PDA

View Full Version : Sfaturi ptr a deveni regizor

cozo_21
04 Sep 2006, 16:49
Sper sa nu va deranjez cu intrebarile mele dar tin sa aflu ce facultate trebuie sa urmez ptr a deveni regizor de imagine sau/si operator imagine cu diploma acreditata/recunoscuta? Si cat dureaza facultatea, cat sunt taxele ( eventual dati-mi un link sa ma documentez ). Sper sa aflu si eu ceva. Va multumesc!

films4all
08 Sep 2006, 16:53
Sper sa nu va deranjez cu intrebarile mele dar tin sa aflu ce facultate trebuie sa urmez ptr a deveni regizor de imagine sau/si operator imagine cu diploma acreditata/recunoscuta? Si cat dureaza facultatea, cat sunt taxele ( eventual dati-mi un link sa ma documentez ). Sper sa aflu si eu ceva. Va multumesc!
Mai omulet... www.unatc.ro. cam atat pot sa zic..daca nu...si stii ca ai mai filmat sau ai tangente...te poti alatura echipei noastre de film films4all ... daca vrei...ma contactezi..si vb ( films_4_all id de mess )
Din cate vad...sunt cateva lucruri neclare la tine... dar nu e nimic..se remediaza!! ;)
salut si ...BAFTA!

Nae
08 Sep 2006, 17:27
si stii ca ai mai filmat sau ai tangente...te poti alatura echipei noastre de film films4all ... daca vrei...ma contactezi..si vb ( films_4_all id de mess )

:shock: omg :shock:

films4all
08 Sep 2006, 23:14
si stii ca ai mai filmat sau ai tangente...te poti alatura echipei noastre de film films4all ... daca vrei...ma contactezi..si vb ( films_4_all id de mess )

Ce-i cu omg-ul ala?

visage
09 Sep 2006, 10:20
nu inteleg cum ati supravietuit voi oameni atata timp ?
inca odata omg :shock:

laur3ntziu
09 Sep 2006, 23:05

Ce-i cu omg-ul ala?
in caz ca nu stiai omg e abrevierea de la O My God!!! Sau stiai?? Oricum inca odata OMG :lol:

Ambra Blu
09 Sep 2006, 23:10
Sper sa nu va deranjez cu intrebarile mele dar tin sa aflu ce facultate trebuie sa urmez ptr a deveni regizor de imagine sau/si operator imagine cu diploma acreditata/recunoscuta?

http://www.universitateamedia.ro/

http://www.unatc.ro/index.php?lang=ro&dir=/FILM&subf=1_regie_f/

In afara de asta, poti incerca sa trimiti mp cu intrebari urmatoarelor persoane de pe Cinemagia, care sint cu arta filmului, alea alea: Pitbull (regizor), Nae (cameraman), Airlight (montor), Obvious (actor), herbert.

Ah, sorry, fara herbert, el n-are nici o treaba cu filmul.