa fiu f sincer... :((
adik, sorry, da eu nu vin dk e team building sau mai stiu eu c, k nu ma intereseaza! veneam la o kestie amicala, nu vin la o sedinta d redactie.
.acu nu ti traji pi cur alesule. tie frixa sa cunosti uameni noi?
emanuel
07 Oct 2006, 13:06
hai k ati luat-o p aratura rau d tot... :x
park sinteti din 'caldura mare' combinata cu 'asteptindu-l p godot' si cu cva stan & bran...
bai frate, eu am o nedumerire (si sper sa nu s supere gloria, p care dja am cunoscut-o la premiera lu porumboiu - hi, gloria! - si nici newcummerul stefan - care, dk e acelasi p care-l am in minte, scria misto dspr film in 'ziaru financiar'...): intilnirea d azi din la 80 trebuia sa fie o kestie cu emi si cu toti cei p care i-a cunoscut re: cinemagia... cva very friendly, 'for old time's sake' & fara hidden agendas!
acu, aflu d la pitbull - si d aici - - k va fi un fel d 'let's meet the new team cinemagia', blabla, cu multe persoane ne- sau putin cunoscute a.s.o. adik cva oarecum oficial & artificial (prin natura lucrurilor), ceea c nu ma mai da p spate, k sa fiu f sincer... :((
adik, sorry, da eu nu vin dk e team building sau mai stiu eu c, k nu ma intereseaza! veneam la o kestie amicala, nu vin la o sedinta d redactie.
Asta era ideea, ca EU sa ma intalnesc cu VOI. Insa vad ca Gloria & co. nu au pierdut ocazia sa se bage in intalnirea noastra.
Nu am cum sa-i opresc, e o tara libera. Or sa stea putin si dupa vor pleca, sper ca isi vor da seama ca nu era intalnirea lor.
Si vom ramane noi sa vorbim de ale noastre.
Eu te rog sa vi, vreau sa veniti toti sa va spun planurile mele de viitor, de dragul vremurilor trecute cand CineMagia era frumoasa si stralucea, cum am mai spus...
Airlight
07 Oct 2006, 14:00
da moshule, venim, stai linistit, venim cu totii.. :)
GhitzaCartitza
07 Oct 2006, 14:01
Yo nu mai vin. Nu stiu daca am ce cauta, deci la mai mare Maestre. Respect pentru ceea ce ai facut din Cinemagia.
Gaandalf
08 Oct 2006, 18:12
Asta era ideea, ca EU sa ma intalnesc cu VOI. Insa vad ca Gloria & co. nu au pierdut ocazia sa se bage in intalnirea noastra.
Nu am cum sa-i opresc, e o tara libera. Or sa stea putin si dupa vor pleca, sper ca isi vor da seama ca nu era intalnirea lor.
ti-au cam stricat pasenta! te-au sfidat de fata cu membrii cinemagiei si nu s-au simtit deloc in + ...
deci ... lol!
Nightwane
08 Oct 2006, 18:16
plus ca madama avu impertinenta de a spune ca horror-ul e un subgen.
deci. pulamea. ideea e ca horrorul e un subgen al....? al...?
al....?
dracu' stie. i can't seem to grasp the concept.
emanuel
08 Oct 2006, 18:29
ti-au cam stricat pasenta! te-au sfidat de fata cu membrii cinemagiei si nu s-au simtit deloc in + ...
deci ... lol!
Nu mi-au stricat nimic, eu am avut o seara exceptionala, in care am vorbit cu toti si am transmis ce aveam de transmis...
Si faptul ca nu au plecat, asta nu inseamna ca s-au simtit si bine...
emanuel
08 Oct 2006, 18:31
plus ca madama avu impertinenta de a spune ca horror-ul e un subgen.
al....?
dracu' stie. i can't seem to grasp the concept.
Cred ca ai deja un dusman.. si e si admin! :-)
Si totusi, al cui dracu' subgen e horror-ul, ca sa moara Veta daca m-am prins... Cred ca trebuia s-o lasam pe Gloria sa se explice... :-)
Nightwane
08 Oct 2006, 19:20
poate ma lamureste chiar dansa. n-are net acasa sau ceva? de ce nu intra in week-end?
Gaandalf
09 Oct 2006, 07:07
eu incep sa cred ca a vrut sa zica ca nici nu e defapt un *GEN* de film ci doar ca se plaseaza undeva pe o treapta inferioara a tuturor celolalte genuri ... caz in care ... recomand odihna!
Nightwane
09 Oct 2006, 10:11
vezi c-ai dat citatu' aiurea.
bun, daca zicea cum ai zis tu, tot nu putea sa zica subgen. it's just wrong.
ci doar ca se plaseaza undeva pe o treapta inferioara a tuturor celolalte genuri ... caz in care ... recomand odihna!
eu recomand niste studii, nu odihna :?
Gaandalf
09 Oct 2006, 10:48
poate ma lamureste chiar dansa. n-are net acasa sau ceva? de ce nu intra in week-end?
cinemagia nu are weekend ... trebuie sa fii cinemagia ca sa administrezi ... timpul este irelevant aici. insusi conceptul de weekend raportat la cinemagia este ambiguu
to all ye' members of the board: ati fost alesi sa administrati dar incep sa cred ca pentru voi filmul este un subiect tabu. nu vad nimic la orizont. scriem si "noi" ceva pana finalizam 2006 ? nu de alta dar sunt curios din fire... :P
Nightwane
09 Oct 2006, 10:51
chiar asa. cand vedem si noi ceva scris de doamna redactor sef si domnul redactor? da' sa nu fie cronici financiare ca nu cred ca intereseaza pe nimeni (doar pe Bubu).
Imi anunt renasterea... ati pus-o. Iar tu domnsioara Gloria, cine esti? astept un CV.
Nightwane
09 Oct 2006, 21:24
cu moartea pe morti calcand :D welcome back.
alakazam
17 Nov 2006, 15:19
Nu, nu... Gloria are dreptate (partial)! Horror-ul e un subgen al categoriei de filme proaste... Insa, repet - partial... intrucat horror-ul este un gen de film atat de insignificant si de nereusit artistic incat nu merita considerat un gen... Administratora putea sa spuna "gen nesemnificant" sau "gen inferior"... E clar ca a amestecat oarecum semnificatele celor doi termeni in mintea ei... M rog - se mai intampla... Sa traiesti, administratora iubita! :happy: :lol:
Daca am lucrat la ProTv, pot sa fiu si eu redactora pe aici ca sa explic cum e cu horror-ul? (intrebare ironico-retorica)
Dominic
16 Dec 2006, 23:17
1.Pacat de Nightwane, k nu mai trece pe la noi...imi placea vocabularul sau...si modul de a distinge atmosfera...R.I.P!! :((
2.Alakazam sa lasam pe cei care cunosc genul bine sa il estimeze!Ava..knock yourself out...spune...cum e?Mie unul imi place genul si nu consider ca e "fara rost"!
3.Sar`mana Gloria 8) :D
Dominic
16 Dec 2006, 23:37
:lol: A dah...asa e..uitasi..banat park nu?Insa trebuia sa zic ce am zis...nu puteam sa trec cu vederea!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.