PDA

View Full Version : casting

chandler
08 Aug 2006, 23:03
caut de ceva timp o firma de casting serioasa, unde as putea sa-mi las un profil. am auzit de "castel film", dar site-ul lor nu-mi merge. As vrea, daca se poate, adresa lor. Stiu ca aveau un sediu pe langa herastrau dar nu-mi amintesc adresa exacta. Mi-o puteti da si mie?

jeleu
08 Aug 2006, 23:16
Sediul lor al' mare e pe langa aviatorilor, pe emanoil porumbaru. pe tine te intereseaza biroul de casting, la agricultorilor 55. e o strada ce leaga calea calarasilor de matei voievod si mai merge. nu stiu sa-ti spun exact in ce parte a strazii este.

irene marlyne monroe
09 Aug 2006, 22:18
Sediul lor al' mare e pe langa aviatorilor, pe emanoil porumbaru. pe tine te intereseaza biroul de casting, la agricultorilor 55. e o strada ce leaga calea calarasilor de matei voievod si mai merge. nu stiu sa-ti spun exact in ce parte a strazii este.

nu mai sunt pe emil porumbarul ci pe matei voievod ca mai sus daca te intereseaza castingul.

norina
10 Aug 2006, 09:34
de obicei care sunt sansele sa fii chemat ?

irene marlyne monroe
10 Aug 2006, 21:27
de obicei care sunt sansele sa fii chemat ?

nimeni nu poate iti spune ceva sigur,dar totul e posibil mai demult erau filmari aproape in fiecare zi deci puteai merge de fiecare data,acum nu mai stiu depinde ce filmari au si cum te privesc.deci sanse siunt si mereu merita sa incerci,acum ramane de vazut.bafta

norina
11 Aug 2006, 10:32
merci, irene :D