PDA

View Full Version : Thank you for smoking

Terror_IST
15 Sep 2006, 09:59
Satira inteligenta la adresa industriilor care pompeaza economia americana (tutun, alcool, arme, cinematografie, fast-food, petrol), film simplu, amuzant si destept care nu arata cu degetul, ci face pe avocatul diavolului pentru a lasa audienta sa traga concluziile. Departe de a fi tezist, filmul te relaxeaza cu o distributie reusita (delicios triumviratul Bello - Eckhart - Kochner si neo-samuraiul Rob Lowe), un scenariu bine scris, o regie mai mult decat decenta (de la fiul lui Ivan Reitman), o muzica old-school in care se vorbeste despre tigari si un generic in care numele actorilor apar pe pachete in locul logo-urilor . O comedie cu substrat din partea unor oameni care au inteles ca atingi mai multi oameni cu mesajul tau cand in loc de "Smoking Kills" le spui "Thank you for Smoking".

Dea_Tofog
10 Oct 2006, 10:57
am vazut si eu filmul ieri... e destul de dragut, adica nu m-a plictisit. ma indoiesc ca ar convinge un fumator inrait sa se lase... dar merita vazut. :D

norina
10 Oct 2006, 11:01
am vazut si eu filmul ieri... e destul de dragut, adica nu m-a plictisit. ma indoiesc ca ar convinge un fumator inrait sa se lase... dar merita vazut. :D

dar de unde ti-a venit ideea ca filmul asta a fost facut ca sa-i convinga pe fumatori sa se lase?

Dea_Tofog
10 Oct 2006, 12:18

dar de unde ti-a venit ideea ca filmul asta a fost facut ca sa-i convinga pe fumatori sa se lase?

asta e mesajul pe care l-am receptionat eu...

Flopcaru
27 Dec 2006, 13:09
Superfilm, nu cred ca este facut sa confinga pe cineva sa se apuce sau sa se lase de fumat. Este un film despre culisele acestei industrii a tutunului. Dragutz film.

alex2
20 Jan 2007, 09:21
campanie de marketing. si o satira la adresa faptului ca dc ai suficienti bani pt lobby/advertising poti sa il vinzi si pe dracu la cutie. money talk again.

Flopcaru
20 Jan 2007, 12:54
Money talks, bulshit walks... :P